Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai Ina, ce kidboo sanatos visezi tu? ca le am in frigider, produse pt copii-da !Dar pline de E-uri dintre cele naspa! ii dau si eu lui Dinu ca ii plac dar sunt nasoale rau! Ia citeste de pe eticheta ta!

Editez: Ina, e vorba de cuburi de branza bagate intr-o cutie cu un urs pe ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Si Mihnea ala cuminte care adormea singur face acum figuri seara si tre sa-l adorm langa mine in pat.Noroc ca la amiaza adoarme singur si ca nu se prea trezeste noaptea,decat daca il doare ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Io ma marturisesc aici ca i-am dat de vreo 3-4 cremwursti Ilincai si am observat de fiecare data ca a facut alergie dupa ei - o pata rosie pe coapsa, care a trecut intr-o zi. De cand am stabilit cauza alergiei, nu i-am mai dat deloc. Alte mezeluri n-am incercat si nici ea nu-i curioasa.

Sa fiu sincera, cat am fost in Romania, chiar am cautat din greu produse pe care sa i le putem da si ei (iaurt, branza etc). Mezeluri n-am avut curajul sa-i dau acolo, i-am dat pui la cuptor. Dar a mancat o jumatate de sarmala amestecata cu branza proaspata de vaci.

Eu una ii sunt recunoscatoare Alinei pentru sfaturi. Nici nu incerc sa judec pe nimeni ce si cum da de mancare copilului. Eu una apreciez diversitatea de opinii si obiceiuri, ca din toate invatam cate ceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Mai , ce kidboo sanatos visezi tu? ca le am in frigider, produse pt copii-da !Dar pline de E-uri dintre cele naspa! ii dau si eu lui Dinu ca ii plac dar sunt nasoale rau! Ia citeste de pe eticheta ta!

Editez: , e vorba de cuburi de branza bagate intr-o cutie cu un urs pe ea?

Antonia

Tonnia, am citit eticheta si n-are E-uri declarate. De altfel nici nu are termen de valabilitate decat maxim 5 zile, la iaurt e de 3 zile. daca are E-uri si nu-s trecute ghinion. Dar aici e totusi mai stricta politia alimentelor.
Edit: am gasit si compozitia:
Lait écrémé réhydraté
Fromage 22%
Beurre
Créme
Lait écrémé poudre
Farine de graines de caroube
Mineraux du lait
Sel

Matiéres grasses 20.5%
Matiére grasse/ matiére séche 45 %

Conditionné sous atmosphére protectrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, ciudat, astea or fi facute pt estici. Dar cutia seamana? E albastra cu un urs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia de danone au auzit toti francezii . Am vazut la ei atatea sortimente de nici nu-mi trcea prin cap ca se pot face (ex iaurt cu fistic ). Ca sa nu ma zic ca ma saturasem de reclama aia tampita cu activia (eu la hotel avand 3 posturi de TV). De Hohland nu stiu, dar ne pot zice frantuzoaicele . In rest si eu zic ca E-urile sunt in aer si in toata mancarea, asa ca facem si noi ce putem sa mancam cat mai putini.

Anya hi hi hi ma gandeam la comparatia cu ce mancam noi... pai e si o parte buna in chestia asta... ca pe vremea aia mai rarut mezeluri ca erau raritati .

Si acum sa va povestesc o faza de cand eram eu mica. Imi placeau mezelurile asa de mult incat am declarat solemn: "cand o sa fiu mare ma voi casatori cu un parizer sa fac copii salam "

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

quote:

Da, ciudat, astea or fi facute pt estici. Dar cutia seamana? E albastra cu un urs?

Antonia

E o cutie mare albastra de carton cu o fantoma (Casper) pe ea si are inauntru 6 cutiute mici de plastic in care se gaseste branza ca o inghetata mica pe batz; batzul fiind o fantoma albastra de plastic.
Mi s-a parut cea mai inofensiva dintre toate cele de pe piata aici.
In rest, am o mare dificultate in a gasi o branza proaspata de vaci buna pentru papanasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diplodocus, multa-multa sanatate!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si pana nu uit...

Raluca daca mai insir multe pe aici legate de soferie o sa ma trezesc mutata la alte topicuri ... ca la vorbit ma prcep cel mai bine . Dar daca toate se vor termina cu bine o sa fac atata propaganda incat toate mamicile de pe piticodrom vor face scoala doar ca sa tac eu

Diplodocus sanatate multa si curaj la analizele buburuzului. O sa vezi ca va fi bine !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:

Mie mi-e frica de Almette in mod special pt ca e imposibil, repet : imposibil, sa nu aiba E-uri, fiind o crema de branza cu termen mare de valabilitate! Si mi se pare dubios ca nu sunt trecuti pe eticheta. Dar ii dau si eu creme de branza, dar pe Almette o sabotez special, iar eu chiar am auzit ca astia de H. au fost implicati intr-un scandal recent legat de branza topita parca. Si nici macar nu e firma mare, in sens de buna, eu un fel de danone. Ia intrebati un francez/italian daca a auzit de firma asta...
In rest, cu alimentatia, mie mi se pare ca numai porcarii mananca copiii astia cu toate precautiile noastre. ma gandeam ca ei poate poate mananca si ceva sanatos zilnic, cum ar fi laptele, fructele daca sunt de la borcanas, anumite iaurturi, mi-e neclar cu carnea cum e. Dar eu, de ex, nu cred ca mananc un produs/zi sanatos, sau poate doar ceva carne, lapte nu mananc, iaurturi-nu dintre cele sanatoase, fructe si legume mananc si ce folos? Totul e un mare kk! As vrea la americani unde au mancarea aia organica, dai mai mult dar te bazezi pe ceva.

Diplo, sanatate multa!

Antonia

subscriu

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput