Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Oana chiar ca ai o problema . Pai eu sa am 55 kg...of doamne m-as considera miss Univers. Dar ajung eu, daca nu la 55, la 58- asta e obiectivul meu.
Aly as vrea sa fim aici si peste 20 ani tot la mirese...discutand de operatii estetice, lipo, sani mariti si alte alea...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

...si mie mi-ar place silicoane, riduri, celulita etc
Io am fost sincera si v-am zis ca am o problema la etajul superior
...da colega 45!!! Uite ca la asta nu m-am gandit pana acu...nu de alta dar e imposibil ca nu pot renunta la inghetata

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio cine ne opreste? Depinde numai de noi.

Oana pai sunt ditamai doamna maritata de 51 de kile. E drept ca aseara cand am iesit in oras cu niste amici si ei au mancat toti (si al meu a mancat pizza sub nasul meu) si eu am servit drept cina un fresh de portocale si le-am spus ca vreau sa slabesc se uitau la mine ca la felul 14. Oricum, si eu am ceva probleme de genul asta la mansarda, musai sa recunosc. Totusi, pe de alta parte, sa stii ca sunt persoane super slabe care ar vrea sa se ingrase si nu pot. Sotzul are o colega in situatia asta, si zau ca n-as vrea deloc sa fiu ca ea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Gio cine ne opreste? Depinde numai de noi.

Totusi, pe de alta parte, sa stii ca sunt persoane super slabe care ar vrea sa se ingrase si nu pot. Sotzul are o colega in situatia asta, si zau ca n-as vrea deloc sa fiu ca ea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

...stiu si eu niste exemple scheletronice, care mananca de 5 ori cat mine si nu reusesc sa se ingrase...pe care chiar nu le invidiez.

E bine, inseamna ca avem aceeasi problema, pe la etaj si prin mansarda de unde zboara "porumbeii"

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sotul e o pers. care e schelet ambulant, nu s-a ingrasat decat 500 gr intr-o luna cu Herba Life. asa ca a renuntat.
Poate daca ar avea un orar mai flexibil si ar lasa naibi tigarile alea, ar pune pe el.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

si cu toate astea parca nu mi se pare mie ca sunt chiar ok in zona poponetului ...

poate vrei sa ti-o iei data viitoare!!!

ia vezi ca ma superi...te pomenesti ca te-ai si cantarit acasa duap alea 2 beri...huh???

tzacanito...stai cuminte...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:

Bai dar eu sunt d-na.
auzi la ele: 55, 45 .....cred ca nu vad bine.

stai calma...ca nu esti singura ...[:-))]...ai cu cine "suferi" alaturi

si cu "45 de kile"..de nu ti-o bat la vara...stai sa vezi...ce ma iau de ea...o-ndop cu eclere pana ajunge la 60...nah!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:

Sotul e o pers. care e schelet ambulant, nu s-a ingrasat decat 500 gr intr-o luna cu Herba Life. asa ca a renuntat.
Poate daca ar avea un orar mai flexibil si ar lasa naibi tigarile alea, ar pune pe el.

la capitolul sotz slab..subscriu..desi..sincera sa fiu..al meu cred ca are cateva grame in plus fata d eal tau ...dar la tigari...parol daca renunta....auzi, hai sa le punem ceva pe filtru, zau!....

Mergi la inceput

Krelio azi ai scris cat pt. toata saptamana?
Asa, asa rezolv-o pe Aly cu eclere, mucenici, orice.
Pe oana sa inteleg ca ai rezolvat-o cu berea.
Cu siguranta sotul tau are mai multe kg, sau or fi la fel, dar e mai scund ca si Clau. Daca ar putea disparea de pe fata pamantului tigarile, ar fi ideal, caci altfel nu stiu cum s-ar lasa.

_

Mergi la inceput

poftiti la !!!!
Eu sunt tare matinala, Marco mi-a dat trerzirea la 7.15, asa ca la 8.05 iesea cu tat-su' din casa. de atunci bantui pe DC.
Dar acum merg la o baita si la treburile zilnice.
ce urat e la noi, frig si ploua....vreau soare si caldura....
o zi buna fetele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

si cu "45 de kile"..de nu ti-o bat la vara...stai sa vezi...ce ma iau de ea...o-ndop cu eclere pana ajunge la 60...nah!

Nush de ce am impresia ca asta is eu... Stai ca acum am 51, de unde atata 45... Si nu vreau 45 (adica poate undeva in subconstientul meu beteag as vrea sa am iar 43-44 ca-n tineretele mele de domnisoara), vreau si eu un 48-47, ca pe la greutatea aia ma simt eu normala. (apropo de eclere, sa stii ca mi-am propus sa fac o tura mica de Pasti, sa testez o noua reteta pentru crema de ness si fondant, sa nu ma prinzi nepregatita )

'Neatza, gagici! Cafelutza serviti? La cum ploua afara... cred ca prinde bine.

Edit: Gio, se pare ca scriam in acelasi timp.

Mergi la inceput