Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Sarut-mana mamicilor si viitoarelor mamici.Eu sunt sotzul Andreei si am sarcina legendara ca sa mai prind mancare calda acasa sa va spun ca la ora 8:15 a venit pe lume bebitza mea pe care o va chema RIANNA si care cantareshte 3,250 kg si care are 50 cm.Mai multe nu shtiu ce sa zic asha ca o sa o las pe a mea sotzie sa continue cand se intoarce.Nashtere usoara viitoarelor mamici si sanatate maxima bebeilor deja nascuti.Si sa ne dea sanatate Dumnezeu si noua ca sa ii creshtem mari frumosi si sanatoshi ca sa ne putem bucura de ei.

Andreea 38 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Andreea

Refacere rapida, si Rianna sa creasca mare, sanatoasa, si sa va aduca numai bucurii!

Diana 31+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Hehe, bine ai venit pe lume Rianna ! Refacere usoara andreea !

37 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen2007 spune:

Felicitari!!!!!!!!!!

Carmen 36+, cu Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bine ai venit pe lume Rianna, Felicitari Andreea!!! si refacere rapida.

Abia astept sa inceapa sa scrie si mamicile pe forum sa vedem cum se simt cu bebe acasa

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna burtici,
Felicitari Adinei si Andreei , sanatate multa la bbei si refacere rapida.
Vad ca se inmultesc fetitele pe la noi si ca se foloseste numele Rianna, e numele pe care vrem si noi fetitei noastre, v-am mai cerut eu parearea despre el pe forum acum ceva vreme. Ma bucur, pentru ca pe aici lumea se uita lung la mine cand le spun ca vreau sa ii pun numele asta, ca de unde l-am scos. Ia te uita!
Fetelor, mie mi-e rau si imi vine sa , imi urasc vecinii,
fac nu stiu ce mancare cu prajeala si usturoi, miroase ingrozitorrrrrrrr, nu mi-a mai fost asa rau din primele luni. Eu nu inteleg cum de le mai functioneaza ficatul la oamenii aia ca numai mancaruri din-astea fac, de ma inverzesc eu destul de des, dar acum chiar ca e groaznic.
Nu stiu ce as putea manca, cred ca am sa iau un emetiral, ca nu mai pooooot.
Va , ma duc sa ma intind putin in pat,
Eu cand am contractii, simt efectiv cum se strage uterul, si le simt din ce in ce mai puternice, au inceput sa devina chiar dureroase, sau sa mai am dureri si fara contractii. Sper sa fie totul ok si sa nu avem probleme, trebuie sa ne ferim de ele, pentru ca se pot rupe membranele, cred ca stiati asta.
am fugit,
Diana 30s, mami de Julie 14.11.2003

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua la burtici!

Inca un bebe a aparut pe listuta noastra!

Felicitari mamicii Andreea, multa sanatate si fericire alaturi de bebelina Rianna..

Io pot sa va spun ca am dormit neintrerupt, pina am luat pastiluta de la 7.30...si apoi am continuat pina pe la 10.00...ca de aseara n-aveam somn si am stat sa ma uit la TV pina pe la 1.00

multumesc burticilor pentru raspunsurile legate de eco

apropo de subiectu` cu frica....mie sincer nu mi-e gindul la procesul nasterii in sine...da` am alte temeri: sa fie bb sanatos, sa nu intervina ceva si sa-i fie rau si io sa nu-mi dau seama...sa nu ajung la dr prea tirziu...cred ca aici si-a pus amprenta experienta unei colege, careia ia murit bb in luna a 9-a, fara sa aibe simptome ....momentan asta e stresu meu...stiu ca e trist...da am simtit nevoia sa va spun si voua stresu` meu...ca doar cu voi pot sa-mi impartasesc temerile...

acu` sa va spun si marea mea realizare pe ziua de azi....am stabilit cu sotu cine va boteza bebelina...prietena mea cea mai buna...si sunt tare fericita...nu stiu cum va fi atunci...pentru ca ea e singura - adik cine va tine luminarea de botez, daca ea va tine copilu`...da` vom vedea....

va pupic
roxygeo 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Stiam eu de ce revin a 3-a oara pe ziua de azi. Ce vesti bune ne aduce sotul Andreei. Iti multumim. Bine ai venit RIANNA!

Gata, va las ca astept musafiri intr-o ora si n-am terminat pe aici. le-am spus celor ce vor sa ne viziteze ca fie vin acum fie la cel putin 1 saptamana dupa ce nasc. Eu in prima saptamana nu primesc pe nimeni. Ba, mai mult s-a rezolvat si problema cu socrul. Nu vine. A ramas sa vina mai incolo ca el e pensionar si poate veni oricand. Deci vine doar soacra mea pe 4 martie si sta 1 sapt si un pic.

Gata, va pup. Aveti grija de voi si de burtici.

37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Andreea felicitari, refacere rapida
bun venit pe lume Rianna sa fi sanatoasa si fericita

Alexa35+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BINE AI VENIT PE LUME RIANNA

FELICITARI ANDREEA SA-TI DEA DD SANATATE SI REFACERE USOARA

laura33+arianna

Mergi la inceput