Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadm spune:
Spuneti-mi si mie cum mananca copii vostrii brocoli? Le dati tulpina sau buchetelele? Eu am tot am incercat dar nu prea am succes ;0( Am o mica carnivora acasa si e mare necaz cu legumele si fructele. De la citrice se irita la fundulet, merele le musca si le scuipa si tot asa...
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
kristinutza spune:
gabriela, felicitari si succes!
m-am intors de la pizza. maine dimineata, la munca! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nanadana spune:
vera somn usor
kristinutza sa iti fie de bine pizza
ancadameu il desfac in buchetele(daca este proaspat,pt ca eu i_au si congelat)si pur si simplu in firb in apa cu putina sare,antoine il papa cu peste fiert si orez tot fiert
gabrielafelicitari,trebuie sa ma duc sa il vizionez pe Casian
norinasanatate multa lui teo
ma duc si eu la dus si dupa aceea la dodo
nopte buna 
andreeeea spune:
Ati scris mult azi, am tot citit si am uitat ce aveam de spus despre subiectele abordate, dar la ora asta e mai greu sa ma concentrez sa-mi amintesc ce si cum. Stiu ca m-a distrat pofticioasa Anya, elasticul lui Antoine, suzetutza impartita de cei fratiori, Andrei si Ana, visele Irinei, filosofia Cristinei despre gatit, am salivat la retetele fetelor pt copii si am fost de acord cu subiectul despre sanatatea copiilor direct legata de alimentatie, c-am fost alaturi de voi cu momentele lungi de activitati casnice, ca masterandele se distreaza (danseaza, merg la pizza)...
Cu zapada ne-am lecuit repede, ca in 10 minute am inghetat eu, ca ea nu mai putea de bucurie, dar am convins-o ca-i frigggg, brrrrr(-6 grade). E mai frumos de vazut pe fereasta. Si-i un ghetus...
hai noapte buna!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Gavrilia spune:
Mai sunt eu!m-am apucat sa gatesc la ora asta si ttre sa stau pana termin
.
Ca sa ii raspund Verei (venise sotul si a trebuit sa-i cedez locul
) am terminat psihopedagogie speciala si asistenta sociala, si, momentan lucrez ca asistent social, bugetar
.
Imi cer scuze, insa am trimis cu intarziere pozele, din cauza ca sunt mari si ca a venit sotul din dotare...si nu am mai avut cum sa trimit;insa acum am trimis, sper sa nu va speriati.Poze mai clare nu am...caci mereu il prindem in actiune si atunci ori e murdar...ori e cu jumatate din fetisoara!
Am uitat sa va povestesc de cum papam noi cu furculita si cu lingura (aici mai dam gres cateodata) si cum bem singurei apa din orice (cana,sticla sau pahar) bineinteles ca se mai intampla accindente cateodata. Atunci vine la mine si imi arata body-ul ca sa-l scot, nu suporta sa fie murdar...cred ca nevasta lui o sa mi-l faca fundinta...la cat de mult l-am alintat si cocolosit
. dar speram sa-si schimbe obicieul.
Ma duc sa vad ce face supa mea de gulii...sper sa-i placa!
Noapte buna tuturor!
Gabriela si Casian
diana_n spune:
Off topic : tocmai am aflat de la o mamica americana ca in liceu fetele tineau cura de slabire mancand borcanele cu mancare pentru copii. E o idee... ea recunoaste ca si atunci, si acum, mancarea asta o fi buna, dar nu e buna la gust 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Dory232002 spune:
Neata fetelor, se vede ca este weekend.
ancadm, din ce povestesti tu , ma-m regasit si eu 
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
alinam spune:
neata de weekend!
Alina trebuie sa recunosti ca Anya e un supercopil mai, e haioasa fok.
Am uitat sa va zic ca nu mai am ceasuri in casa, vladi nu le suporta cat suna, indiferent ca e melodie, maca maca asa ca pe rand incet si fara sa il vada cineva le-a carat pe toate in wc!
Anca eu am scris cu vreo 2 pagini in urma cum papa Vladi brocoli , incearca iese foarte bun si ii dau doar buchetele normal, desi citisem ca tulpina are o gramada de fier si calciu parca, sau vit c, nu mai stiu, dar orikum e atoasa, lemnoasa.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Eu sunt aia care isi mai aduce aminte cante ceva
, azi e dragobetele asa ca iubiti-va mult ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze