Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
paxela spune:
uite ca m-am trezit
, acum vad si eu ca am uitat sa actualizez semnaturica, acum e ok![]()
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
Mihaelaaa spune:
Buna la burtici...
La multi ani, Carmenfr si Dallina
,
Felicitari Andreea 20
,multa sanatate tie si Rianei...
BB Riana, bine ai venit!
ANNE2200, bine ai venit in grupul nostru;Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara
Am fost si eu azi la dr ,mi-a facut eco DOPPLER,initial m-am speriat ca am pierdut programarea...ca eu am ajuns cu 10 min mai repede si toate usile erau incuiate....mi-am zis:"sa vezi numai ca trebuia sa merg la spital sau cine stie unde si in nici un caz la cabinet...ca astia nici macar nu au program sambata!"
Dar la exact ora 10:30 (cand aveam programare) a aparut doctorita...si m-am linistit
Asa...totul este in regula...deci mi-am facut griji degeaba!
BB a recuperat cu masuratorile ,ce mai totul e ok...
Treaba e ca de data asta nu mi-a dat nici o masuratoare (nu a scris nicaieri),numai cu ce am ramas eu in cap...Atunci pana marti cand merg iar cu ce ma mai stresez....daca nu am masuratori sa le compar cu altele...

E drept ca nu a fost dr meu,ci o alta doctorita.
Oricum merg si marti ,atunci la doctorul meu (sper) si o sa-mi treaca toate datele in carnetul mamei,ca acum era numai doctorita si femeia de servici in cabinet,nu tu secretare,asistente...nimic!
Mihaela
34+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
karra80 spune:

LA MULTI ANI FETELOR CARE SARBATORESC AZI!!!

BINE AI VENIT PE LUMERIANNA sa fii sanatoasa si sa le faci o multime de bucurii parintilor....
Andreea felicitari mamico..refacere rapida si cat mai usoara, multa sanatate si sa te poti bucura de bebelusa ta.....si te asteptam cat mai curand cu vesti.....
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ElenaGiulia spune:
Felicitari Andreea,sa fiti santosi si sa va bucurati de Rianna
33+
ARTHUR
wolf elena
carmen2007 spune:
karra80 de unde ai cumparat paturica? Am vazut pozele postate de tine si tare mi-a placut, dar eu nu am vazut asa colorate
Rebiana27 spune:

FELICITARI ANDREEA PENTRU ADUCEREA PE LUME A RIANEI! SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE! 

LA MULTI ANI FETELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NASTERE! NASTERE USOARA! 
Azi am avut si eu un ultim examen din sesiunea de iarna... la vara, la celelalte, voi fi mamica! Totul a fost in regula!
Dupa examen am mers la dr ca aveam programare. Bebitzul meu are 3 kg deja si cu toate astea, in urma altor masuratori, dr mi-a zis ca e mai mic decat varsta sarcinii. M-a intristat... alt motiv de panica si suparare! Sper sa recupereze! Bebelul e intors cu capul in jos, colul are 3 cm, placenta are grad de maturare II... sexul e tot masculin (i-am vazut "dotarea"!!!), deci totul pare in regula. Am vorbit si de anestezia epidurala si mi-a zis ca e pro, asa ca am mai eliminat putin din temerile legate de nastere! Despre epiziotomie cand am intrebat-o daca e o rutina mi-a zis ca nu o face decat daca e cazul... asa ca trec la masaj perineal intens.
Rebiana
34+ 
Rebiana27 spune:
Roxana te rog sa-mi adaugi si mie la listuta Spitalul Filantropia si d-na dr Militaru D. Multumesc anticipat! 
Rebiana
34+
Vladi Andrei
karra80 spune:
Carmen 2007 din magazinele pt copii bebelusi.....peste tot am vaz...si sunt si la magazinele cu materiale la metru dar dezavantajul e ca treb sa le faci tiv ....
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
RaisaFudulu spune:
Andreea 
felicitari mamico si refacere rapida...te asteptam cu vesti cat poti tu de repede
Bebe Rianna bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, frumoasa si mancacioasa
Diana
33+
RAISA-MARIA