Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 29
Ira spune:
quote:
Originally posted by laurajr zi-mi si mie pe ce intinzi aluatul, ai o placa speciala, unde as putea-o gasi?
Io le intind cu placa de par, iese beton. Asa mi-au zis ai mei, ca io nu mananc pizza, ca nu ma lasa Montignac.
laurajr spune:
quote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by laurajr zi-mi si mie pe ce intinzi aluatul, ai o placa speciala, unde as putea-o gasi?
Io le intind cu placa de par, iese beton. Asa mi-au zis ai mei, ca io nu mananc pizza, ca nu ma lasa Montignac.
Pai si se satura cu pizuci asa mici, intinse pe placa de par ? Asa starngeti voi bani de casa, micsorati portiile ! Chinezilor !
Ira spune:
quote:
Originally posted by laurajrquote:
Originally posted by Iraquote:
Pai si se satura cu pizuci asa mici, intinse pe placa de par ? Asa starngeti voi bani de casa, micsorati portiile ! Chinezilor !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
Zgarcenie ? Portii mici ? Faleu, stai sa vezi cand ne-om lua casa ce yoga voi face cu Sofie - cenusareasa, atunci sa vezi economii :
- Inchide ochii, numara pana la 5 si si imagineaza-ti ca musti dintr-o pizzaaaaaaa...Esti satula ? Perfect, atunci poti sa treci la maturat.
Nici nu consumi curent la aragaz ca sa gatesti, nici nu pierzi timp cu gatitul, nici nu speli vase dupa aia. Asta da economie, nu risipa aia de aluat din placa de par. In plus, Sofie va mai slabi un pic, ca si asa e obeza, imi mananca si urechile si doarme in frigider, desi bate vantul prin el.
nelia spune:
Laura, te-am intrebat pentru ca eu am copilarit in Gramesti si Zamostea (Radauti), Preotesti (Falticeni) Si Leorda (Botosani). De ultimul loc ma leaga cele mai frumoase amintiri!!! Mi se moaie inima numai la gindul ca as mai putea ajunge vreodata prin acele locuri atit de dragi mie. Numai sa pronunt numele satelor... si ma napadesc amintirile. Am avut o copilarie atit de plina si de fericita pina la 11 ani. Si dupa aceea, dar era saracia prea mare ca sa mai am timp sa ma bucur ca sint copil... sau poate deja nu mai eram. Stiu si Dorohoi si Darabani, dar nu ai spun numele comunei sa sa stiu daca am trecut sau nu prin ea (bunicul meu, tatal tatei, avea pe vremea cind eram eu mica, nu mai putin decit 12 frati si o sora si toti traiau in comunele sau orasele botosanene). Eu sint nascuta printr-o intimplare in Botosani, dar dintre toate, acesta imi este cel mai strain. Preotesti si Leorda ramin primele mele iubiri.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Sofie obeza!?! Chiar ca esti obosita, astazi marti si 13 pe deasupra. Noi eam chiar linga balconul de sus... voi erati in directia noastra, dar cu cel putin 10 rinduri mai jos. Daca nu adormea Tudora in brate si nu aveam maldarul de haine de carat... plus suvenir-urile cumparate, va cautam... macar in pauza... parol! Si Agata a biziit un pic dupa Sofia, dar cu gindul la sirena ei draga pe care i-am promis ca i-o cumpar la sfirsit, a uitat repede.
Laura, eu intind aluatul pe masa din salon (nu e din lemn, ci din ceva care imita marmura). O spal bine si intind acolo cind am nevoie de foi mari. Pentru chestii mai mici (pizza) am un fund de lemn, de marime A3 si intind pe el pus pe dulap, in bucatarie. L-a cumparat sotul, la cererea mea, dintr-un magazin cu de toate pentru bucatarie si masa.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
floarea_soarelui spune:
Servus fetele:). Imi cer scuze pentru ca dau buzna in coltisorul vostru dar am nevoie de ceva ajutor. Va rog frumos spuneti-mi daca aveti idee ce inseamna un venit anual de 72000-98000 dolari (presupun canadieni)? Pentru o familie de 3 persoane in care numai una ar putea avea posibilitatea sa lucreze (la inceput) pe un job cu venitul de mai sus. Scuzati-mi ignoranta dar nu am idee si tare as vrea sa am:). Multam fain pentru bunavointa.
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
Lorelai spune:
quote:as zice ca e un salariu peste salariul mediu pe economie si ca ajunge pt o famile de 3 sa aiba un trai decent (chirie, mincare, transport, vacanta etc). asum ca daca unul nu munceste sta acasa cu copilul. daca adaug si gradinita la cheltuieli e cam strisa treaba.
Originally posted by floarea_soarelui
Servus fetele:). Imi cer scuze pentru ca dau buzna in coltisorul vostru dar am nevoie de ceva ajutor. Va rog frumos spuneti-mi daca aveti idee ce inseamna un venit anual de 72000-98000 dolari (presupun canadieni)? Pentru o familie de 3 persoane in care numai una ar putea avea posibilitatea sa lucreze (la inceput) pe un job cu venitul de mai sus.
da-ne mai multe amanunte (unde e jobul, cit de mic e copilul, vrei chirie sau iti cumperi casa etc) si vei obtine info mai precise.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
laurajr spune:
Nelia, si pe mine ma leaga tare multe amimtiri de Leorda( schimbam trenul acolo )si de multe ori trenul era model vechi, de lemn dar tare frumos , cu plasa in locul de sus de pus bagajele...
Bunicii mei stau in Hudesti( stateau saracii ca au murit toti 4 ) o comuna tare frumoasa in care mi-am petrecut toate verile copilariei , fara griji, cu hoinareli in parc si la padure, mers la scaldat si catarat in toti copacii . eu am fost singura fata intre 4 baieti, nu erau fete in zona asa ca eram acceptata in gasca lor . Ce vremuri...acuma sunt toti prin Italia, Spania, Grecia ca locul e prea sarac sa le ofere ceva de munca .
Floarea Soarelui, eu zic ca va descurcati la banii astia ( depinde si in ce oras veniti , adik difera pretul la chirii ) dar cu putina economie normal ca se poate .
Lorelai, ai zis la subiectul cu reciclarea ca ai garbage disposal; poti sa-mi explici si mie cum functioneaza, preturi ceva ? Ca ma gandesc ca la vara daca vor colecta gunoiul tot saptamanal, va fi un miroooooos !
Donia spune:
Capitol inchis.
Va asteptam la capitolul 59.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)