Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 25
codruta_grg spune:
Buna seara.
Acuma am ajuns, am citit putin (pana am descarcat pozele de pe aparat) si ma duc in pat ca sunt obosita, cu concluzia ca eu in Straja nu mai calc pana nu fac drumul de acces cu masina pana sus si nu se face un hotel de 3 stele acolo
.
Diplodocus,
- primit 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
mysweetest spune:
buna fetelor,
sotul sta uc Alex pana adoarme dar nu are somn deloc...hehehe.
Alinam mai bine de mine ca nu am decat un ceas electronic in casa is nu il pun deloc sa sune, de obicei pun telefonul.
Dr.Alina si lui Alex ii place sapunul.
Iubiti-va mult..ma duc la tv.
diplodocus spune:
Seara buna!
Noi de Dragobete am fost la ziua unui pitic nascut chiar in aceasta zi..Ce iubaretz o sa fie , nu? Luca s-a distrat asa de bine, incit efectiv a adormit in mashina inainte de a ajunge acasa...
CASIANA-funny, nu? Eu lucrez in cadrul DGASPC, la un Complex de Servicii Comunitare pt Copii cu Handicap...
VERA-daca se face sondaj...
Luca de 2 ori in medie ( conteaza si ce maninca )
Luca-Mihnea Cel Voinic
gabiarama spune:
Am avut ceva probleme cu Pc-ul (Miflore si Jadi ,cred ca banuiesc deja despre ce e vorba ) .Cert e ca era sa pierd o parte din ultimele poze facute iezilor mei .
Am vazut ca ati avut spor la scris si subiecte fierbinti 
Credeati ca pot sta fara voi ? Nuuuu.Dimineata am fost la cumparaturi si am intrat si juma de ora la internet-ul de la coltul blocului
.Voiam sa fac o prajitura si nu aveam reteta Nataliei .Aveam toate ingredientele in casa ,dar nu imi mergea calculatorul .Ce puteam face ?![]()
Acum , dupa ce am citit tot din urma ma pot duce linistita la nani .Somn usor .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
andreeeea spune:
Am comis-o!
Am fost in vizita la nanutii de botez ai Mariei, care au 2 copii, iar al meu fost servit cu muuuuta ciocolata de catre cei mai marisori si mama lor![]()
. Si jenata sa le tot spun "nu", am cam lasat-o sa se "infrupte"...
, asa, ca o incununare a discutiei de ieri, de aici
. Si cu pufuleti si suc Tedi...
. Si era inebunita de placere!..Of... Si de obicei eram ferma in situatii de astea... Dar sigur mi-am revenit, ca sunt hotarata sa nu se mai intample!
Alinam, Mariei ii plac tare ceasurile. Al ei are ochisori care se misca, si la intrebarea "Cum fac ochii la ceas?", inchide si deschide repede ambii ochi, de cateva ori. Si oriunde vede un ceas, in magazine, case, reviste zice "ti-ta"(tic-tac) si face din ochi
.
Vera, Maria face kk o data pe zi, de obicei imediat ce se trezeste, si atunci spune: "m-m!" si-mi arata olita. E ceva timp de cand n-am mai avut kk in pampers!
. Sper sa urmeze si la voi momentul cat de curand, ca-i tare comod!
Am terminat sociologie, iar Ong-ul in care lucrez e in domeniul protectiei copilului. Acum sunt inca in CIC.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Dory232002 spune:
Alinam, mai bine de mine ca nu am ceasuri prin casa decat ceasurile de la telefoanele mobile
, am avut unul pe hol care a fost asezat pe cuierul de la intrare in casa si bineinteles ca Alexa la facut praf, acum se ajla in cosul ei de jucarii.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
alinam spune:
neata!
hai pe prima pagina
, slabuta miscare ca de we asha, ori v-ati iubit prea mult si nu ati avut timp si de net???
Vera a avut si Vladi o perioada cu mai mult de 2 kk pe zi, asta cand ii ieseau dinti, in rest regula e de 2, mai nou vad ca se rezuma si la 1 sau delok intr-o zi, nasol cu iritatiile noi nu am avut probleme de genul asta niciodata.
Diplodokus cunosc si eu un "baiat" nascut de dragobete, acum nu cred ca e regula dar respectivul e iubaretz tare si nestatornik ca un zburator
.
Gabi esti de coma, auzi tu la net pt o reteta heheheh si ce prajiturica ai fakut?
Noi azi mergem la un party de bbi, fetitza nasei nostre face un anishor, drept pt care ieri am cautat tot orashul un cadou sa imi plaka, tare greu am gasit, pana la urma am luat o rokitza de fix 900 mii, cam scumpe fetitzele astea![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alexuta2005 spune:
Neata'!
Diplodocus ai PM!
Vera Alexia in problema asta nu are reguli.Totul e un haos. Daca pana la 4 luni facea o data, de doua ori pe saptamana, dupa diversificare cam pana la un an, facea la 2 zile.Acum face uneori o data pe zi, alte ori de 2 ori pe zi. Si mai are perioade cand face la 2 zile.
Gabi cum a iesit prajitura?
Andreea si Alexia tot ti-ta zice.Astept si eu ziua can Alexia imi va arata olita sa faca kk in ea.
Alina distractie placuta!
nanadana spune:
buna dimineata
alexuta mersi de link,deci asa zua indragostitilor "dragobete"
gabiarama eu am pierdut toate pozele ale lui antoine si ale noastre ,dintr-o gresala a mea 

am vrut sa sterg un dosar infectat si am sters "mes images"

,acuma fac sapari pe la prieteni,neamuri........sa gasesc ceva poze de ale lui ![]()
,de acuma inainte le pun frumos pe CD,dar totusi este un dezastru 

kristinutza spune:
radu face kk de 2 ori pe zi, cateodata doar o data. si face la olita. rar de tot nu ajungem cu olita la timp.
cu pozele m-ati speriat. azi le trec pe cd!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video