Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Eu sunt , dupa o noapte de urlete ale Alexei, iar cand sa mai linistit ea (adica pe la 4), si am adormit si eu ma trezit soacra din dotare pe la 5.15 caci a adormit la noi .
Si uite asa iar sunt caci mancarica Alexei este aproape gata, acum ma duc sa-i pun verdeata si sa opresc focul.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Alinam , de cind doream sa fac eu prajitura aia !(Krem a la Krem de la Deserturile Nataliei )Dar nu gaseam budinca de ciocolata pe la magazinele din cartier .Simbata am cumparat-o si nu aveam rabdare sa imi repar mai intii calcvulatorul si abia apoi sa fac prajitura .Unde mai pui ca mai sunt si gravida si nu poti sa te pui cu poftele astea

Eu cu pozele sunt patita a doua oara ,adica eram doar pe cale de a le pierde .Insa nu m-am invatat minte de prima oara .Incepusem procesul de salvare a lor pe cd-uri ,dar am renuntat la un moment dat , asa ca trebuie sa ma pun pe treaba

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Vad ca de vineri pana acum ati scris un capitol pe care eu nu l-am citit. inca. Eu am fost sambata la servici pana seara si se mai profileaza vreo 3 saptamani tot asa... inclusiv cu stat peste program si-n timpul saptamanii...
Si colac peste pupaza ieri mi-am scrantit mana dreapta, am facut o miscare gresita. Ma cam doare si nu stiu ce sa-i fac. De miscat o misc, deci n-am rupt-o.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

miflore nu ti-ai pus comprese cu apa rece??, sau sa-ti legi mana cu fasa elastica?? si las, ca trec ele zilele grele de la serviciu.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineatza!
Fetelor, de cind scriu eu la piticodrom n-am avut mai putin de citit din urma( nu ma pling...constat)
Va refaceti dupa w-end?

FETELOR, am ajuns la performantza in care Luca bea lapte din sticlutza..E adevarat k pun zahar brun sa-l indulcesc putin( cu timpul vreau sa-l scot, evident)
Dar nu stiu CIT LAPTE sa-i dau? Momentan folosesc sticlutza mica de 150 ml, insa azi a mai cerut dupa ce a terminat-o...dupa ce i-am facut nu a mai vrut, dar cred k daca era mai mult in sticla atunci ar fi baut...
Cit beau copiii vostrii ?

MIFLORE-ai grija cu mina...cum esti acum, mai bine?
GAVRILIA- cu medicamentele nu ma pricep, dar iti raspund la intzarcat, ca eu sunt spre sfirsit...
Am inceput scotindu-i tzitzi de amiaza, apoi cea de dimineatza si ultima cea de seara...La mine a fost cam greu, ma stresa enorm plinsul lui, dar in 10 zile, ziua nu mai cere deloc tzitzi...K sa adoarma fara, am incercat tot ce se poate: l-am scos afara sa-l adorm in carucior, il dadeam in leagan pina adormea, il leganam in bratze, etc...
Sfatul meu...inainte de somn sa-l scoti afara doar pe jos sa oboseasca bine-bine...Adoarme mei usor
Mult succes daca te hotarasti sa-l intzarci
Daca mai vreui detalii, da un PM

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata

Moamaa cat ati scris in WE... Nu va dor degetele ?

Gavrilia citeste www.egirl.ro/medicamente/display/752/PERITOL-sirop.html" target="_blank">aici la efecte secundare. Eu tin minte ca sora mea lua cand era mica si parac-i dadeai energizante .

Am citit pe fuga, dar n-am retinut mai nimic...

Miflore ai grija cu mana.

Diplodocus al meu bea dimineata in jur de 250-300 ml. Seara cam 200 ml.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gud in za morning!

Intru si eu de cu luni dimineata sa va spun ca am inceput operatiunea "scapati de suzeta!", cu oarescare succes. Am profitat de faptul ca Ilinca si-a aruncat suzeta pe jos cand iesisem la plimbare si neavand suzeta de schimb, nu i-am mai dat deloc. Toata ziua si toata noaptea. Ne-a cantat intermitent pe tema data, a mai cautat prin toate cotloanele casei unde stia ca gaseste in mod obisnuit suzete dar... nimic. La culcare a plans doar 10 minute iar peste noapte n-a cerut-o deloc. Azi incepe a doua zi fara suzeta

Mifloricico, sa ai o saptamana usoara la scarbiciu! Si ai grija de mana aia. Pune si tu niste stimuven sa se retraga umflatura (daca ai) si ignora ca trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Cel mai vizibil efect al lipsei suzxetei pana acum e ca nu-i mai tace guritza nici 2 minute legate! Si imi face concurentza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata fetelor!
Mifloricico cu ai reusit sa-ti scrantesti mana?
Dory, vai da ce mamaica harnicuta are Alexandra!
Gabriela nu stiu ce sa-ti spun legat de peritolul, Alexia nu a avut nevoie.Zici ca doarme mult ziua? Poate de aceea nu-i mai este somn noaptea.Inceraca sa il ti mai mult treaz ziua.Sau sa doarma in prima parte a zilei.
Alexia aseara s-a culcat la 7 seara si sa trezit la 11 noi ne pregateam de somn si ea de joaca.
Vera ce dulce e Iulia!
Inaa felicitari!Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cred ca lui Vladut ii ies caninii. E umflat in 3 locuri. Aseara afacut asa din senin febra destul de mare, era moale ca o carpa si s-a culcat la 8.30 (dupa ce la amiaza dormise 3 h neintors). Nu-i curge nasul, nu tuseste... E exact ca acum 4-5 luni cand i-au iesit maselele

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput