Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pey da, am zis sa recuperez zilele trecute
apropos de kile...dk o mai duc in stilul asta...cred ca slabesc fara sa vreau...de luni, de cand am venit...in timpul zilei n-am nimic...eh..cum ajung acasa mi se face un rau de la stomac...luni am dat la boboci....ieri...am dat...intlegeti voi...nu intru in detalii ...dar...simt ca mi se lipeste burta de spate...mergeam cocosata prin casa ...al meu cica...trebuie sa-ti faci si tu o analiza la stomac ..ca..de cand te stiu te vaiti ba de burta..ba de stomac....(da da...sa stau io sa-mi bage aia camere si furtune..vezi sa nu!!)
ma consolez cu gandul ca o duc bine de cand sunt maritata......ca vb aia. pusai si eu vreo 3-4 kile, cred....ar trebui sa ma ia astia ca etalon pt masurile intermediare......ca la pantofi...37 mi-e mic..38 mi-e mare..si 37 jumate nu se gaseste (mamaaaa..ce logoreee am!!)

pe Oana, sper ca am rezolvat-o..ca la ce pititci are-n cap..a fost in stare sa ajung acasa si sa faca abdomene la 10 seara.,.sa dea berile jos

Gio, al meu a zis ca atunci cand vor face astia 100 de mii paketu' se va alsa de tigari...da' dk nu se lasa nici atunci...chiar ca-l bat...pai...ia din scutecele copilului? (ala care o veni..ca je gandesc in perspectiva...)...

quote:
Originally posted by Giova

Krelio azi ai scris cat pt. toata saptamana?
Asa, asa rezolv-o pe Aly cu eclere, mucenici, orice.
Pe oana sa inteleg ca ai rezolvat-o cu berea.
Cu siguranta sotul tau are mai multe kg, sau or fi la fel, dar e mai scund ca si Clau. Daca ar putea disparea de pe fata pamantului tigarile, ar fi ideal, caci altfel nu stiu cum s-ar lasa.

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!
Gio....merci de cafea, chiar trebuie o portie dubla azi...la ce vreme nasoala e aici!

Pai mai Aly...parca noi trebuia sa fim solidare aici ...si sa scapam de 2-3 kg...iar tu vorbesti de eclere...uf, da dupa ce m-oi intoarce eu acasa in 2008 sigur te vizitez, nu de alta da sa te vad mai bine la un ecleras

Kreliut, berea nu ma sperie...ca nu servesc zinic....da inghetata ...parjiturelele...cioco etc...astea ma baga in boala...cred ca din totalul de 55kg...5 le intretin cu dulciuri...ca la mine oricand, oricunde e loc pentru asa ceva!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana nu-s eu de vina, altcineva a inceput. Da' pana in 2008 sigur ma specializez in eclere si musai te astept la o portie (pana la urma o sa devina o chestie consacrata). Si pe mine ma omoara dulciurile, in special ciocolata... trebuie sa-mi incordez toti muschii vointzei ca sa reusesc sa-i rezist... Stai sa vezi ce pericol la orizont va fi la Pasti, ca toate praji-urile o sa fie cu cioco .

Si la Cluj a plouat de dimineata, acum a iesit putin soarele.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata si de la mine? Ma mai tineti minte, cumva?
Sunt f ocupata! Am trecut doar sa va salut, sa va pupic si gata, inapoi la munci!

"Atunci cand primavara vine,/ Mi-e dor de toamna aurie/ Si-asa traiesc mereu cu dorul,/ Un dor nascut de nostalgie./ Si draga-mi este viata/ Si-accept sa ma mai nasc o data,/ Sa zbor prin timp, din vara-n vara,/ Cu inima curata..."

Mergi la inceput

Da da da..Aly ...altcineva-ul tocmai a papat o "eugenie"...cu ciucalata

oana...am inteles ..mai ales alea cu "warmes kirschen" , nu?

p'aci a plouat de dimineatza...acum insa e tot inorat......

hai sa va dau si voua sa cititi...

"Planeta Terra la ultimele pic#259;turi - Consumam planeta “pana la os”

