Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Karra imi face chiar placere, pupici ...iar babele lasa-le sa vorbeasca...nu prea le mai ies babismele alea ca si mie mi-au pus sare in cap si trebuia sa fac ditamai baiatul si este fetita toata ziua...bebe sa fie sanatos iar ele cu bla bla bla sa mearga in alta parte

Amma ma bucur ca a fsot decat o alarma falsa si ca tu si bebele sunteti bine....in ceea ce priveste cezariana lasa nu te mai gandi ...lasa sa treaca si eastea doua saptam,ani si daca intradevar nu se va intoarce trebuiie sa te gandesti ca e mai bine pentru bebe cezariana...pana atunci fruntea sus ca bebe simte tot

Krissy multumim de informatii...foarte utile

Claudi@ suntem alaturi de tine si pentru bebe sa stea cat mai mult la caldurica

Noi raportam niste miscari de forte prinburtica...se intiinde de-a latul burtii parca ar vrewa sa iasa pe acolo...si sughiturile le simt cam de trei ori pe zi

In rest suntem bine..obosim foarte repede...dar suntem bine

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CLAUDIA- bafta sa mai tii bebele in burta

GABDYD- foarte bune informatiile cu alaptatul. Asta ne-au zis si noua la curs. Iar cele ce nastem la Filantropia cica ne putem duce la alaptat la 2-3 ore dupa nastere daca ne simtim in stare. Asta nu stiu ce inseamna... ne ajuta cineva sau chiar tb sa fim noi f bine ca sa ne ducem....

Legat de evitarea epiziotomiei, parca Doula vb de masajul perineului cu ulei de masline + vit. E sau ulei de germeni de grau (dc nu ai nici o infectie genitala)

KRISSY- multumim pentru informatiile legate de travaliu. Cred ca si eu am avut un fals travaliu aseara ca m-a durut burta si s-a intarit timp de vreo 2 ore si azi dimineata din nou dupa care mi-a trecut brusc. Am facut si curat intre timp, am avut musafiri si ma simt bine.

Mai fetelor s-a facut f frig afara si cica vremea nu se schimba prea curand. Eu hotarasem cu ce imbrac bebita cand o scot din maternitate dar daca va fi asa frig tb sa-mi pun sotul sa mai cumpere ceva... Si eu ce griji imi fac....

Aveti grija de voi si de burtici. Noapte buna!

37+MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaelaaa vezi ca e bine... Ma bucur si lasa grijile odata...

Kmi cand se rupe apa pai curge... nu e ca la pipi...
Am vazut pozele... foarte frumoasa camera

Amma sa mai treaca supararea... Pana la urma poate e ascultator bb si se intoarce, ca sa n-o supere pe mamica.

Claudi@ tinem pumnii sa fie totul bine si sa vii repede acasa. Nerabdator bb-le... bine ca l-au potolit

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, burticutelor! Va multumesc frumos de urari si va invit la un suc si-un tiramisu. De-abia acum am terminat cu spalatul vaselor(au fost ai mei + soacra pe la noi) si am stat in picioare de la 8 de dimineata(am vb cu bebita sa stea cuminte azi)
Am vazut ca au mai nascut cateva fete , asa ca le urez si eu sanatate multa, sa fie fericite cu bebelusii, sa vina cat mai repede acasa,si sa aiba laptic pt mititei.
De-abia astept sa ajungem si noi acasa cu bebelusii in brate . Cand ma gandesc ca acum cateva luni discutam despre semnele unei posibile sarcini, si acum vb de semnele unei posibile nasteri!!!
Va las fetelor acum, ca am de citit din urma(ca voi sunteti harnicute la scris )
Va pup si va doresc numai bine, iar burticilor care sapt viitoare au intalnirea cea mare, le doresc mult curaj si numai bine!!
36+

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, asta sa fie?
subiectul cu epiziotomia

Lauramar, cred ca e bine pe prima pagina ptr ca sunt 8 mamici pana acum, din care una cu gemeni, deci 9 copii

Amma, tu care vroiai sa stea bebe pana la 40 de sapt, uite ca poate o sa tb sa il scoti afara mai rpd. Poate totusi se mai intoarce, daca nu, asta sa fie neajunsul...si stai linistita ca o sa fie bine oricum ai naste.

Miha, transmite toate bune Claudiei si o asteptam acasa cu burtica inca

Kmi, am o intrebare, verdele ala de pe pereti, care e foarte frumos si imi place mult, e uniform? ca pare cu un anumit model, daca e cu model sa imi pove si mie cum l-ai facut.

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bine ai venit pe lume Rianna! Felicitari mamicii tale si refacere cat mai rapida si sa aiba laptic sa hraneasca bebe mancacios si cumintel!

