Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Diplodocus, Alexia bea 250 ml dimineata si tot atat seara.
Inafelicitari pt. dezvatul de suzeta. Eu mai astept un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor ia uitati un subiect interesant.Au facut fetele 2 conturi cu parola la vedere si au pus multe carti,povesti..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
sper sa invete si Dennis pana merge la gradinita.sa faca pe olita.
la suzeta nu cred ca o sa renunta usor.le rupe cu dintii deja.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Irina, aproape sigur sunt dintii! Mai ales cand iesi mai multi odata! cam asa ne-au iesit si noua. Acum cred ca Ilinca are dantura de lapte aproape completa. Numai dentista ne poate spune, ca eu n-am curajul sa ma uit in gura ei

Innaa, felicitari! Unde faceti nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Olitza e un obiect de decor la noi acasa. Deocamdata sta pe ea doar in joaca sau aseaza jucariile. Tat-su a mai avut rabdare s-o puna pe olitza, uneori cu rezultate dar intrucat la cresa nu-i pun deocamdata pe olitza, Ilinca nu cred ca ar mai intelege de ce uneori da, alteori ba. Asa ca am mai amanat momentul. Banuiesc ca va fi o "investitie" inutila, fiindca peste cateva luni va vrea sa foloseasca direct wc-ul, cu colac reductor desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

'Neata! Mama, mama...ce a fost pe degetele voastre...tastarnitza d'aia adevarata...am pierdut toate poll-urile...dar nu ma las, vin si eu din urma

Mancare singurul loc unde am dat-o in bara si Luca s-a porcit de tot, este Almette...ar fi in stare sa manance si o cutie intreaga...se linge pe buze, ma maraie sa-i mai dau...e o intreaga tevatura. De altfel, ar manca branza non stop in orice forma si sub orice consistenta...zici ca-i crescut in strunga de oi, nu in buricul orasului . In rest, aceleasi meniuri anoste... si constiinta ma mustra din ce in ce mai rau dar eu chiar sunt certata rau de tot cu bucataria...dar nasol nu asa oricum ...nici cu cartea de bucate in mana nu-mi iese nimic...anti-talent total

Olitza eu habar n-am cand produce Luca diverse chestiuni in pampers si sunt convinsa ca nici el, asa ca pauza totala...mai asteptam

Vorbit mda...un subiect destul de confusing pentru mine si din nou...ati ghicit... si pentru el . Nu zice mai nimic, in afara de discursuri declarative de genul mba...iiiii....eeee.....mba.....uuuu.... De fapt, spune mama, tata, bum-bum (muzica), bam-bam(dans) si dictl (care inseamna dragut), am dedus eu

Cam atat despre noi...despre voi scriu putin mai incolo ca au intrat dusmanii peste mine in birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina si eu cred ca e de la dinti, dar ma innebuneste chestia asta... ca sa nu mai zic in ce hal am dormit .

Vladut face la olita ocazional, mai nou zice ce vrea la WC ca l-am pus de vreo 2 ori . Sunt convinsa ca si daca iau reductor acum, tot in pampers va face...

Cu vorbitul stagnam. Repeta absolut orice dupa noi, dar folosind mereu aceleasi cateva litere, nu vrea si pace sa zica litere noi, sau sa le combine pe cele pe care le stie foarte bine. De exemplu le zice bine pe C, A si P, dar la 'cap' ii zice 'pap', dar pe 'pac' il zice corect . Ta-su iar incepe cu intrebri de genul "e normal?"

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Hai sa va schimp de capitol ca poate din cauza asta sunteti asa timide la scris . Sau sunteti epuizate dupa WE ?

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Chiar ca s-a scris o gramada ...
Simo, ce face Luca? Nu a patit febra si bube, nu?

Sambata dimineata la -7 grade copilul meu era de nedezlipit de niste tobogane nou noute din parcul kiseleff. Eu inghetasem bocna si el inca mai vroia. Faza tare e ca mai erau vreo 3 copii, chiar m-am mirat ca de obicei la temperaturi de-astea suntem cuci prin parcuri. Pana cand i-am auzit vorbind si am inteles: erau rusi

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput