Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Aly sa zicem ca ne intalnim intamplator prin oras....ua ce coincidenta...tocmai voi din Cluj la Timisoara...bla, bla, bla. Stam juma' de ora si pe urma fiecare cu treaba lui.
Stiu ca e nasol asa, si noi cand am fost la nasi inainte de Rev. atatea ne-am povestit....si au trecut cele 2 zile de vizita.
Ralu pai de ce asa rar pe la noi? te asteptam cu detalii.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Fetelor, un de la mine si sa nu ma treceti absenta de la cafelutza, o sa lipsesc 2 zile de la birou (plecam cu totii la teambuilding) si n-o sa am net. Asa ca ne reauzim pe luni!
krelia spune:
ne mai gandim ...
ce ne aduci bun de acolo?
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, un de la mine si sa nu ma treceti absenta de la cafelutza, o sa lipsesc 2 zile de la birou (plecam cu totii la teambuilding) si n-o sa am net. Asa ca ne reauzim pe luni!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
ne mai gandim ...
ce ne aduci bun de acolo?quote:
Originally posted by Alynutza
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
cum ce ne aduce?
ECLERE ECLERE ECLERE
...hai ca o iau pe ulei , nu de alta da azi toata ziua m-am gandit la ele, ca daca mi-a intrat in cap greu mai imi trece
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
gata cu eclerele si cu dulciurile, ca nu stiu ce am azi, dar as manca non stop. si nu am voie .
Aly nu te punem absenta, asa ca ne-ai anuntat. Sa te si distrezi, nu numai sa muncesti .
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralnied1 spune:
Giova, sunt oarecum ok, f ocupata, f obosita si... cam atat.
Kreliuta, cum ziceam, poale in brau nu stiu sa fac. Da' iti cumpar, la nevoie...Da' am vazut ca si de la Alina cereai ceva... ce-ti veni? Numai pe capatat esti?:D
Giova spune:
Pai...Guru nostru vrea sa se mentina in forma.....
_
krelia spune:
IN FOOORMAAA??? la buzunare poate .....ca nu fac je dulciurile ...ca asa...ce forma sa mentin...poate sa CAPAT! o forma...rotunjoara .....hihiihihi....
botic...hm..nu-s mah pe capatat...dar, ce vrei, suntme in economie de piata ...trebuie sa dai, ca sa primesti, nu?
UITE, eu azi spre exemplu, va dau cafelussa, lapticul (pt cine vrea la cafelussa), zaharel/zaharina (sa ne mentina in forma ), cate o cioco calda, un ceuc si .... atat! Azi facem pauza de briose, eclere sau alte praji ademenitoare...ca ne-am lafait ieri destul!
PUP
quote:
Originally posted by Giova
Pai...Guru nostru vrea sa se mentina in forma.....
_
ooana spune:
Neata...Kreliut merci de cafea...exact cum o beau eu cu mult lapte si zaharina
OFF-TOPIC (dedicatie pentru Aly)
O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?
P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!!!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio.
In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.
Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da.Varog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.
Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula.
Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca mincinosul v-a spus si ca mergeam cu viteza!
Morala: Nu va puneti cu femeile !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon