Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu nu cred ca-i putem feri la modul absolut de E-uri sau alte inovatii ale industriei alimentare.
Ar insemna sa devenim vegani si nici atunci nu-s sigura de provenienta legumelor

Ce pot eu sa fac e sa incerc sa evit cat mai mult timp ceea ce nu mi-ar face bine nici macar mie. Cateodata e mai greu sa le explicam musafirilor neasteptati de ce nu avem sucuri carbogazoase in casa, cipsuri, alune, bomboane, ciocolata, biscuiti si alte asemenea. Si a fost greu sa convingem bunicii in iarna ca nu trebuie sa-i dea/cumpere nepoatei ciocolata si alte dulciuri.

Mergi la inceput

Doctorita Alina, vad ca mai faci o fata si-i pui numele Ilinca
Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya am si eu o curiozitate . Pentru bblina 2 ai ales nume a.i. sa aiba ambele fete aceleasi initiale? Sau pur si simplu s-a nimerit?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

La cererea publicului din birouri, ma retrag acum de pe forum (temporar) si va doresc numai bine pana la o noua vedere

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa precizez un detaliu semnificativ: Ilinca are aproape toti dintii si-i stie folosi foarte bine d-asta am curaj sa-i dau sa manance aproape tot ce mancam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Acum daca cadem in extrema cealalta, si le dam numai mancaruri pregatite in casa, ne imbolnavim de oboseala si stres.
Hai, ca m-am gandit mult pana am scos-o p-asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Din ciclul "inca una si ma duc..."

Diana, ca sa nu crezi ca mesajul tau a scapat neobservat, pentru ca am doua carti cu retete pentru copii, am sa deschid la bucatarie un subiect special si am sa postez o reteta pe zi (sper sa ma tina obiceiul), pana epuizez cartile.

Si un salut deosebit lu' Madam Popescu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cge

Acum daca cadem in extrema cealalta, si le dam numai mancaruri pregatite in casa, ne imbolnavim de oboseala si stres.
Hai, ca m-am gandit mult pana am scos-o p-asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Io am zis ca nu-i dau numai mancaruri gatite in casa, ci meniuri Bledichef de luni pana vineri, cu mici scapari.

Faza misto e ca fiica-mea nu prea face alergie la nimic. Eu, crescuta fara mezeluri si E-uri, fac alergie si daca ma uit la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by b_irina_c

Si acum sa va povestesc o faza de cand eram eu mica. Imi placeau mezelurile asa de mult incat am declarat solemn: "cand o sa fiu mare ma voi casatori cu un parizer sa fac copii salam "

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

foarte tareee...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Nt,Nt, Nt, haideti mai ce Dumnezeu va suparati asa, e un forum pana la urma si fiecare avem dreptul sa ne spunem parerile fara suparare.Nu trebuie sa ne luam la harta, doar sa luam din discutii ce credem ca e bine pt copilul nostru si atat...Anya20 nu impune la nimeni nimic, doar isi spune parerea, care de cele mai multe ori tine de sanatatea noastra si a copiilor si ceea ce ar trebui sa facem in mod normal.Acum, daca facem sau nu e doar optiunea noastra, nu trebuie sa ne suparam. lumea si ..paceTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput