Daca esti desteapta te gandesti bine inainte sa faci o operatie de implant la sani. Citesti cam totul despre asta, pareri pro si contra si vezi ca marea majoritate a doctorilor recomanda si recunosc ca trebuie sa investesti timp si bani in sanii tai toata viata. Adica nu scapi numai cu o operatie, dupa 3-5 ani unele implanturi trebuie schimbate sau exista riscul degenerari tesutului, care, sanatos fiind, a fost indesat cu o punga cu solutie salina sau cu o bucata de silicon. Gasesti pe site-urile contra implanturilor, operatii ratate care duc femeile la pierderea unuia sau amandoror sani. Si la Discovery, parca era o emisiune cu chirurgie plastica si primeau o serie de operatii esuate pe care le corectau in luni de zile prin alte 3-4 operatii. De aia atrageam atentia, sa nu ne lasam conduse de barbati care gandesc cu slitzul pantalonilor si sa ne protejam o parte f.f.f. sensibila si importanta a fizicului nostru.
Asteapta cateva luni si poate intalneste-te cu femei care si-au facut implant acolo, vezi sa nu fie vreo echipa de macelari...
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Guguluff
Tu te-ai exprimat destul de agresiv,lasa draga fetele sa-si puna ce vor ele ,e corpul lor si ele decid,nu cred ca barbatii iau decizia cand merg la doctor.
Eu sunt de parere ca daca o femeie e "plansa de lemn" ,sa mearga la doctor si sa-si puna siliconul ,sunt convinsa ca tu ai de aia ataci asa de rau.
Eu sunt sigura , multe femei destepte si frumoase si-au pus silicoane!![]()
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures