Marire de sani.....promotie la Cluj!
Raspunsuri - Pagina 2
aileene spune:
quote:
Originally posted by ionica
Bai a inebunit romania rau de tot,auzi bey se face promotie la balcoane,nu pot sa cred.

am ras de m-am stricat !Dar eu nu-s contra , ptr cele care au nevoie , fiecare e liber sa aleaga ceea ce-si doreste , chiar si o proteza de
! Unde-i baiu' ? 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Iar chestia cu reduceri de pret la operatie ma pune pe ganduri. Daca s-ar face reduceri la maternitatea privata x? Am face copii in graba doar sa mai prindem reducerile? Noroc ca nu se fac reduceri si la inmormantari, gen "platesti una, ingropam doi"
Gabi, reducerile se fac la "material", adica la "implanturile" de silicon, nu la costu operatiei. iar prin asta probabil isi atrag clientii. S-a mai facut asa, in general primavara, sunt oferte la anumite dimensiuni de implanturi, ptr ca clinica respectiva sa aiba mai multe cereri, ptr ca sunt multe femei care viseaza si ar avea curaj sa faca o astfel de operatie, dar nu au suficieti bani.
Cat despre riscuri vs beneficii, au fost si mai sunt destule emisiuni si la Tv despre operatiile estetice, si cred ca cine ajunge la o asemenea operatie nu este dezinformat. Mie mi se pare mult curaj din partea celor care fac.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
XIO spune:
Nu este impotriva eticii , daca e sa o luam asa si epilarea facuta de doctori , si modelarea corporala,protezele de dinti , puntile , samd sunt impotriva eticii ca deh , putem trai si fara ele .
Operatiile de reconstructie de sani dupa tumori sunt recomandate pt. psihicul pacientei.Nu faptul ca aavut tumora o determina sa faca asta ci faptul ca maojritatea nu se mai simt femei.
Cat despre promotie......stiu un doctor care studentilor de la medicina le face interventiile gratuit , adica se platesc doar materialele.![]()
ionica spune:
XIO,da-mi voie sa te contrazic;
Dantura sanatoasa te ajuta sa mananci sanatos,iar epilatul laser este plasa pe fata ,nu functioneaza creste iarba la loc,nici cu ierbicid mama nu poti sa omori ce a lasat Dumnezeu![]()
Protezele pentru sani ,da sunt de acord in cazul in care a fost extirpat sau au crescut prea mari si te doare cocoasha!![]()
Sunt de acord ca traim intr-o societate de imagine,conteaza mai mult ce ai in vitrina si nu in depozit,daca ma intelegi....
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
corinadana spune:
Nuuuuuuuuuuuu, se pun tate care au mai fost folosite odata.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Annie80 spune:
Si cam cat ar costa o operatie acolo? si ce substante ar folosi? solutie salina sau gel?
mercic!
Someone's pleasure is another's pain!
ionica spune:
Corina ai fost mortala la faza asta!!!
Pai tzitzi second hand se practica si pe aici in tarile latine.
Barbatii sunt de vina!!

In toate sondajele s-a aratat ca barbatii prefera fetele cu tzatze mari!
quote:
Originally posted by corinadana
Nuuuuuuuuuuuu, se pun tate care au mai fost folosite odata.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
theathea spune:
si eu vreau o pereche! Probabil in primavara asta voi face operatia. M-am saturat sa tot imi cumpar bluze si rochii pana=n Gat! Nu sunt o complexata dar... trebuie sa fac ceva!
Guguluff spune:
O femeie este femeie nu din cauza marimii sutienului. Degeaba ai dublu D la sutien daca in rest esti urata de pici sau proasta de mori. Acum sincer, orice barbat care sta cu o femeie pt. marimea sanilor, nu merita nici o femeie... Si eu as vrea o pereche de sani sa incapa intr-un sutien 70C dar dupa o nastere si un an de alaptat, mi-au revenit la dimensiunea lor obisnuita. Ce sa fac? Sa merg sa caut promotii pe la clinicile de chirurgie plastica? 2 in 1 sau 2 + 1 gratuit(sa-l iei la pachet)? Barbatii intorc capul pe strada dupa o femeie relativ slaba, ingrijita, machiata nici prea-prea, nici foarte-foarte. Si daca-ti cere barbatul sani mari, ii spui ca Doamne-Doamne nu ti-a dat dar suplinesti lipsa asta prin lenjerie provocatoare, initiativa si dezinvoltura in
.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta