Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
RaisaFudulu spune:
La multi ani pentru fetele care-si aniverseaza azi ziua

Sa aveti parte de nasteri usoare, refacere rapida si multaaaa iubire...ca doar sunteti nascute de Dragobete![]()
Diana
33+
RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Rebiana felicitari pentru examen pe care banuiesc ca l-ai luat...iar pentru bebe nu-ti mai face griji ca are timp sa recupereze...daca are deja 3 kg cum se poate sa fie mic?
Diana
33+
cu RAISA-MARIA
ralualexandrei spune:
La multi ani Dallina si Carmefr sa va dea Dumnezeu sa natate si fericire si sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Felicitari Andreea sa-ti traiasca dudulica sa fie manacacioasa si sanatoasa si te asteptam cat poti tu de repede alaturi de noi sa ne povestesti!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutzalbum no1 album no2 albumul no3
kmi78 spune:
SA TRAIASCA BEBE RIANNA!!! SANATATE MULTA SI NOROC IN VIATA!! Asteptam si alte detalii
LA MULTI ANI CU SANATATE SI SARBATORITELOR NOASTRE!!!
AMMA sper sa nu fie probleme cu durerile acelea ....
ai grija ca tu mai ai de asteptat putin;
azi noapte am avut si eu timp de o ora niste contractii, zic eu, dar nu sunt sigura cam la zece min, durere ca la ciclu plus un pic de intarire a burtii, asta sa fie? dar durerile nu veneau pana in fata...
stiti ce mi-a trecut mie prin cap? .... daca se rupe apachiar cand sunt la baie pt pipi???!... ce ziceti? si nu-mi dau seama... cred ca deja o iau razna; tot astept creun simptom , nici burta nu a coborat, oare e obligatoriu? in caz contrar inseamna ca bb a mea n-are nici un gand sa mai iasa, va fi o puturoasa....... ii dau eu ei, ce ma fac cu doi?
am si eu frici de nastere, dar .... mai bine sa nu ma gandesc
la mine deja se fac pariuri cand nasc, eu ma gandeam ca azi, dar mai e pana la noapte timp...
va mai anunt eu, pa
39+3
lilidana spune:
Acum m-am trezit ( la noi e 9 am )si ...surpriza,inca un bebelus pe lista noastra!
Andreea ,sa-ti traiasca printesa si sa te refaci repejor.
si
pentru voi.
Tzuna,si mie imi place mazarea si ai dreptate ca dupa nastere nu mai putem manca,asa ca trebuie sa recuperam inainte
.Despre branza de burduf,ca sa zic,
degeaba ca nu am sanse sa gesesc pe aici
.
Am implinit si noi 35 saptamani!
lilidana cu
David-Gabriel 35w fix
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
paxela spune:

La multi ani! sarbatoritelor de azi, sa fiti fericite si sa aveti nasteri usoare
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de azi
multa sanatate si bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi.
Kmi78 chiar ca te gandesti aiurea, lasa ca vine momentul si la tine.
Daca ti se rupe apa cand esti la toaleta ptr pipi, dupa ce termini de facut pipi apa o sa continue sa se scurga
incet si sigur, sau mai repede si mai multa. Nu iti mai face griji, o sa iti dai seama cand vine momentul, ne-au asigurat la cursul de mamici si toate mamicile de pe aici.
si sa ne tii la curent
Amma, cum fu la dr? sper ca nu te-au oprit pe acolo
roxana
35+ cu Rares Teodor
kmi78 spune:
ROXANA asta gandeam eu azi noapte pe jumatate adormita si probabil cu jumatate de neuron; asa-i cand n-are omu ' de lucru gandeste tot felul de prostii; oricum e mai bine pt bb ca intai sa inceapa contractiile si apoi sa se rupa membranele;
mai bine descarc ultimele doua poze facute...
suzy78 spune:
Buna,
Felicitari ANDREEA 20......si bine ai venit pe lume RIANNA......
LA MULTI ANI! CARMENFR si DALLINA - sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi
Eu nu am avut timp sa intru azi.....tocmai m-am intors de la kob.....am avut de facut un ultim raport.....
Va las c ama simt obosita...............merg putin sa dorm si revin
la toate,
Suzy78,
39+3,
Nicolas Mihai
AMR 3 ZILE