WWF sustine ca pana in 2050 planeta Terra va fi “golita”: consumam mult mai repede decat natura poate regenera. Daca fiecare din noi ar trebui sa consume un hectar de “biocapacitate”, un roman consuma 2,4 de hectare, demonstrand deci un deficit ecologic. In clasificarea mondiala Romania se afla pe locul 39, in coada tarilor europene. Tarile care consuma cel mai mult pe cap de locuitor sunt Emiratele Arabe, Statele Unite, Finlanda, Canada, Kuwait, Australia, Estonia, Elevetia, Noua Zeelanda si Norvegia. China este la jumatatea clasificarii, dar cresterea ei prevede cele mai periculoase asteptari de consum.
Secat Tarile insustrializate consuma resursele planetei. Si apa relateaz#259; Reuters
«O planeta nu este destula, atat ca in 2050 vor fi necesare “doua” daca se continua cu actualul ritm de consum de apa, sol fertil, resurse forestale, specie animale, printre care resursele itice (pesti). Ecosistemele naturale se degradeaza la un ritm impresionant, fara precedente in istoria speciei umane». Este alarma lansata la Pechino (China) in Living Planet Report 2006, ultimul raport dupa 2 ani de studii WWF, ajuns la a sasea sa editie.
Living Planet Report confirma si o continua pierdere a biodiversitatii. Graficile mersului populatiilor speciilor vii arata intr-adevar la nivel global o periculoasa coborare: raportul expertilor demonstreaza ca in 33 de ani (din 1970 pana in 2003) populatiile de vertebrate au suferit o “cadere” de cel putin 1/3 si in acelasi timp amprenta ecologica a omului - adica, cat cantareste cererea de resurse naturale din partea activitatilor umane - a ajuns la un asa punct ca Terra nu mai este capabila sa regenereze ceea ce este consumat.
Consumam mai mult decat Terra ne poate da. Cu ritmul actual apa, solul fertil si resursele forestale nu vor mai fi destule.
Cercetarea se bazeaza pe doua indice pentru a diagnostica starea de sanatate a ambientului. Primul indicator, Indicile Planetei Vii, se bazeaza pe un trend de 1.300 de specii de vertrebate, 695 specii terestre, 344 de apa dulce si 274 de specii marine. In cele peste treizeci de ani luati in considerare spceiile terestre s-au redus de 31%, cele de apa dulce de 28% si cele marine de 27%.
Al doilea indicator, Amprenta Ecologica, masoara cererea de resurse naturale in baza consumului unui singur individ. Impactul oamenilor asupra Terrei este mai mare de 3 ori in perioada intre 1961 si 2003. Deja in 2003 amprenta noastra a depasit in 2003 cu 25% capacitatea bioproductiva a sistemelor naturale de noi folosite pentru alimentarea proprie. In detaliu, amprenta relativa la bioxidul de carbon, ce deriva de la uzul combustibilelor fosile, a crescut de noua ori din 1961 pana in anul 2003.
Fiecare roman consuma 2,4 hectare de resurse cand in realitate are la dizpozitie 2,3. Insa fiecare din noi ar trebui sa consumam doar un singur hectar. In concluzie acel 0,1 hectar lipsa pe care nu il producem plus totalul celorlalte numere cu mult mai mari inregistrate de tarile inaintea noastra sunt scazute din contul acelor tari care consuma si polueaza mai putin, de obicei acelea mai sarace."

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia cine stie daca va renunta si cand se va face 10 lei pachetul. de sus de la mansarda-vorba fetelor, trebuie sa renunte. daca nu are vointa....

Bai poate in 2008 vin si eu la eclere, ca voi ajunge sa arat acceptabil si-mi permit mici scapari.

Mi-e cam groaza de Pastele asta, ca vor fi multe dulciuri, ca eu cu mielul si drobul nu ma impac. dar prajiturelele imi vor pune capac.
Si parca-l vad pe Marco cum da iama in oua si sparge o groaza. de abia astept!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

da, Gio..asa e..de la etaju' superior vine totul......

apropos de Paste..si de oua ...astia "dinolo" deja erau pregatiti....raioanele de dulciuri erau plinec de cosuri cu cioco in forma de iepurasi..de ratzuste...aveau pomisori "consturiti" care aveau drept roade ..ousoare ...super haioasa...si am vazut ca si la ei se poarta mai noi ouale colorate....si, la fel de nou...oale desenate..ca nu le pot spune incondeiate ..ca astea-s ale noastre ...dar erau tare nostima ...

mi-am facut analizele....hm...mi-a iesit nush ce la hemoglobina...hematocrit...concluzia ar fi ca nu mananc indeajuns carne de vita....cand vorba aia....in loc de praji.....ar tb carne de vacussa ....

boticule..parca parca ne aducem aminte....dar...sa vedem..poate pt niste poale-n brau sigur te vom recunaoste!

Mergi la inceput

Gio pai te asteptam, fara probleme si pe tine. Un ecler in plus se gaseste .

Krelio tu acuma imi faci in ciuda cu ciucalata? De aia ca eu is la regim?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia in Italia erau peste tot oua, prajiturele si mancare specifica pastelui din 23 febr. cand am fost noi.
Fel de fel de oferte si combinatii, ca-mi faceau ochii mai ceva ca la un girofar.
Aly e musai sa vin atunci. Poate ajungeti, totusi, voi mai repede in partile noastre.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Pana in 2008 sigur mai venim prin Timisoara, la nasi. Numai ca nu stiu atunci cum vom reusi sa facem programul de intalneala, avand in vedere ca si cu ei ne vedem rar si putin... Dar mai vedem noi.

Mergi la inceput