Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
danuta_t spune:
Carmen2007, pentru a-ti introduce semnatura, faci urmatoarele:
- te loghezi cu contul tau si parola
- te duci in meniul din stanga la "Profil personal"
- completezi rubrica "Semnatura" cu ce informatii vrei tu sa apara la fiecare mesaj postat de tine
Dana
33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
RaisaFudulu spune:
Felicitari Aiia 

si bine ai venit pe lume bebe Fabiana Mihaela....gata vad ca nu mai au rabdare ies ca pe banda rulanta...si s-ar parea ca fetitele sunt mai nerabdatoare decat beieteii
Kmi eu zic sa stai linistita ca atunci cand nu te astepti se hoataraste micuta ta sa-ti faca o surpriza...eu iti pun si tie majorete ca nu mai ai mult 

Val si mie mi-au iesit leucocitele marrite la primele analize si dr mi-a zis intradevar ca pot fi de la infectie urinara, de la o masea cariata sau pur si simplu datorita sarcinii...ca sa stai linistita fa-ti si urocultura sa vezi daca nu ai cumva infctie urinara
Si acum sa comandam majoretele ca nu mai e de glumit

Diana
33+
cu RAISA-MARIA
ane2200 spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Si multa bafta celor care se pregatesc sa nasca zilele astea.
Pt Diana-jors: in afara de miere, mai poti sa freci un galbenus de ou cu doua linguri de zahar si sa adaugi lapte fierbinte. Trebuie sa-l bei cat poti de cald. Sau scobesti o ridiche neagra, pui zahar si dupa cateva ore bei siropul lasat.
Ane
ralualexandrei spune:
Val ptr colesterolul marit eu beau in fiecare dimineatza un pahar de suc de portocale,grepfruit sau mandarine,facut in casa.
Ptr leucocite fa-ti inca un sumar de urina sa nu fie vreo infectie,eu la sarcina trecuta asa am avut si mi-au dat ampicilina.
Felicitari AIIA sa-ti traiasca micutza sa creasca mare,frumoasa si sa fie mancacioasa.Recuperare rapida tie si muuuuult laptic!

pt bebeii care vor sa ne ia prin surprindere.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ditu spune:
Fetelor AIIA se simte bine,nu a crezut ca va fi asa e usor,diseara o sa vedem si o poza cu Fabiana Mihaela.

Felicitari si pt LORADIN si ANDREEA20,sa va bucurati de printesele voastre

pt.SUZY ,TZUNA si pt. cele care vor mai naste saptamana aceasta

ROXANICI-imi place ideea ta,deabia astept sa pun si eu poza in album ![]()
![]()

![]()
38+
Briana
tzuna spune:
Mai fetelor nu prea-mi merge netul azi, adica nu se logheaza prea usor pe forum. Asa patiti si voi? E site-ul prea asaltat de mamici?
Eu va multumesc mult pentru incurajari si majorete insa mi-e ca le puneti degeaba. Tot nu am contractii. Sangerez putin de tot si atat. Asa ca mi-am reorganizat bagajul si astept. ma gandesc sa nu stau chiar degeaba asa ca dupa ce va scriu ma duc sa cobor si sa urc cateva etaje ca rau nu-mi face si poate ajuta la ceva.
SUZY78- sa dea Domnul sa nastem amandoua maine, usor si bebeii sa fie bine.
AIIA- felicitari pentru fetita.

Sa fiti sanatoase amandoua.
KMI78- la mine au aparut cateva contractii rebele (cred ca ele sunt vinovate de deschiderea colului - al meu si asa era moale)dupa ce m-am plimbat joi seara de la Pta Victoriei la Pta Unirii pe jos. Deci miscarea cred ca ajuta.Acum va anunt daca si urcatul scarilor are efect.
DANUTA_T - ai grija cu scarpinatul ca ranile se pot infecta mai ales in maternitate ca stii si tu ca la dus si la baie nu-i asa curat. Incearca sa te dai cu putina apa rece, cu alcool mentolat (asta chiar te racoreste pt o vreme)sau ulei de catina. Stiu ca nu te poti abtine dar incearca macar sa nu te scarpini tare, mai mult sa te freci asa prin haine.... Si nu fi suparata ca trece acusi. Pentru bebe rezisti.
ELYANNE- sper ca tu sa nu nasti chiar acum ca bebeii tai sunt inca micuti. Mai rezista 2 saptamani. Eu iti tin pumnii. Ai grija de tine.
Stie cineva cat de repede poti face dus dupa ce nasti? Adica as putea face inainte de prima alaptare dc nasc normal?
Si inca ceva ce cred ca ar tb sa contina bagajul: un prosopel numai pentru sters sanii inainte de alaptare si hartie igienica. Acum mi-am dat seama ca nu-mi pusesem hartie. A, si la curs ne ziceau si de supozitoare cu glicerina.
Gata, va pup.

