Marire de sani.....promotie la Cluj!

Marire de sani.....promotie la Cluj! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am vb cu cineva si mi-a zis ca incepe din martie o promotie la implanturile de sani,,,,la o clinica din Cluj....pentru cele interesate... pot sa ma interesez mai mult despre subiect!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de Angelinne

Am vb cu cineva si mi-a zis ca incepe din martie o promotie la implanturile de sani,,,,la o clinica din Cluj....pentru cele interesate... pot sa ma interesez mai mult despre subiect!

Angelinne

Sa fie vorba de clinica Medestet...??????

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

adica in ce consta promotia respectiva?

Platesti pentru doi sani si primesti trei?

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sa le fie rusine! Nu e totusi contra eticii medicale implantul de san???

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nu e la Medestet! Promotia e la protezele care se pun si normal ca atunci costul operatiei per total iese mai mic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu cred ca Dr Mugea ar face chestii de acest gen, mai ales ca are o reputatie foarte buna.Insa pot fii 2 implanturi la pretul de 1 si atunci ar fii costurile operatie mai mici.
Si ce nu inteleg, de ce ar fii contra eticii medicale implanturile de sani?

Mergi la inceput

Poate gresesc eu, nu-s medic, dar medicina are ca scop in primul rand vindecarea, salvarea de vieti, prevenirea bolilor. De fapt pentru asta a fost inventata. Implantul de san presupune ca o persoana perfect sanatoasa se supune unei operatii (adica isi risca viata, nu? pentru ca operatiile presupun si un risc anume) doar pentru ca pacientul a vazut cateva manechine cu sani perfecti si vrea sa semene cu ele, sau pentru ca partenerul pacientei n-are ce prinde.
Mie nu mi se pare etic din punct de vedere medical sa te joci cu viata unui om doar pentru ca vrea sa fie cu balcoane mai tari, mai mari, sau vrea sa-i placa unui barbat. Iar faptul ca medicii au facut din implanturile de san o intreaga industrie unde se invart multi bani, mai bine nu comentez din punctul de vedere al eticii. Nu stiu ce parere au medicii de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa stii ca implanturi de san nu se face doar in cazul in care doamnele si-ar dori sanii unei vedete, gen Pamela Anderson.Stiu cazuri care au vut cancer la san, si a dus la extirparea totala a sanului.Mai nou, cel putin in Spania, in mometul cand iti extirpeaza un cancer si total sanul, se poate face unimplant de silicon, si socul pshihologic se reduce considerabil.La fel ca in cazul unor altor tipuri de interventii de necesitate,
Eu cred ca depinde si de finalul operatiei, daca e etic sau nu.
parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Intotdeauna pers.in cauza e informata asupra riscurilor operatiei si de multe ori e consiliata inainte daca vrea neaparat si care sint motivele pt care vrea implant .
Daca totusi e hotarita sa faca operatia ,mi se pare corect sa o faca un medic si nu un frizer !
Suferinta psihica a unei femei cu sinii mici poate sa fie f mare ! Traim intr-o societate care ne vrea perfecte si fara sa vrem ne aliniem regulilor .A tine cura de slabire ca sa arati mai bine si nu ca sa fii sanatoasa presupune de multe ori riscuri .
E alegerea fiecareia dintre noi !

Mergi la inceput

o.k. nu vorbesc de cazuri de cancer, dar si acolo nu cred ca oncologii sunt de acord in proportie 100% cu un implant de silicon. Socul psihic de fapt partial se datoreaza si faptului ca pacientul are tumoare, si nu cred ca se vindeca printr-o bucata de silicon.
Cat despre societate si asteptarile ei sa fim toate de marimea 70C... no comment...
Diana, nu as compara renuntul la dulciuri sau la carne de porc cu o interventie chirurgicala.
Si spui ca e alegerea fiecaruia dintre noi. Uite, eu nu as putea sa afirm asta. Tare curioasa as fi, ce parere ar avea un psiholog dupa ce ar face cateva teste cu femeile hotarate pt implant. Nu cred ca ar fi mare procentul celor care se supun operatiei doar din proprie initiativa.
Iar chestia cu reduceri de pret la operatie ma pune pe ganduri. Daca s-ar face reduceri la maternitatea privata x? Am face copii in graba doar sa mai prindem reducerile? Noroc ca nu se fac reduceri si la inmormantari, gen "platesti una, ingropam doi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Yo vreau sa-mi implantez trei tzitzi,ca daca fac tripleti ce ma fac.?

Acum fara misto, e aiurea rau de tot titlul subiectului tau,eu sunt pentru refacerea bustului in cazul in care ai avut vro nu stiu cati puradei si au supt la tzitzi pana la 18 ani!

Bai a inebunit romania rau de tot,auzi bey se face promotie la balcoane,nu pot sa cred.

CONTRA BALCOANELOR DE SILICON VALEY

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput