Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Gwendoline hai ca ai reusit. Bravo!
Gwendoline si Laura poate ne dati si voi ceva date despre piticii vostri. Laura am salivat la prajiturile alea....

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ainia medicul meu a fost Tutunaru, ajutat de rezidentul sau, Bogdan Alexandru.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Bun,acum am reusit,va multumesc!
Micuta mea e un pic racita,are nasucul care curge,sper sa nu faca febra la noapte!In rest nu stiu ce sa fac sa incepem sa facem pe olita,nu vrea sa stea.Poate ar mai trebui sa astept inainte sa o mai pun?
Este in franceza pentru ca situl yahoo este facut in Franta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

gwendoline nu m-ai inteles compara pozele noastre si o sa intelegi la ce ma refer...
mirela sunt gemeni monozogoti(aceeasi celula-ou care se divide in doua, rezultand gemeni identici care sunt de acelasi sex) si gemeni dizigoti (doi embrioni"frati" care pot fi fata-baiat, dar si de acelasi sex). Cand ai zis ca ai o sora geamana, m-am intrebat daca sunteti identice sau nu, insa daca ati avut casute separate inseamna ca nu. Sunt curioasa, ati avut trairi asemanatoare sau ati simtit ceva comun? Stii tu, asa se zice...

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

tanima_i2002pai lipseste martie din post...hop si eu..bblina mea e mai mica si dabea arunc cate un oki pe net..altadata sa-mi dati un PM ceva sa nu raman de caruta!!! Bine ca ai deschis capitol aici ca burtici mai avem da doar asa un pic fara bbl la purtator!!!
M-am uitat la copii sunt superbi...
ainiaam citit povestea ta de viata ..frumooooos iar gemenii sunt super insa nu l-am vazut pe Andrei?!! nu ai pus poze si cu el?
Gwendoline mi-a placut poza cu toti 3!!!
ank999 nu m-ai louat si pe mine la mamici din pitesti ..m-ai uitat la fulguleti..oricum ne intalnim si acolo...
mayaioneam citit povestea nasterii
Va pup ma duc sa-i fac baita Alexutei si revin sa mai studiez pozele!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carla nu imi da bataita. Ti-am spus de mamici si bebici intr-un mesaj la capitolul trecut din fulguleti. Ti-am votat si ingerasul!
Fetelor, am fost aseara in Oldies pub si mi s-a parut tare dragut! Acum Erica e cu tati la plimbare si mie mi-e tare somn
Ainia Mirela si sora ei seamana foarte mult. Eu am fost colega de birou cu Mirela si de abia dupa o luna am reusit sa le deosebesc fara probleme
Mirela pup [blue]Rares[/blue. Incepem sa il petim!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare. Noi am fost plecati cateva zile la munte si nu am apucat sa mai intru. Pitica s-a comportat foarte bine, asa ca vom mai merge cu ea.
Anca, pai suntem cam vecine, si eu stau in Craiovei...poate ne vedem intr-o zi la plimbare cu carucioarele.

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Anka999 am vazut ca ai votat ingerasul si mirela..va multumesc...unde e Oldies Pub asta ca poate fac si eu o iesire ca deja urc pe pereti!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
ce ati mai facut zilele astea? noi vrem sa ne laudam ca avem cu ce si de ce. in primul rand ca a inceput sa ne dea primul dintzishor!!! a rupt gingia si a crescut putin de tot, cativa milimetri. se simte la deget, iar cand va creste un pic mai mult il vom poza sa ne mandrim cu el. in al doilea rand ca am inceput sa zicem mama din ce in ce mai des, mai ales cand mergem de-a busilea, deocamdata doar in spate "ca racul". inainte zicea mama doar cand plangea. acum zice si cand vorbeste el de-ale lui, dar sa fie pe burta pus ca altfel nu zice. si in al treilea rand ca am fost fost la munte la Moeciu de vineri pana duminica cu toata familia si niste prieteni. a fost super super super. de mult nu mai schimbasem "peisajul". chiar aveam nevoie de o iesire din cotidian. mi-a fost cam frica de schimbarea de vreme, dar a fost super cald si frumos. camera super calduroasa, peisaj super, mancare super. iar rares a fost un cuminte. nu a mancat prea bine piureul si supa, dar ce mai conteaza cand am fost la munte!?! cel putin nu a fost plangacios. a dormit si destul de bine pt ca i-am luat patutul de acasa dupa noi. nici nu va inchipuiti cum arata masina noastra cu 1000 de bagaje in ea!!! am zis sa aibe baiatu' de toate, sa nu ii lipseasca nimic. o sa pun curand si poze recente de la munte.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna la toata lumea!
Noi nu stam asa de bine un pic racita ,stam acasa.Am fost la doctor si nu n-ea placut!In rest dezordine dezordine saptamana viitoare ne mutam,asa ca cartoane peste cartoane dar ne descurcam,Gwendoline nu stie ce se intampla de ce o parte din jucari sunt puse in cartoane.
Eu stiu daca plecati la plinbare cu carucioarele,anuntatima si pe mine,poate vin si eu!

poze

Mergi la inceput