Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 28
Denisam spune:
Ira- bafat cu casa, sigur vei gasi ceva pin ain iulie.
Ktrinel- cam pe la mijl-sf.lui mai potzi incepe cu florile, singurele care le potzi pune pe la sf. lui aprilie sunt bulbii de lalele, narcise, etc, care sunt ieftini si se gasesc mai oriunde- de la walmart la canadian tire si hipermarketuri. Si eu in fiecar ean in ultimii 4 ani am tot luat flor in majoritaterea perene si am pus si cred ca mai pun anul asta si gata vreo 2 sau inca un copac, am magnolie si liliac( vreo 3-4 avem fructiferi)-noi am sco 3 brazi ca erua de 20 ani si aratau jalnic, i-am luat cam in jur de 40 magnolia si 20 si ceva lilaicul, de pe la pepiniere, treb sa urmaresti ca sunt destule si le mai si ieftinesc.
Legat de bebe, eu stiu ca nu a avut limita la greutate, am avut voie la 1 bagaj de 23kg pt el si carutzul sport sa se stringa, nu e probl, e bagaj de mina, cred ca depinde si de companie- deci mergetzi in ro- cand?
Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ktrinel spune:
denisa, doamne feri ! nu m-am hotarat sa merg in ro, nici gand.tocmai m-a sunat taica-meu ca vine in delegatie la hydroquebec la sf lui iunie...ma interesez si eu cam astea sunt conditiile si cand mergi insule ?
Denisam spune:
Ktrinel- da astea sunt conditziile si in insule nu ai voie la bagaj de bebe, si ai voie la 1 valiza pe pers de 20kg- e cam naspa cand mergi cu copil care e in pampers si cu borcane dupa tine, dar asta e, dc stai 1 sapt eok, dc stai 2 c anoi, platesti aici la vama, la aia acolo ne-au lasat in pace.
Bafta sa fie ok cand vine tatal tau.
Denisa
Emma Andreea
Ktrinel spune:
laurajr am citit la bebei de mamici de canada ce ai scris de David. ofofofofof...ce nasol cu dermatita asta! si Julia a avut ceva bubtze/pete in relief pe fata dar i=au trecut. acum vad acelasi lucru pe maini, de la cot in sus si un pic pe spate. nu e f rau, dar ce=o fi ? tot dermatita asta? pana ajung la medic iar ..deocamdata ii dau cu Glaxal Base, am inteles ca e buna pt asa ceva. m=am uitat atent si in rest nu mai are.nici nu da semne ca o mananca...
sper sa nu va chinuie prea mult si sa mai treaca! pupici!
am mai pus niste pozici!
http://good-times.webshots.com/album/557698328xWeMoP
laurajr spune:
, Mersi de urari Ktrinel !Deci cu bb pe avion : are dreptul la o geanta de umar (cu pampers, borcanase jucarele) carucior care se strange si un bagaj de 10 kg . Atat ! Asta e cu KLM , cu Malevul am inteles ca are dreptul la un bagaj de cala .
Denisam, de ce zici ca nu e normal cat am dat pt David ? Crezi ca ar fi putut merge gratis? Acum e tardiv, biletele sunt luate, dar am inteles ca orice companie aeriana ii taxeaza si pe bebeii sub 2 ani . Partea proasta la KLM e ca va trebui sa fiu la imbarcare prima ca sa fiu sigura ca prind locul cu bazinet, ca altfel ne rupe meinile pe drum.
Escala mare e la venitul din Ro, si atunci vom fi toti 4, numai bine casc si eu gura si buzunarul prin Schipol , la plecare spre Ro escala e de 2 ore parca .
Denisam spune:
Laura- tu ai zis ca ai dat 200 pt david, se platestesub 2 an i taxa de aeroport dar nu inteleg de ce tu ai dat 200 in loc de 100 cad cat am dat eu- ca mai stiu de la inca 2 companii tot de 100- banui ca in final tzine de companie-sanatosi sa fitzi si sa avetzi drum bun si sa fitzi ok in ro- ma bucur ca ai curaj sa stai asa mult si pe caldurile din ro-ai grija in bucu ca dc stai in iunie si iulie si nu ai AC e nasol pt David- eu am patzit-o!
Ma duc si eu la munci ca azi fiind asa de nasol cu nasul nu am avut chef mai de nika!
Denisa
Emma Andreea
laurajr spune:
Denisam, am auzit ca vara asta va fi ff calduroasa, dar noi nu stam in Bucuresti ci in Bacau la ai mei si la Galati la parintii sotului ( aici e chiar ff cald ) .
In cele 2 luni de concediu vreau sa merg la munte in Bucovina la nasi, la tara in Botosani , in Grecia cu totii si la Constanta la nunta. Sper ca David sa suporte bine caldura, ca Ioana nu are probleme .
nelia spune:
Laura, sint taaaare curioasa unde anume la tara in Botosani? Si unde anume in Bucovina? Ca si eu as vrea sa ajung pe-acolo, sa le arat fetelor pe unde a copilarit mami.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
laurajr spune:
La tara inseamna intr-o comuna indepartata intre Dorohoi si Darabani( cel mai nordic punct al tarii) si la munte la cabana la Clung Moldovenesc, dulce tinut, buni oameni, buna fragata !!!
Poate ne intalnim acolo, ce zici ?
Btw, tu esti mare gospodina, zi-mi si mie pe ce intinzi aluatul, ai o placa speciala, unde as putea-o gasi?
Ira spune:
Azi de dimi m-am trezit de emotie la 5, cu adrenalina la maximconcomitent cu un presentiment bun, in ciuda lui marti-13.
pe la 8 jumate m-a pocnit un somn drept in moalele capului, concomitent cu un sentiment de maxima lene, in ciuda lui marti-13.
La 9 m-am trezit plina de draci, am facut café-ul si micul dejun in ciuda lui marti-13, insa m-a taiat pe loc o durere de cap si vedeam un pic aburit, ma durea o ureche + gingia si n-aveam nici un chef sa ma duc la scoala, spre satisfactia lui marti-13.
Peste vreo 2 minute a venit Sofia sa ma anunte ca mi-a pregatit micul dejun, insa arsese strudelele la prajitorul de paine - ca doar e marti 13, nu ? I-am comunicat ca daca tot m-am chinuit s-o invat sa mearga ar putea sa se duca si singura la gradi, ca nu mai vad bine de oboseala. Atunci s-a speriat si mi-a adus un suc de portocale cu vitamine de la frigi pe care l-a varsat jumate pe parchet si jumate pe mine. Nu-i nimic, intentia conteaza, ca doar e marti 13, fir-ar sa fie. I-am promis c-o duc ...cu conditia sa ma lase sa ma uit deseara o jumatate de ora la TV.
Intr-un final am ajuns la concluzia ca presentimentele mele initiale bune sunt f efemere si ca viata asta e de cacao si ca vreau sa ma intorc in Romania, veata in america ma chinuie la cerebel. Mai ales pe marti 13. Sofia m-a intrebat daca o sa ne cumparam casa la buzau si mi-a adus telefonul sa sun la agent, ca ea vrea sa o vada maine. Daca i-as fi spus ca n-am nici bani de bilete pana in Ro, ar fi zis ca exagerez cu treispele.
Mai am o singura speranta, tabarnak. Ca maine e miercuri 14.
Va pun si niste poze de duminica. E si Nelia pe acolo, in partea mai inchisa la culoare.
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Primavara%202007/