Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Acum ca am felicitat mamicile si bb vin si eu la raport.Am avut un week-end agitat.
Am inceput vineri cu o vizita la ginecolog asa cum va spuneam si l-am intrebat pe doctor daca durerile pe care le am, cele asemanatoare menstruatie, nu sunt prea devreme venite.Cand a auzit m-a urcat pe masa sa vada daca nu cumva am colul deschis.Mi-a spus ca colul este inchis si bb este cu capul in jos si impinge ca un berbecut si ca trebuie sa iau nos-pa la nevoie.Apoi am facut eco si mi-am vazut comoara mai bine ca oricand.A reusit sa ii prinda fata si se vad ochisorii inchisi si nasucul micut cu gurita care se inchidea si deschidea din cand in cand....m-a lovit plansul de emotie.E un pic mai mare decat ar tebui la 31 sap dar este ok.
Doctorul mi-a spus ca avem lichid nu mult dar destul si lucrul asta m-a pus un pic pe ganduri.
Poate sa ramana fara?Si atunci care sunt simptomele ce se intampla cu noi?
Stie cineva?
Nu m-am gadit prea mult la asta fiindca sambata si duminica am avut o gramada de musafiri, cum a fost ziua mea, si ei m-au facut sa uit de asta dar acum cum sunt iar singura imi trec tot felul de idei prin cap.
Lasand panica la o parte am pastrat un pic de torta cu frisca cu ananas si capsuni, caci salata de ciuperci, salata de telina si salata de oua cu sunca de casaau disparut cum le-am pus pe masa.Asa ca va astept la prajiturica.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Aiia sa fii sanatoasa si tu si bebelul tau si sa va intoarceti repede acasa.

Incurajari pt TzunaSuzy

Curaj fetelor sa se termine totul cu bine.

Roxi buna ideea cu albumul foto.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ionelac eu am gasit paturici absorbante la Carrefour cele de la Happy.

Paula bine ai venit acasa si te asteptam cu povesti.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI AIIA Sa-ti traiasca fetita mare si cuminte si refacere usoara!!!

SUZY

TZUNA

KMI

ELYANNE

NASTERE USOAR FETELOR!!!!

Noi am fost la doctor azi e totul ok asteptam sa treaca timpul sa ne intalnim cu printesa noastra.

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor!
Am vazut azi o particica dintr-o emisiune pe Reality cu nasteri multiple. Familiile aveau cate 4-5 bebelusi. Erau destul de incantati dar spuneau si cat e de greu. Asa ca la mine cu un bebe va fi floare la ureche. Oricum eu nu-mi fac griji pentru ingrijirea fetitei. Daca-i sanatoasa ma descurc.
Acum sunt cam suparata ca fetita unei prietene, de 3 ani si jumatate are o tumoare la un degetel. Au operat-o la G. Alexandrescu pentru ca toti credeau ca-i grasime acumultata din timpul sarcinii, ca si-a tinut degetul in gura.... Si azi au primit rezultatul analizelor.Mai rau e ca mamica e singura, fiind divortata. Imi pare asa rau pentru ele... Dar eu chiar cred ca va fi bine.

PAULA - bine ai venit acasa. sa fiti sanatoase si tu si bebe. E f bine ca papa si ca experienta nasterii a fost una frumoasa. Sper sa avem toate parte de asa ceva.

ELYANNE- sunt bine, chiar prea bine. Contractiile sunt tot asa la o ora sau o ora si ceva... Nu sunt deloc regulate si nici prea dureroase. Nu mai sangerez deloc. Eu ma indoiesc ca mai nasc in noaptea asta sau maine. Mai rau e ca doctorita pleaca sambata din Bucuresti. Deci tb sa nasc pana atunci. sa vedem. Va tin la curent.

pentru fetele ce se pregatesc sa naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Paula bine ai revenit acasa...si asteptam cu nerabdare pozici cu bebelusa......

Tzuna multa bafta...si eu am aceeasi data probabila ca si tine....si parca as vrea si eu sa merg joi la control sa-mi zica ca treb sa nasc in orice mom ca abia astept sa-mi vad bebelina....

multa bafta si o nastere usoara ...pe cand va fi....

pentru fetele care urmeaza saptaman asta....

Elyanne te asteptam cu vesti sa speram bune macar sa mai stea bebelusii putzin acolo in burtica....

Roxanici super ideaa cu pozele pt bebelusi....abia astept sa pun si eu.....

felicitari AIIA sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Fetelor mai stiti ceva de Madmat? oare ce mai face nu a mai intrat de mult.......

Karra 37+ MARIA CRISTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

Fetelor mai stiti ceva de Madmat? oare ce mai face nu a mai intrat de mult.......

Karra 37+ MARIA CRISTINA

Madmat este bine dar nu mai are net de o vreme buna.

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Se pare ca a inceput sa ploua cu bebelusi.
Sa fac si eu urarile de rigoare
Bine ati venit pe lume Rianna, Ana si Fabiana Mihaela!!!
Recuperare rapida si sa va bucurati de fetitele voastre Andreea20, Loradin si Aiia!!!
Si acum si majoretele pt. fetele care urmeaza
Despre mine... am inceput sa am si eu vise din ce in ce mai ciudate. Chiar ma intrebam cand vor aparea si la mine.
Si o faza care am uitat sa o povestesc. Saptamana trecuta cand calcam lucrurile bebelinei a venit preotul cu botezul si ne-a botezat si hainutele. M-a impresionat putin, asa ca duminica vreau sa ma duc si eu la biserica.

Lia 34+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... acu plec la dr. Dau de veste daca raman. Daca nu, va scriu cand ajung acasa.

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput