Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
suzy78 spune:
Roxanici si Raisa.....multumesc de incurajari./......
Incep sa am emotii....atat din cauza nasterii....cat si ca maine ma intalnesc cu bebe
Ideea cu pozele pt bebe e nemaipomenita.....abia astept sa ajung acasa.....sa ma mandresc cu bebe al meu
Suzy 78,
39+5 , mami de
Nicolas Mihai
AMR 1 ZILE
ioanaradu spune:

Tzuna!!! 

Suzy!!!!
si eu ma duc maine la control ... sa vedem ce-mi zice si mie dr!!!
38+
Matei Stefan
suzy78 spune:
FELICITARI AIIA, sa-ti traiasca printesa Fabiana Mihaela si sa va bucurati alaturi de ea
Suzy78,
39+5, mami de
Mihai Nicolas
AMR 1 ZILE
kmi78 spune:
TZUNA , esti atat de aproape sa devii mamica, pt tine atunci 

n-am uitat-o nici pe SUZY
mai ales ca are acelasi DPN Ca si mine, numa' a mea nu vrea, BAFTA SI TIE MAINE !!!
FELICITARI LOREDANA SI MULTA SANATATE LA AMANDOUA!!! TARE dragutza bebitza ta!!!
39+5
Val_ spune:
Va pup gravidutze. Lista cu bebei se mareste si se pare ca va fi din nou o saptamana cu evenimente (fericite).
Tin pumnii tuturor fetelor care stiu ca vor naste in aceasta saptamana si celor care vor fi luate pe nepregatite.

Eu am schimbat prefixul si am aintrat in saptamana 30. Nu imi vine sa cred ca au mai ramas pana la nastere doar 9 saptamani (pt ca voi naste prin cezariana).
Spunea cineva ca atunci cand mananca seara se simte ca si cum ar avea gatul plin. Si eu am aceeasi senzatie, parca am mancarea pana sus in gura, pe tot gatul si parca nu mai pot sa respir. In afara de asta am dureri de spate si picior, contractii din cand in cand, greata si o stare de anxietatesi de rau, mai ales dimineata. Probleme probabil normale in timpul sarcinii.
Mi-am facut niste analize si surpriza: colesterolul meu este 308! Si nu msnanc dulciuri, grasimi, chiar nu inteleg. Si am leucocite cam multe in urina. Asta o fi semn de infectie urinara?
Valentina
30fix cu 
Valentina 30+
Selene spune:
Buna tuturor!
Am intrat sa va salut, ca noutati nu prea am ...
Doar ca incep sa nu mai am rabdare sa nasc si ca in ultimele zile am avut o stare cam nasoala, nu imi convine parca nimica si ma supar imediat, fara motive serioase... POate fac depresia inainte de nastere 
LORADIN, felicitari! Te asteptam cu vesti!
Suzy78, Tzuna suntem alaturi de voi! Tinem pumnii! ...ce frumos ca va pregatiti de 'marea intalnire'! 

Roxanici, buna ideea cu albumul cu bebei! Sa vedem cat de repede o sa se umple ![]()
Karra, eu am uneori dureri ca un junghi in partea dreapta, dar numai cand merg. Daca ma opresc imi trec de obicei. Cine stie ce se intampla, poate se pregateste organismul de 'delivery'...
Eu m-as fi dus azi pana in oras sa fac ultimele cumparaturi, dar e asa de urat afara ... Sau mi-e mie prea lene ![]()
37+
AMR pana apare martisorul...
kmi78 spune:
BRAVO MAMII AIIA, INCA O FETITZA!!! sanatate si mult noroc in viata!!!
Roxana e binevenit acest album ca deja doar avem atatia bebici care trebuie admirati
si eu simt uneori ca imi urca tot sangele in cap si ma strange cineva de gat, tare nasol....
ce ar trebui sa fac fetelor ca sa nasc si eu, sa ma apuc de smotru spalat de geamuri??? oricum nu stau eu in pat toata ziua imi tot gasesc cate ceva de facut, dar tot nimi.....
diana_jors spune:
Felicitari 
AIIA! 

Si pentru fetele care mai au de gand sa nasca zilele astea:

He he, incepe sa imi placa sa comand majorete ![]()

Diana
31+ cu
... Alexandru
elyanne spune:
Felicitari Aiia! Multa sanatate! Fabiana mult noroc si toate cele bune in viata! 
Tzuna ... wow... mai inca un pic si te intalnesti cu bebelina.
Val felicitari pt. saptamanile implinite.
Roxanici multumim pentru album. Mie mi se pare o idee buna. 
Tzuna 
Suzy 
Am vb. si eu cu doctorul... e de garda si si ma duc asta seara la consultatie. Sunt curioasa ce o sa zica... ma opreste, nu ma opreste acolo
N-as vrea... dar nu depinde de mine.
Eliana (35 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
danuta_t spune:
Felicitari Andreea20, Loradin si Aiia ! Bine ati venit pe lume Rianna, Ana si Fabiana ! Sa aveti parte de-o viata fericita.

pentru urmatoarele : Suzy, Tzuna
Elyanne, si noi am ales pentru bebe numele de Andrei, asa ca voi adauga si eu in semnatura Mihai si Andrei.
Eu am fost la bijutier si mi-am taiat verigheta si inelul de logodna. Asta e, o sa le fac la loc peste vreo 3 luni. Multumesc de sfaturile legate de prurit, trebuie sa fac ceva, deja m-am ranit un picut, iar Mihai cand ma tine de mana si vede, imi spune "buba mami" si-mi da un pusi ca sa-mi treaca.
Dupa 3 nopti nedormite (ca ma apuca scarminatul intre 3 si 5), azi noapte am dormit in sfarsit. M-am mai trezit si foit prin pat, dar adormeam relativ repede. Am reusit sa racesc, ma doare gatul sper sa treaca repede ca data trecuta am racit cu vreo 3 saptamani inainte sa nasc si nu mi-a trecut decat dupa ce-am nascut.
Dana
33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t