Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Paula, bine ai revenit acasa si pe forum, te asteptam cu impresii si povestiri

Eliana, nu trisa, abia maine faci 36 de sapt si ai verde la nascut

Tzuna, cum mai esti?

Oare pinguinii Monicai ce mai fac? nu ne-a mai zis nimeni nimic, or fi inceput sa manance? Katink, nu ne mai zici nimic?

Aliona oare ce face ca iar a disparut fara urma

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Ultimele vesti despre AIIA sunt ca a nascut la 11.30,o printesa de 3.300 kg care a primit nota 9.
Aiia se simte bine

PAULA75-bine ai revenit printre noi,refacere usoara si rapida si laptic cat mai mult pt.printesa.

38+briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor,multumsc de raspunsuri.am asa ma mai duc o data in cora sa ma uit cu atentie.eu ma duc in cora de la lujerul,este mai aproape de mine.dar poate gasesc si eu in final aceste scutece absorbante.
am sa va povestesc si eu ce am patiyt aseara.eu nu prea stiu cand am contractii,fiind prima sarcina...dar ma rog mai sunt dintre voi care stiu eu una nu-mi dau seama,cert este ca aseara atat de tare mise incorda burtica de m-am speriat am stat si eu si sotul si ne-am uitat la ea cred ca 2 ore sa vedem ce mai face.bebelul meu se tot fatatia in burtica de aveam burta nu rotunda ci tuguiata,cand in stinga cand in dreapta,dar mai mult in dreapta.se vedea asa o umflatura in dreapta mai sus de buric si langa el,si in celasi timp si jos in dreapta,nu pot sa-mi dau sema era cu capul sus sau jos.dar m-a chinuit asa cred ca 3 ore.la un moment dat burtica mea era un fel d plastelina modelatoare lua niste forme de ma si radeam.sotul statea u urechea doar o auzi ceva,auzea el dar nu putea sa descrie.la un moment dat se misca cu miscari ca bataile inimii foarte ritmic si constant.am mai intrebat si pe dr.si mi-a spus ca inimioara n-am cum sa o aud sau sa o simt,oare ce o fi.
Voua vi s-a intamplat?
pana la urma s-a linistit si am dormit dus pana dimineata.maine ma duc la dr.abia stept sa vad ce zice pt.ca sambata facem o croaziera(bucuresti-c.de arges-brasov si invers)asta daca imi spune dr.ca sunt ok.
o sa va tin l acurent.pupici si in legatura cu pozele o sa te rog pe tine cea care ai zis ca ma ajuti,pt.ca eu nu ma pricep.ID=lel_gurita @yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Paula75 bine ai venit acasa...ma bucur ca esti ok si tu si bebelina......aveam nevoie de o incurajare atat de optimista...asteptam cu nerabdare povestea nasterii cand ai tu timp

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Felicitari noilor mamici Andreea, Loradin si Aiia refacere usoara si va asteptam sa ne povestiti experientele voastre

Bine ati venit pe lume Rianna, Ana si Fabiana Mihaela sa va aiba in paza bunul Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa le aduceti parintilor numai bucurii !

Am fost plecata in week-end si n-am mai aparut la raport...dar suntem bine si in afara de problemele cu ca mai toata lumea de aici si cu mersul la baie mai experimentez niste intariri de burtica fara a fi dureroase doar neplacute ca si senzatie....si niste intepaturi...oare or fi pe col?
Bebica este cateodata f activ alteori mai putin activ....De intors cred ca s-a intors pentru ca loveste cateodata asa de tare in ficat incat ma trec transpiratiile...cred ca sunt suturi...
Vineri merg la eco si luni sau marti la abia astept sa vad ca bebica e bine si ca e in grafic...

Roxana este foarte bine ca ai facut link-ul cu albumul bebelusilor nu cred ca ar avea cineva de ce sa se supere ma gandesc cu emotie ca peste cinci saptamani o sa imi pun si eu fotografia feciorasului acolo.....

Elyanne bafta la doctor si sper sa fie cum e mai bine pentru bebei.

Diana_jors un expectorant natural este sucul de ridiche neagra.Se scobeste o ridiche neagra si in causul ei pui cateva lingurite de zahar.Se face un suc f dulce care e f bun pentru asa ceva.

Kmi eu cred ca esti f aproape si nu trebuie sa iti faci griji....miscarea ajuta f mult...eu pun majorete si pentru tine ca sigur o sa ne iei prin surprindere....

Deci pentru Kmi
Tzuna
Suzi

si pentru mamici surpriza
curaj tuturor sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi

34+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Bine ati venit bb, va doresc multa sanatate si sa aveti parte de mamici sanatoase.
Felicitari proaspetelor mamici si multa multa fericire alaturi de cei dragi.

Pentru fetele care sunt in stand-by am sa pun majoretele la lucru:

Mult curaj si totul va fi bine.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana nu trisez... daca ma duc diseara si imi scoate firul (nu prea cred... dar sa zicem), tot nu nasc azi... Nasc si io dupa 12 noaptea

danuta_t mi-a placut

Paula bine ati venit acasa. Asteptam pozele si povestea... cand ai timp

tzuna nu nasc... te las pe tine prima Ce mai faci? Cum mai iti e? Au inceput contractiile?

LuizaS

Ionelac uite niste linkuri cu poze la cearsafurile absorbante.. sa ai o imagine in minte atunci cand te duci sa le cauti. Pana la urma, te duci la un sensiblu si iei de acolo prima data. Si pe urma poate le gasesti si in Cora.
www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/cearsaf/main.htm" target="_blank">Cearsaf absorbant happy
www.bella.ro/ro/produse/produse_pentru_incontinenta/produse_complementare/seni_soft/seni_soft.htm" target="_blank">Cearsaf absorbant Seni
www.fixies.de/images/pic/pic_produkte_wickel_lrg.jpg" target="_blank">Cearsaf absorbant Fixies

Ditu multumim pt. vesti. Transmite-i toate cele bune de la noi

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumim Elyanne pentru linkurile respective ca nici eu nu am gasit...si nici nu prea aveam idee ce caut ...dar acummmm..super...multam frumos

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Bine ai revenit Paula

Te asteptam sa ne povestesti cand ai timp cum este sa fii mamica ....
Chiar avem nevoie de incurajari vis a vis de nastere...

tie si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

multumesc ,mult acum vorba RAISAFUDULU stiu ce sa caut,pt ca eu ma gandeam la cu totul altceva.
pupici.

33 w

Mergi la inceput