Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Crina_mio spune:
Fetele care se pricep, imi treceti si mie numele dr. si spitalul unde o sa nasc in listuta de la inceput, please??
Bogdan Marinescu / Giulesti
Crina
31+
Maria Stefania
doina.todor spune:
Buna dimineata fetelor!
Tinem pumnii la cele care trebuie sa nasca si dorim tot binele din lume noilor mamici dar si viitoarelor mamici!
Am fost ieri la monitorizarea bebelui, a fost interesant , i-am auzit inimioara cum bate! Totul e OK.
Ma apasa si pe mine bebele de parca vrea sa iasa dar nu se hotaraste dragul de el pe jos sau sus adica il simt cum apasa ba jos ba sus in coaste si ficat.
Azi suntem singuri, sotul a trebuit sa plece la mama lui care este in alt oras, probabil asta e ultima vizita pe care o face ca de saptamana viitoare suntem si noi la termen si se poate intampla orice.
Despre nastere ... sincer imi este teama dar incerc sa ma gandesc ca o sa uit repede dupa ce o sa il vad pe bebe.
Am vorbit ieri cu medicul meu despre nasterea naturala sau prin cezariana si imi recomanda naturala (am uitat sa va spun am un fibrom cam mare pe uter dinainte de sarcina si creste odata cu sarcina
) dar se pare ca bebele meu este mai mare ca dimensiuni decat media si medicul a spus ca daca are diametrul capului mai mare va recomanda cezariana ca sa nu sufere. Asa ca sunt in ceata nu am habar cum o sa nasc dar sincer deabea astept.
O alta teama a mea este ca doamnele asistente si moase de la spital nu vor fi inregula si ma vor enerva.
Cea mai mare teama este ca nu voi reusi sa ma descurc cu bebele cand ajung acasa, sunt cam neindemanateca de felul meu, dar stiu sigur ca sotul meu ma va ajuta cum va putea si el nici el nu e vreun agil (ne-am gasit
)
Cred ca v-am plictisit deja cu vorbaria, dar azi ma simt bine si sunt vesela fara vreun motiv.
Va pup pe toate
Doina 35+ si BB Radu
tzuna spune:
Eu tot intru sa vad daca apar vesti de la Andreea si nimic. E inca devreme probabil.
Voi ce faceti azi? Sarbatoriti?
lala12 spune:
Buna fetelor!
am lipsit 2 saptamani si voi va-ti pus pe nascut.
felicitari fetelor care au deja bebelusii in brate si nastere usoara celor care nasc azi(Andreea).
Am reusit si eu sa fac curatenie generala in casa si bagajul caci dr. mi-a zis ca pe 22 feb imi face programarea la operatie dar cand m-am dus m-a amanat pana pe 13 martie.Am fost putin dezamagita caci pregatisem tot dar stiu ca e mai bine ptr. bb.
Acum va
ca nu ma mai lasa printesa mea (cea mare) la calculator.
.
36+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/
lauramar spune:
BUNA DIMINEATA

NASTERE USOARA ANDREEA SI REFACERE LA FEL

LA MULTI ANI CARMENFR SI DALLINA 
Mersi fetelor ce mi-au raspuns in legatura cu crema de sani
.
Acum ma duc cu sotul sa facem piata si mai revin
.
laura
33+
arianna
lauramar spune:
A si am uitat AMMA sper sa fie doar o alarma falsa si eu am patit asa de doua ori si am fost la spital dar nu a fost nimic grav
si numai bine
laura
33+
arianna
diana_jors spune:
Pe mine tocmai m-a lovit o intrebare...
Daca eu ma aflu printre privilegiatele care nu au dureri la ciclu, oare o sa recunosc contractiile de nastere? ![]()
Dar banuiesc ca alea totusi or sa doara
Altfel o sa ajung probabil ca mama lui tati, care a ajuns in spital trimisa de colegii de serviciu, nu ca ar fi avut dureri, si pana au intrebat-o de nume, UM si alte detalii a iesit capul bebeului afara 
Hm, o sa intreb
...
Diana
31+ cu
... Alexandru
ionelac spune:
buna fetelor,dar harnice mai sunteti,nici eu n-am avut dureri la ciclu niciodata asta pt.ca luam si anticonceptionale poate,dar sper sa-mi dau seama care sunt contractiile.
sa aveti un sfarsit de saptamana fericit.
andreea,multa bafta si sa ai bebel sanatos.
ionela 33s.
ralualexandrei spune:
Bravooo Adina sa-ti traiasca bebelina sa creasca mare si frumoasa si mai ales norocoasa!Tie iti doresc refacere rapida si muuuuult laptic!

Hai Andreea! 

Eu am uitata sa-mi actualizez semnatura,deci acum sunt in saptamana 36.
Aseara stateam in pat si cu o mana il mangaiam pe bebe Edy si cu cealalta o mangaiam pe Maria care era in pat la ea si ma gandeam Doamnee daca mi-ai dat trei copii mai bine imi dadeai si trei maini ca sa am cate una ptr fiecare
.
Cand luam mana de pe burtica bebe isi itea funduletzul prin piele parca ar fi spus "mai vreau".
Ieri cum v-am spus am fost la magazin asa ca aseara eram franta insa fericita ca totul e in ordine .Aseara am facut ptr baietzi saorma si au mancat cu pofta ,insa eu nu am mancat,vad ca nu prea mai am asa pofta de mancare si m-am facut cam fitzoasa.
Despre Garmastan eu nu m-am dat niciodata cu crema pe sani,insa nici nu am avut nevoie.
In schimb pompa ptr lapte mi-am luat cand am nascut-o pe Maria si mi-a fost foarte utila mai ales daca plecam de acasa ma mulgeam si ii dadea mami sa pape in lipsa mea.Bineinteles ca am donat-o fara sa banui ca voi mai avea nevoie asa ca am sa-mi cumpar alta acum.M-am hotarat sa iau una electrica am vazut de la Primii pasi care costa doar 100ron.
De ce mi-e frica,mi-e frica de anestezie generala,mi-e frica sa nu ajung la cezariana din cauza cordonului pe care fii-miu si l-a dat dupa gat,insa ptr binele lui as trece si prin asta,insa mi-e frica,dar sa nu mai spuneti nimanui
.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
35+
album no1 album no2 albumul no3
carmen2007 spune:

Danuta, am citit povestea ta cu primul bebe
. Mi-au dat lacrimile. Adevarul este ca toate ne vom trezi cu aceleasi senzatii, mai ales la primul bebe.
Eu la verigheta am renunta de la Craciun, ca mi s-au umflat mainile tare. Si acu mi-e asa de dor de ea... Da chiar ca e complicat sa o scoti acum... Poate daca stai cu mana mai mult in apa rece se mai desumfla...
Ma invata cineva cum sa fac sa se vada cate saptamani mai am pana imi intampin bebelusa?