Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 24
Gavrilia spune:
buna dimineata ![]()
Lucrez ca asistent social la fosta Directie de Protectie Sociala
caci dupa ce s-au unit, lucrez la amandoua...insa am iesit in concediu medical...ca am avut probleme cu sarcina. Apropo si eu am stiut ca am fetita pana ce am nascut si mi-au zis ca am baiat...asa ca se poate intampla mai des decat credem
.
O zi buna, merg la treaba!
Gabriela si Casian
diplodocus spune:
hello!
Intru si eu cit sa ma inscriu in clubul asistentilor sociali![]()
Luca-Mihnea Cel Voinic
alexuta2005 spune:
Nu se poate!!Si tu Diplodocus esti as. social?
Va caut de atata vreme si uite unde va gasesc!
E clar, nu stiu sa caut!
andreeeea spune:
Casiana, eu lucrez intr-un ONG de asistenta sociala, dar ca sociolog.![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
kristinutza spune:
multumesc de urari, pizza n-a fost buna
, dar prietenii care ne-au povestit la pizza despre cum a fost la carnaval in venetia si prin austria si prin budapeste... au fost deliciosi
.
ce mi-a placut rezumatul andreeeeei
.
alina, toate ceasurile in wc!

stiam eu ca-mi sunt dragi asistentii sociali
. eu n-am dat la ASE ca ma indragostisem lulea de un student la asistenta sociala
. dar nici asistent social n-am ajuns, desi as fi vrut. dar se castiga destul de putin
si m-am indreptat catre alt domeniu. dar am lucrat 3 ani intr-un ong, am facut ceva voluntariat la un centru de plasament...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
Da mai, mai intai ceasul din dormitor ca era maro si urat si a zis copilul ca acolo i-ar sta mai bine si apoi ceasul din camera lui care era simpatik, un ratoi care canta ceva de gebul : wake up, wake up, good morning
sunet care il enerva la culme, asa ca a hotarat sa invete ratoiul sa inoate ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
godzila spune:
ALINAM
inventivi copiii astia.
Deci sa recapitulez: Gabriela, Diplodocus si Casiana sunt colegi de breasla. Ptiu, ca ne-am adunat.
Mai frate cred ca fii-mea intrece toti kksii. Ia spuneti-mi si mie de cate ori fac kk copii vostrii ca eu nu mai poooot. Face de 3-4 ori zi, raritati doar odata. Oare o fi normal? De fapt ce ma enerveaza cel mai tare e ca ma trezesc cu frumusete de eritem tare dureros si usturacios desi o schimb imediat ce sesizez. M-am cam saturat... abia astept sa o invat la olita desi in ritmul asta mai e muuuuuuuuuuult.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
La ANDREEA nu m-am lamurit lucrezi ca sociolg dar esti as. soc...adica ai terminat as soc?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Diana30 spune:
Meme,ce faini copii ai.Si ce haioase-s pozele,m-am distrat bine.Las ca ccc creste ea,Ana si n-o sa mai stea asa pasiva.
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by godzila
ALINAMinventivi copiii astia.
Deci sa recapitulez: Gabriela, Diplodocus si Casiana sunt colegi de breasla. Ptiu, ca ne-am adunat.
Mai frate cred ca fii-mea intrece toti kksii. Ia spuneti-mi si mie de cate ori fac kk copii vostrii ca eu nu mai poooot. Face de 3-4 ori zi, raritati doar odata. Oare o fi normal? De fapt ce ma enerveaza cel mai tare e ca ma trezesc cu frumusete de eritem tare dureros si usturacios desi o schimb imediat ce sesizez. M-am cam saturat... abia astept sa o invat la olita desi in ritmul asta mai e muuuuuuuuuuult.
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
A mea face kk o data pe zi de regula, ea are probleme cu, constipatia de cand avea 2 luni
, azi a fost exceptie de la regula si a facut de 2 ori DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23