pentru fetele ce nasc zilele astea.
38s MARIA
ralualexandrei spune:
Tzuna bravoo draga mea hartia igienica si prosopelul ptr sani chiar ca uitasem sa le pun in bagaj.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
florin-a spune:
diana [black]jors [/black]mie o tuse tare nasoala -adica ma durea in capul pieptului din cauza faptului ca nu expectoram -mi-a trecut cu un sirop homeopat STODAL. Nu are contraindicatii nici in sarcina si nici in alaptare, este bun la gust si se gaseste in farmacii.Eu l-am gasit si cu 12 ron si cu 18 ron.
Insanatosire grabnica!!
32+
lizzy spune:
Dragi burtici, viitoare mamici,
Sunt o mami de dec'06, am alaptat doar o luna si am ramas cu pompa electrica Avent disponibila! Am cumparat-o in decembrie, am folosit-o doar 1 luna, este excelenta, dar as vrea s-o vand pt ca nu mai am lapte... Eu am dat 550RON pe ea, am luat-o din Sensiblu, o vand la 350RON (negociabil). O dau cu chitanta si certificat de garantie de la Sensiblu. Aveti mai jos detalii complete. Daca va intereseaza, rog PM sau mail pe dianarus@gmail.com.
Sarcina frumoasa si nastere usoara!!!
Noua pompa de san electronica ISIS iQ UNO este prima din noua generatie de pompe inteligente, special creata cu iQ - memorie electronica.
Datorita tehnologiei iQ, ISIS iQ UNO memoreaza si reda instantaneu ritmul personal de pompare, pentru a va oferi maximum de confort si utilitate:
Efort minim, datorita memoriei electronice;
Un singur buton controleaza intreaga pompa;
Extrem de silentioasa, motor puternic;
100% putere de suctiune;
Diafragma din silicon cu alveole pentru stimularea lactatiei;
Multiple si variate posibilitati de control: suctiune, viteza si ritm;
Maxim de mobilitate: functioneaza cu baterii sau alimentata la o sursa de curent electric;
Delicata, compacta, usor de asamblat si intretinut.
Informatii Tehnice:
Vacuum: putere de suctiune controlabila, de la 0 la 200 milimetri coloana de mercur.
Voltaj: 220 - 240 V.
Voltaj AC Transformator: 6V.
Sterilizarea componentelor: maxim 100 grade Celsius.
Contine:
Geanta izoterma si 2 pastile de racire.
Pompa de san ISIS, diafragma din silicon cu alveole.
iQ UNO - componenta electronica, un singur buton controleaza intreaga pompa.
Transformator si adaptor pentru baterii. Bateriile nu sunt incluse in pret.
2 Biberoane (1x 125ml, 1x 260ml).
Accesorii pentru pompa manuala (maner + capac).
2 tetine din silicon, anti-colici, cu 1 orificiu.
2 discuri de sigilare, 2 capace biberon si 2 inele cu filet.
1 ghid pentru alaptare.
Dimensiune cutie ambalaj: 30,5 x 23,5 x 12 cm.
Greutate cu ambalaj: 1,800 kg.
Garantie: 12 luni.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
paula75 spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................acasa........
Fetelor intru f.f. putin pe forum ca bebelina mea doarme.
Va multumesc din suflet pt. felicitari si felicitari pt. proaspetele mamici.Am ajuns acasa si eu si Eli..am lapte...asta mica e fomista..la cat e mare a fost.Este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.Am sa pun mai tarziu si poze si va povestesc aventura nasterii mele...
Curaj celor care vor sa nasca natural si la fel pt. cele care nasc prin cezarina....floare la ureche.Eu personal cand m-am trezit din anestezie nu ma durea nimic si imi vene sa ma dau jos din pat si sa dansez de bucurie.
VA pup si intru mai tarziu
Paula mamica ferica a Elianei Ioana