Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxanici , am postat acum doua luni pe site un subiect despre cum se poate evita epiziotomia si nu reusesc sa il gasesc deloc la cautare, ai idee ce trucuri pot sa mai incerc?

Diana 30+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetelor
Am ajuns acasa, Roxi, Kmi78,a fost bine.
Doar o alarma falsa, ai avut dreptate, Lauramar.
Mi-a zis doctorul ca e normal ca se intind ligamentele.
Dar am o alta problema, de fapt vechea mea problema. De ce ti-e frica nu scapi...nu s-a intors bebe cu capul in jos . Si m-a programat pentru cezariana...peste doua saptamana.Cica nu poate sa riste sa ma lase sa nasc normal fiindca e primul bebe si e in sezut.Nu e in picioare, ci sta in fund.Picioarele sunt stranse pe langa el sie risul mare. Nu m-a mai trimis nici la ecografie ( asa zicea ecografistul , ca daca nu se intoarce imi masoara bazinul sa vada daca poate iesi copilu'), a hotarat- cezariana.
Eu sper inca, ca in astea doua saptamani sa se intoarca. Pe 10 martie am control, sa vedem daca s-a intors si pe 12 ...cezariana. Doamne ajuta sa scap!
Dallina, Carmenfr, La multi Ani! Nastere usoare si bebei sanatosi.
Andreea20, felicitari sa-ti traiasca mogaldeatza, sa fie sanatoasa, fericita, si norocoasa.
Va pup, ma duc in pat..ca mi-e somn rau
Pupaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetele care se ocupa de prima pagina a listutei puteti sa puneti va rog linkul cu grupul de pe yahoo la lista utila cred ca e mai usor pt. fiecare sa intre (cel putin pt. mine)

Si mai ceva a-ti scris ca avem 8 apoi 4 baieti si 5 fete eu cred ca sunt 9 nu va suparati pe mine .

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana (Raisa) ai dreptate ca nu ar fi mic dupa nr de kg dar dupa alte masuratori care se fac era mai micut. Eu sper sa recupereze rapid! Multumesc pt gandurile bune! Examenele le-am luat toate ca doar am avut sustinator (in burtica!).

Rebiana 34+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi merci pentru ca ai adaugat datele la listuta!

Rebiana 34+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

In primul rand, bravo Andreea, sa-ti traiasca fetita si sa va intoarceti acasa sanatoase! Refacere usoara si mult laptic!

Kmi, cred ca esti foarte aproape de ziua cea mare, si eu sunt nerabdatoare dar tot cand vrea D-zeu o sa se intample. Multa bafta, iti tin pumnii!

Amma, ma bucur pt tine ca a fost doar alarma falsa, e bine si pt bebe sa mai creasca, fiecare saptamana inseamna greutate in plus si organe mai mature (in special plamanii).

Apropos de simptomele de nastere si de nelinistea tuturor ca nu stim sa recunoastem debutul, vreau sa va impartasesc cateva "reguli generale" pe care ni le-a dat moasa la "birth class".
Asadar, in principiu e travalui fals daca:
-durerea e resimtita mai curand in zona abdominala-pelviana, decat in cea lombara
-contractiile sunt neregulate, fara a creste in intensitate si durata si se amelioreaza sau dispar la schimbarea pozitiei, dupa urinare sau dupa ce consumi 2 pahare de apa
-scurgeri pot exista, dar sunt mai curand maronii, nu rosii.

In schimb, ar fi travaliu de-adevaratelea daca:
-contractiile devin regulate, mai intense si mai frecvente si nu dispar cu schimbarea pozitiei sau mers
-durerile, chiar daca surde, se localizeaza in principal in spate, si doar apoi se extind in abdomen
-in mijlocul contractiei durerea e atat de intensa incat nu suntem in stare sa vorbim (se taie respiratia)
-diaree
-scurgere rozalie-rosie
-se poate "rupe" apa, care de obicei e perceputa ca un siroit intermitent (capul bebelusului actioneaza ca un dop si nu lasa lichidul sa se scurga decat cand se misca).

Ca atat, nu stiu cat ajuta informatia, mai ales ca nu sunt doua femei si doua nasteri la fel.

Eu sunt bine, parca m-au mai lasat durerile de burta (care se incadreaza se pare la travaliul fals, deci Braxton-Hicks), am doar o presiune mare in toata regiunea pelviana, parca sunt gata sa explodez... Am fost de dimineata si la biserica si sunt bucuroasa ca am reusit sa ma spovedesc si impartasesc inainte de nastere. Acum doar asteptam cu incredere ziua cea mare.

Va las aici cu bine si sa aveti un week-end linistit si odihnitor!

Cristina37+, cu

Sophia Antonia
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Felicitari Andreea ,sa-ti traiasca bebita sa fie sanatoasa!
sarbatoritelor de astazi!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna mamici si viitoare mamici.
daca aveti nelamuriri despre alaptat este un subiect f util,facut sticky la Femina Intim, intitulat Alaptatul helpline:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384&whichpage=16

nasteri usoare si sa cresteti mari si frumosi.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vad ca mamicile cu bebei in brate nu mai au timp de vesti, haideti macar acolo cateva randuri sa mai stim si noi de comori cum mai sunt

Alexa36+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Vin cu niste vesti de la Claudi@...tocmai am vorbit cu ea la telefon.
Mi-a zis ca este in spital de ieri seara.A ajuns acolo cu contractii,au fost regulate si dureroase,la 10 min si apoi la 5 min...
Acum este mai bine;zice ca i-au facut o injectie pe care i-o vor scoate maine (ma gandesc ca este perfuzie sau asa),si va vedea mai departe...
Colul este inchis si lung...cred ca asta este bine,nu?
Ea spera ca duminica sau luni sa mearga acasa.
Zicea ca de-abia maine intra in saptamana 35 si ca ar vrea sa mai stea bb ceva timp in burtik..
Sper ca o sa fie totul in ordine si asa cum zice ea sa mai poata tine ceva timp pe bebe.Daca mai aflu vesti...anunt!

Mihaela34+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput