Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ultimele doua poze:

[url=http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/photo/294928804247594163/0]gravi[/url]

[url=http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/photo/294928804247558526/1]camera[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

de ce apare si carnatul ala lung? cum fac sa ramana doar gravi si camera?? ROXI mai esti prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Fetelor, nu va fie teama ca n-o sa va dati seama cand "se rupe apa" . Intai se aude o pocnitura pe care probabil o veti si simti, dar nu doare. Si apoi daca esti in picioare, incepe sa curga lichidul, daca nu, in momentul in te ridici iti dai seama sigur ca s-au rupt membranele. Am inteles ca mai sunt cazuri in care lichidul se pierde putin cate putin, dar sincer, nu am auzit pe nimeni sa i se intample asa si si atunci va fi usor sa ne dam seama. Iar in alte cazuri, membranele le rupe dr in timpul travaliului, inainte sa iasa bb.
La prima sarcina, eu stateam in pat si nici macar nu imi dadeam seama ca am contractii, cand am auzit un "poc" destul de tare. M-am ridicat repede in picioare si vrrr, tot lichidul pe picioarele mele. Foarte evident. Dupa trei ore deja nascusem.
Eu chiar am auzit azi vreo doua pocnituri prin burtica, sper sa fi fost doar imaginatia mea, sau alte chestii. Deocamdata nu curge nimic. BB a mea sta numai pe dreapta si asa se impinge uneori de am impresia ca ar putea iesi prin piele, au, si cand isi intinde vreun picior si il plimba pe muschii mei...
Frica am ami spus, incerc sa nu ma gandesc la nastere, ca sa imi pastrez toata puterea de concetrare pentru momentul oportun. Mi-e frica de conditiile din maternitatea de aici, ca poate n-o voi gasi pe dr. si trebuie sa nasc cu altcineva, ca poate va fi vreo problema cu bb si nu i se va parobarea de cezariana la timp, de sanatate in general. In momentul asta incerc sa sterg orice alte griji din mintea mea, desi, oooo, e greu de sters atatea alte griji.... Dar totul pentru bb, vreau ca in perioada de concediu sa ma ocup de noi doua si de relatia noastra, sa simta iubita si sa vina pe lume ok.
Va ,
S-auzim de bine in continuare.
Diana 30s, mami de Julie 14.11.2003

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

multumesc roxygeo si arissa pentru introducerea datelor.
avand in vedere oferata ta roxygeo cred ca o sa-mi dai voie sa profit si sa iti trimit un sms la momentul oportun.

La Multi Ani fetelor care isi anverseaza azi ziua de nastere!

Felicitari Andreea20! Sa fie sanatoasa Rianna si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Andreea! Sanatate multa! Rianna sa aiba o viata minunata si mult noroc!

La multi ani, Carmenfr si Dallina!

Fuga si eu la raport... Sa nu ma dati la disapruti. Sunt bine, acasa... Nu am avut cand sa citesc ce ati mai scris... dar recuperez mai tarziu.

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Si vorbiti de frica.....pai mie acum acum imieste frica sa nu mi se rupa apa mai repede de marti si stau in pat si e greu. Eu am fost destul de activa si acum parca nu ma pot suporta asa am o stare proasta.
Dar referitor la nastere imi este cel mai frica de faptul ca nu o sa am laptic pt bebe si nu stiu cum as putea sa-mi dau seama daca o sa am sau nu. Daca ar fi ceva erdeitar ar fi foarte nasol pentru ca mama nu a avut deloc.
Sa vedem. Gata m-am ridicat putin din pat ca sa pot sa scriu mai repede dar mai intorc nu cumva sa se intimple.
De joi seara de cind m-am intors de la doctor am o singerare foarte mica dar constanta de culoare maronie, probabil dopul gelatinos? doctorul m-a avertizat ca o sa am asa ceva dar credeam ca se va opri. Nu s-a oprit deci ce urmeaza?

Va citesc incontiunuare dar nu stiu cum o sa mai scriu

O seara placut tuturor,
Gabi 39+1

Sa-mi treceti si mie numele dragului este Tudor Stefan. Ca tot a venit vorba de trecut x-ulete cind vom naste. gata la patut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

cu cea mai mare placere gabi78, e valabil si pentru celelalte burtici - mai ales ca DPN meu oficial e pe 24.04...asa ca mai e pina atunci...