Sa spun si eu de ce mi-e frica in legatura cu nasterea. Dupa ce am renuntat la a-mi face probleme in legatura cu epiziotomia si posibilitatea ca doctora mea sa nu apara, acum nu mai vreau decat ca fetita mea sa fie sanatoasa, sa nu aiba niciun defect. Sa fie perfecta! Bineinteles ca toate ne dorim asta. Sotul meu mi-a spus ca la cate ecografe am facut e imposibil sa fie ceva in neregula cu ea. Dar eu ma sperii inca si din cauza asta am renuntat sa si citesc pe net tot felul de chestii sau sa ma uit la emisiuni de genul celor de pe Reality. Probabil m-a apucat paranoia. Nu mai intereseaza ce dureri o sa am sau cat de mult va dura travaliul, sau daca dupa travaliu voi ajunge la cezariana. Nu-mi pasa de toate astea atata timp cat printesa mea va fi in regula. Uneori vizualizez imaginea ei atat de micuta si perfecta, iar alteori nu stiu daca va fi totul in regula. Ma la Dumnezeu in fiecare zi sa fie sanatoasa la trup, la minte si la suflet.

Vreti sa stiti ceva haios? Noi am incercat sa avem un copil timp de aproximativ trei ani. Cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata am hotarat sa fac tratamentul naturist pt fertilitate luat tot de pe forumul asta. Si, stiind eu ca, printre altele, e necesar sa mananci cat mai mult marar, am ajuns la tara la mamaie exact cand se culegea mararul pentru pus la uscat. Si am tinut neaparat sa il culeg si sa il aleg eu pe cel pentru mine Iar in tot timpul cat a durat operatia asta, si a durat vreo 4-5 ore, m-am rugat ca mararul sa ma ajute sa raman insarcinata si sa am un bebe sanatos la trup, la minte si la suflet. Mi s-a parut important sa precizez toate astea, desi sanatatea sufletului cred ca o dau, pana la urma , tot parintii prin educatie. Ei ce ziceti de asta? Acum cu tratamentul naturist si cu rugaciunile mele la marar, dorinta mi-a fost indeplinita.

In rest ma gandesc numai sa mai stea macar pana dupa 3 martie cand ma duc la control. Nici macar nu mai conteaza daca nasc noaptea sau duminica, atata timp cat ea va fi sanatoasa.
Ah, si dupa ce am vazut un film pe HBO cu un tatic care-si creste singur fetita pt ca mama a murit la nastere, m-am temut cateva zile si de asta, dar mi-a trecut. De-asta zic ca am renuntat sa ma mai uit sau sa citesc lucruri triste. Cred ca psihicul nostru e extrem de impresionabil in perioada asta si nu e necesar sa-l mai bombardam decat cu chestii pozitive.

Va pup si va doresc numai ganduri fericite!

Ela in 35s+6z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Salut mamicute,

Felicitari Andreea refacere rapida si bine ai venit pe lume bebe Rianna

La multi ani fetelor Carmenfr si Dallina sanatate si bebei mancaciosi.

Amma iti tin pumnii sa se intoarca bebele pana la urmatorul control.

Claudia sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa mai stea bebe putin in burtica.

Aseara am avut si eu dureri de burtica, spate si burta mi se tot intarea, am luat nospa si a mai trecut.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Kmi e super verdele din camera.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara burticutze!

Felicitari Andreea, sa fiti sanatoase si sa va intoarceti cu bine acasa!
Subscriu si eu, mamicile noastre, dati-ne si noua de veste cum va simtiti,ce face bebe, cat de greu sau frumos este sa fii mamica...un gand -doua, sa mai stim de voi...
Sau poate chiar nu mai aveti timp...

In ceea ce priveste teama cea mai mare, eu incerc sa nu ma gandesc la nimic, pentru ca mi-as face griji inutil. Sunt optimista si ma gandesc ca totul o sa fie bine si ca orice s-ar intampla, gasesc eu o solutie sa ma descurc. Cel mai important este ca bb sa fie sanatos!

Sa aveti o noapte linistita!

Florina 38 s + 3 z Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am fost si noi putzin la o plimbarica prin mall...cu nasii asta mica a fost tare cuminte...cred ca nasul are efect de cumintire asupra ei...ca acuma cum am ajuns acasa a inceput iar aerobicul...mai ales cand sa ma pun eu la somnic....

Sa speram ca la noapte o sa reusesc sa dorm ceva mai bine ca asa de tare ma doare spatele....de numa....

Va si va doresc o noapte linistita fara dureri si fara prea multe drumuri la baie....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput