Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 23
andreeeea spune:
'Neata! Ati terminat cu
? Ati trecut la job-ul de sambata
?
Asta le asteapta si pe fetele noastre...
. Sau poate nu...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Neata' fetelor!
Gavriliabine ai revenit!Mi-am vazut si eu tizul.Sunt cam de departe facute pozele dar tot se vede in ele un baietel frumusel!
Esti asistent social bugetar? Sa ghicesc, la protectia copilului?
Si eu sunt asistent social.De cand vroiam sa mai intalnesc pe forum un asistent social, am creat chiar si un subiect la "Prieteni".
Anya 

Pai ce numai Alexia sa manance L'oreal-crema de fata, Bepanthen sau alte creme de maini. Si Anya trebuie sa fie in trend nu?
Ancadmeu fac paste cu brocolii(adica paste+ un sos facut din:rosii ceapa, brocolii si putin spanac)brocolii la cuptor cu cascaval sau pur si simplu ghiveci de legume in care pun sai brocolii.
Medica distractie placuta!
alexuta2005 spune:
Andreeeea eu am astazi cateva ore libere de la jobul asta.

.
Sotul meu a fost azi un dulce.S-a trezit dimineata pe la 6, de fapt ne-a trezit Alexia urland de foame ca aseara s-a culcat fara sa manance
pe mine m-a lasat sa dorm si el la 7 dimineata ce facea? Aspira in sufragerie.Acum e la dormitor cu aspiratorul din dotare.Asa ca eu imi beau cafeaua la calculator.
Mai tarziu ma scoate la shoping.
godzila spune:
ALEXUTZA si eu sunt
dar nu bugetar. De forum nu prea am timp dar am vazut topicul respectiv.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
alina, cum a dus toate ceasurile in wc??? mai, astia mici sunt de speriat...
gavrilia, ai un baietel foarte reusit. sa va traiasca. si tie felicitari pentru examene!! se inmultesc "socialii"
printre noi si asta e foarte bine.![]()
casiana, macar Alexuta ta mananca ceva mai "de firma"
, pe cand anya...crema de fund in toata regula...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
alexuta2005 spune:
Si tu Vera esti asistent social? Ce ma bucur!
Alina trebuie sa recunosc ca sapun inca nu a incercat Alexia, aici ne cam intreceti.
Alina, noi asistentii sociali suntem o "specie" deosebita.
jadi spune:
quote:
Originally posted by BiuMil
Alina, merci de incurajare...inteleg ce vrei sa spui si ai dreptate, doar ca domeniul culinar e un mare mister pt mine (ceea ce nu pot spune despre alte mamici, printre care trebuie sa o mentionez pe Jadi)asa ca stiu ca e loc de mai bine...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Bianca, ma simt foarte bine doar ca sunt gospodina in lipsa adica stiu retete de la mama, de la prietene, de la bona si le dau aici sa va iau fatza
Deni &
Vlad & bb2