Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Ne alaturam si noi piticilor care se aseaza cu pantalonii pe olita.In joaca o mai ia si ese mai plimba cu ea prin casa, dar nu vrea neam sa faca kk sau pipi in ea, insa ea ii spune KK , nu olita, desi am incercat sa-i spun ca aia este o olita si se face kk in ea

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Si daca tot nu am ce face, hai sa va arat ce poezie a invatat sa zica fii-mea - e pe scurt. Poate ca o sa o si inregistrez. Astea sunt strofele - lipseste 1 ca n-am apucat sa ii facpoza repede...va prindeti voi care: 1
2
3
4

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by godzila

Si daca tot nu am ce face, hai sa va arat ce poezie a invatat sa zica fii-mea - e pe scurt. Poate ca o sa o si inregistrez. Astea sunt strofele - lipseste 1 ca n-am apucat sa ii facpoza repede...va prindeti voi care: 1
2
3
4

POZE

foarte frumos. ne place. m-a uimit finalul poeziei, pentru ca eu stiam ca piticul pe sapun a alunecat si apoi s-a innecat

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nu-mi place finalul asta asa ca l-am modificat...de altfel mi se pare cam sinistra poezia, da-mi place ca e scurta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vera, foarte frumoase pozele si Iulia la fel. Ce imi place ca aveti paaar, nu ca noi (la noi nu prea creste )
Mihaela, eu am pus-o la 7 luni. Sincer, daca incercam acuma nu cred ca mai vroia sa stea...poate daca o lasam cu kk la fund. Petra nu face in pampers kk.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Big news: ma marit!!!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vera, scumpa foc iulia cum stie ea poezia .

ooo, innaa, ma bucur mult! felicitari! amanunte, va rog!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

VERA- pt scumpica de Iulia
INNAA-woww...super!
MIHA- si Luca sta de la 8 luni...acum nu stiu cum ar trebui procedat...Fiind mai mari, cred k e mai greu( cum e si pt mine sa-l intzarc acum...)
Eu n-am facut nimic special, doar il puneam cind se trezea, si asa s-a obisnuit

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Am o intrebare, daca ma puteti lamuri, caci nu mai stiu ce sa cred.Am inteles din ceea ce am citit, si de la nepotelul meu ca peritolul da somnoleta,dar de unde, la casian, se pare ca nu are efect;se trezeste tot din ora in ora pe noapte.Este ceva normal?
Si cand i-am dat fenobarbital, la 40 zile,pentru ca avea icter, tot la fel, in prima noapte a dormit legat 5 ore (credeam ca l-am rezolvat) insa, dupa prima noapte a inceput sa se trezeasca ca inainte, adica din 2 in 2 ore. Oare o fi copilul meu anormal?Ca nu am mai dormit o noapte intreaga de dinainte de a se naste cu vreo luna .
Dr. Alina, ce parere aveti? Plus ca, la Casian, tot ce ar trebui sa-i provoace diaree constipa si invers.Exceptie fac bananele si orezul care chiar il constipa din pacate,astea doua au disparut din meniul lui, caci de la 3 luni are probleme cu constipatia.

Oare o fi de vina dintii?Multumesc

Gabriela si Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Si mai vroiam sa va rog,sa-mi spuneti cum ati inceput cu intarcatul.Caci poate si din cauza asta se trezeste asa des...sau unde gresesc???Ii fac baita mai ferbintica,ii fac masaj in baita,ii fac masaj in patut, facem gimnastica,papam inainte de culcare cereale cu marut, ori painica cu branzica, ori chiar mancarica...cred ca am inceput sa o iau razna si va mai stresez si pe voi...

In rest nu avem probleme,e un copil cuminte, asculta ce ii zic, chiar daca nu vb vad ca intelege ce ii spun sau ii povestesc...in timpul zilei face nani chiar si 3 ore, insa noaptea...e jale.

Mai nou,imi ia degetul si imi arata ce vrea sa afle, si nu se lasa pana nu-i spun ce este sau ce inseamna, asa a gasit modalitatea de a se exprima fara cuvinte.

Scriu rar, dar si cand scriu ma plang...

Gabriela si Casian

Mergi la inceput