Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 26
diplodocus spune:
Buna dimineata la amiaza!
Am trimis baietii afara sa poata dormi mai bine Luca la amiaza, iar eu ma relaxez...![]()
DANA- ce nasol cu pozele lui Antoine...
Si noi am patit asa cu cele de la botez...
si imi aduc aminte ce tragic era momentul...
Luca-Mihnea Cel Voinic
alexuta2005 spune:
Mie mi s-a stricat hardul anul trecut si am pierdut toate pozele, inclusiv cele de la maternitate. Am reusit sa le recuperez de la rude si prieteni,dar nu pe toate, cam 90%.
Insa restul de inf. de pe hard le-am pierdut.Si era foarte multa muzica, povesti pt. copii..
godzila spune:
O, DANA ce pacat cu pozele. Chestia e ca nici pe CD informatia nu e 100% sigura. Eu le am pe mai multe hard-uri- inventia sotului
...dar nu stiu care ce unde si cum mai e.
Ma duc sa fac baita pe cap ca am culcat purcica.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
codruta_grg spune:
Petra daca nu face kk o zi, a doua zi se chinuie sa faca kk. Din cauza asta, daca rateaza dimineata de facut kk, o tot pun pe olita de muluulte ori si aproape tot timpul face.
Noi n-am mai concurat la concurs, ca nu ne-au lasat, conform regulamentului nu pot participa cei care au castigat la o etapa anterioara. Era un viscol ca pisca pe fata zapada viscolita..brrr
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
mihaela_specht spune:
buna fetelor
fetelor cum ati reusit sa-i invatati pe pitici sa faca pe olita,Dennis nu vrea sa stea pe ea nicicum.se mai pune pe ea din cand in cand dar si atunci numai daca are pantaloni.
pupici
godzila spune:
Un articol fff interesant si bun despre olita am gasit www.desprecopii.com/info.asp?id=437" target="_blank">aici
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
BiuMil spune:
greu subiect olitza asta...nici noi nu stim de unde sa incepem. Avem olitza, l-am pus pe ea cu pantaloni, dar mai mult de atat nu avem idei
. Teoria o stie cat de cat, dar practica...Acum lucram ca sa ne spuna cand a facut ceva. Ne-am gandit ca ar fi un punct de plecare...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Diana30 spune:
Eu pana la vara nici nu ma gandesc la olita.
Si nici nu ma stresez ca inca nu zice mare lucru(zice mama,tata,papa,apa si restu-i pe limba lui).Chiar fara cuvinte stie bine sa obtina ce vrea.Nu ma stresez pentru ca vad ca intelege tot ce i se spune.