Fetelor am o mare dilema...miercuri e ziua sotului si spre deosebire de alti ani, acum n-am nici cea mai vaga idee ce cadou sa-i i-au, poate ma ajutati cu o idee (am terminat deja lista cu parfumuri, Formula 1,masini, pixuri, la capitolul hobby.

pupici
roxygeo 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by kmi78

de ce apare si carnatul ala lung? cum fac sa ramana doar gravi si camera?? ROXI mai esti prin zona?

Kmi, pune ghilimele inainte de http si la sfarsit, inainte de ] (acolo unde se termina carnatul)

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI superba culoare la pereti.....si ce frumos e patutzullll!!!.Sa o foloseasca bebelina ta sanatoasa.

raisae marea rau si deja parca simt ca se rupe pielea asa de intinsa e....si la cat e de tuguiata toate babele din cartier m-au innebunit ca o sa am baiat de ce tot zic ca e fata....si eu care i-am luat deja si cerceii....oare asa va fi?Va anunt eu cand nasc.....vezi ca am bagat nr tau in tel si cand va fi mom imi voi permite sa te deranjez cu un sms sa dai de stire la fete....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Gaby78 stai acolo linistita daca vrei sa mai tii pana marti, eu a treia zi am nascut dupa ce am avut asemenea scurgeri si intr-adevar fusese dopul.
Despre laptic , mami spunea ca atunci cand incepe bb sa suga cu adevarat, te doare de 'faci' pe tine. Cam asa ceva, mai ales daca faci rani cum am facut eu. De aceea e bine sa folositi Garmastan inainte de nastere sa intareasca sfarcurile. La a doua sarcina ar trebui sa fie mult mai usor.
Si daca ai lapte trebui sa il auzi pe bb inghitind. si sa doarma linistit dupa ce suge. Daca nu reusesti sa il pui la san cere ajutorul unei asistente care sa te invete. Poti sa ai impresia ca suge dar el doar 'molfaie' tzitzicul.
E bine sa te pregatesti dinainte, sa fii bine hidratata in timpul nasterii, eventual sa iti iei ceai sau apa cu tine sa bei, si imediat dupa nastere sa consumi multe lichide. Ideal ar fi sa pui pe bb la san imediat dupa ce l-ai nascut dar la noi il vezi dupa aproximativ 2-3 ore cand te duc de la sala in salon. Asta daca esti la rooming in, cu bb in salon. In lipsa lui bb, unii dr recomanda sa te mulgi putin dupa ce ai nascut.
Trebuie sa si mananci, cand ajungi in salon, chiar daca poate nu o sa ai pofta de nimic. Eu visez de acum sa mananc atunci o supa cu galusti de-a mamei, asa ca am sa ii sun sa fie pregatiti de cand plec la spital.
Ar fi util sa iti faca si oxitocina in vena, e o substanta pe care o secreta si corpul dupa nastere si ei o injecteaza ca supliment la cea pe care o producem noi. Stimuleaza secretia lactata si restrangerea uterului.
Eu sper sa pot fi buna de pus pe picioare repede dupa nastere. La prima sarcina au trecut mai bine de trei ore pana am ajuns in salon. Acum as vrea ca dupa cel mult o ora sa cer la toaleta (ca nu te lasa altfel sa pleci de la sala) si sa le spun sa ma trimita sus. Iar sus sa ii dau sa suga imediat lui bb iar apoi sa o desfasez sa o admir putin. Pe prima printesa am lasat-o sa doarma toata ziua, in prima zi, si cred ca din cauza asta mi-a venit laptele mai tarziu, si vai ce m-a mai plans vreo doua nopti de m-apucase si pe mine plansul.
Daca vi se pare ca bb nu suge sau suge putin sa cereti supliment, adica lapte praf sa ii dati, altfel va face febra de sete cum a facut a mea si am tras o sperietura... Saracuta, pe pielea ei am invatat eu multe, astfel incat sper ca acum sa mearga totul mult mai usor.
Dupa ce am ajuns acasa, cu sfaturile mamei, vointa si o alimentatie buna, am ajuns sa o alaptez exclusiv cinci luni, si apoi in paralel cu alte alimente pana la un an si doua luni, si in acelasi timp sa raman si sanatoasa. Mi se pare foarte frumos si un mod extraordinar de a comunica cu copilul.
Nu vreau sa renunt la alaptare pentru nimic in lume.
Va ,

Diana 30+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput