Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

ups!!
Am uitat de semnatura. Bebitza trebuie sa fie cumintzica si sa mai stea in burtic cel putin 2 sapt.

Lia 35+ Bianca Maria Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vb cu dr. Mi-a zis ca sunt f draguta ca o las sa doarma in noaptea asta. I-am spus ca am pierdut si dopul gelatinos (sau macar o parte)intre timp si mi-a spus sa-mi fac un calciu in vena daca are cine sa-mi faca, daca nu sa ma duc dimineata la spital. E bine sa fac calciu? Asta va face sa se instaleze niste contractii mai serioase? Ca pana acum e ok. Am contractii cam la 45-55 min dar nu-i prea rau. Ma doare burta ca la ciclu si spatele si se intareste burta. Oricum nu dureaza decat 1 minut cred.

Maine voi sta la niste prieteni ca sotul meu are un curs pana la 17.30 si nu poate lipsi. Asa ca are cine sa ma duca la spital.

Elyanne- asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by tzuna

Am vb cu dr. Mi-a zis ca sunt f draguta ca o las sa doarma in noaptea asta. I-am spus ca am pierdut si dopul gelatinos (sau macar o parte)intre timp si mi-a spus sa-mi fac un calciu in vena daca are cine sa-mi faca, daca nu sa ma duc dimineata la spital. E bine sa fac calciu? Asta va face sa se instaleze niste contractii mai serioase? Ca pana acum e ok. Am contractii cam la 45-55 min dar nu-i prea rau. Ma doare burta ca la ciclu si spatele si se intareste burta. Oricum nu dureaza decat 1 minut cred.

Maine voi sta la niste prieteni ca sotul meu are un curs pana la 17.30 si nu poate lipsi. Asa ca are cine sa ma duca la spital.

Elyanne- asteptam vesti.

38s Maria

Tzuna, chiar ma intrebam daca mergi din seara asta la spital ca maine e greva generala la metrou.
La calciu ma abtin ca data trecuta am dat-o in bara....totusi cred ca provoaca contractii calciul intravenos....stiam ceva sigur legat de calciu si contractii...

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

am revenit si eu acasa,dupa o plimbare si ceva cumparaturi, am citit ce s-a mai intamplat... sunt bine burtica o simt mai grea si tare;

Tzuna mullta bafta, se pare ca te indrepti spre nastere cu pasi marunti dar siguri, tu parca vrei sa nasti normal si fara epidurala; ti s-a lasat si burta?

Eliana iti tinem pumnii cu toate ca bine ar fi sa mai stea puiutzii;

Paula ce bine ca ai laptic si e mancacioasa ELI, s-o tineti tot asa; deabia asteptam sa vedem poze;

Mersi fetele pt galerie!!!

39+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Roxanici multam de raspuns

Tzuna... bafta ai grija de tine.....tinem pumnii sa fie bine.....si sa ne trim un sms sa stim de tine si de bebelusa ta.....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Pupam proaspetele mamicute si bebelusele! sa dea DD sa fiti sanatoase si sa aveti laptic de dat fetitelor!!!
Am vazut ca se pregatesc ceva burtici de marele eveniment, asa ca pun majoretele la treaba
Va doresc nastere usoara si fara probleme!!!

36+5z

carmen

Mergi la inceput