Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, nu stiu ce numesti tu bilete ieftine, noi ne-am luat de pe www.redtag.ca, am cautat si in perioada de care zici tu am gasit la 1560 cad cu air canada cu un singur stop, si cu air france la 1632 cad, tot cu un singur stop ... si am mai gasit varianta sa pleci din Toronto pana la bucuresti cu Malev (linia ungurilor) cu 1260 cad .. zbori toronto-budapesta fara nici o oprire, si apoi budapesta-bucuresti, care nu e zbor lung oricum.

Din nou linkul, nu stiu de ce nu merge: www.redtag.ca

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia,

Din pacate de la Montreal nu prea sint chilipiruri, pentru ca destule companii aeriene nu vin aici (austriecii, Malev, Iberia etc) din lipsa de clienti suficienti, iar grosistii nu se omoara cu piata quebecoaza. Acelasi lucru este valabil si pentru biletele in sud, acelasi bilet este mai ieftin de la Toronto...
Noi am fost in general cu Air France, din motive de comoditate si ne-a avantajat si orarul lor (plecarea si venirea tras-atlantica).
Dar in sezon, nu prea gasesti nimic sub 1500 CAD.
Cum aveti un prieten agent de voiaj, aveti acces la cea mai buna informatie.
Spor la cautat.

Pentru mamicile din Montreal

Am fost azi la expozitia Walt Disney de la muzeul de arta. Daca aveti 2 ore jumatate la dispozitie si $15 dolari de adult (pentru copii este gratuit), metita sa o vedeti. Prezinta sursa de inspiratie pentru unele din personaje (tablouri, filme, carti, gravuri etc), sint exemple de desene, machete si figurine, ecrane in fiecare sala cu scene din filmele respective. La sfirsit, copiii si-au cam pierdut rabdarea, dar este o activitate f.reusita (atunic cind nu poti sta afara...). In plus cum este in principal organizata pentru copii (desi erau si f.multi adulti), pot sa se joace si sa se miste mai liber decit in cazul unei expozitii de tablouri de exemplu.

Noi incepem miine scoala, si sculatul va fii f.greu (mai adaugam si ora schimbata). Sper sa nu o duc pe Antonia in pijama la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nelia, incearca si la Malev pentru bilete.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Bunadimi tuturooooooor !!!

Nelia, desi ne-am dat intalnire la Centre Bell, nu ne-am intalnit. Desi nu ne-am intalnit, Sofia m-a frecat la ridiche ca ea vrea Agata si Tudora. Desi v-a vrut, io nu m-am obosit sa ma deplasez sa va caut printre cele 2 milioane de locuri din sala. Desi nu m-am obosit sa va caut, am adormit totusi de epuizare in timpul spectacolului cu capul in palma lui Sibin. Desi am adormit, tot am a^pucat sa vaz ceva din el, o data cand a cazut micuta sirena cu kuru-n sus pe gheata si alta data cand Peter Pan s-a atasat numai pe partea dreapta de sforile ce-l tineau sa zboare.

Nu-i nika, important ii c-a fost special....f special.... am prins si o supraoferta 28 de $ fara taxe - un toutou din ala de dolarama in forma de Minnie, il bagasera in special si reduceri 90%... in plus, drept bonus am mancat si vreo 5 floricele de 10$ suta de grame. Am avut de altfel si puternica senzatie ca popcornu'ii bun decat de obicei, mai ales ca jumate din el s-a dus pe jos si restul a fost aruncat spre crocodilul TIC TAC de pe gheata, ca-i ierea si gura lui foame si nu avea cine sa-l ingrijeasca. Noroc c-am fost noi prin preajma !

De altfel, voi, restul de BBlusi din gasca, sunteti bine ?

Noi va uram o saptamana in forta si soare cat cuprinde !

Viva los tabarnakos, btw, si aveti grija sa nu votati cu pekistii ca de nu emigrez in rezervatia fara de taxe, ma marit cu un eskimos si-mi cumpar si iglu ci dobanda de 3.5 % pe 12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele, multumesc pentru informatii, sinteti niste dragute.

Ira, da, nu ne-am intilnit. Pentru ca ne-am cocotat acolo unde aveam bilete, apoi nu am mai coborit ca Agatei i-am placut ca aveam locuri la balcon si se vedea foarte bine tot si nici nu era asa multa galagie. Dar si pentru ca Tudora a adormit dupa primele 15 minute! Nu stiu cum ati putut dormi in nebunia aia... De scapat nu am scapat prea ieftin, pentru ca i-am luat-o pina la urma pe Ariel (si acum regret ca nu i-am luat-o pe La Belle data trecuta, ca asa frumoasa nu am mai gasit pe nicaieri), am mai luat si doua cani, linguri, pop-corn, palarie-peste cu vata de zahar atasata... sau invers. Una peste alta, fetele au fost mai mult decit fericite, fiecare in felul ei... mami a stat ingramadita, cocotata pe haine si cu plodu' adormit in brate... si a ramas si fara bani, dar ce e mai presus decit fericirea copiilor, nu!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neata! daca (si) de noi era vorba la bblusi va spunem ca suntem bine, desi cam constipati, facem cacareze ca o capra...

ira, deci v=ati destrabalat din cate inteleg...popcorn, toutou, ..cand reincepeti ofensiva cu casele? sau astepti sa se cicatrizeze rana ...fac haz de necaz, stiu ca v-ati fi dorit mult sa iasa pasentza asta...dar n-a fost sa fie.
ia uite si lorelai ce experienta a avut...incep sa cred ca am fost norocoasa...

cat despre primavara,...e doar o parere...ieri am zis ca e frumos, cald, temp cu plus ...bai, si cand m-a lovit un vant....am simtit cu trec pe minus....azi mai fac o tentativa.

fetele care mergeti in romania cu copii, am inteles ca pana la 2 ani nu se plateste bilet, nu? dar ce conditii iti asigura cu sugar in avion ? pot sa duc caruciorul, nu?e considerat bagaj de mana?

nelia, iti doresc si eu sa mergi in tara, daca de 5 ani nu ai fost...e ceva... bine ca v-au iesit taxele pe plus ! noi nu avem cum, dimpotriva, sper insa sa dam cat mai putin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pt fetele interesate de bilet de avion : eu mi-am luat pt toata gasca inca din februarie pt ca trebuiau lipite biletele intre ele .
In 26 martie vine soacra si pleaca cu mine si copiii pe 30 mai .
In iulie pleaca sotul si ne intoarcem toti 4 in august, deci va dati seama ca nu puteam sa astept pana in ultimul moment cand cica pot apare oferte convenabile pt ca erau prea multe bilete de potrivit .
Nelia, eu am luat bilete de la KLM printr-un agent roman care le-a luat de la o companie North american parca . Ioana 950 , soacra vreo 1000 , eu 1200 si sotul care zboara in plin sezon 1500 . Stiu ca per total si taxe am ajuns la 5300 cad. Am incercat sa iau direct de la Malev dar mi-au dat niste cotatii nesimtitte , iar cu agentia aveam o escala imensa, de 8-9 ore la Budapesta, asa ca pas.
Ktrinel, pt David care are cu o zi mai putin ca Julia ta am platit 200 cad si-l tin in brate . Am incercat sa rezerv un bazinet ( cica e ca un scaun care se agata de perete ),dar mi-au zis ca sa vin mai repede la imbarcare, ca nu dau din timp locurile alea din fata ( aici are KLM o bila neagra ) .
Bila alba e ca poti aduce pana la 5 l alcool dar limita de bagaje e de 2*23 kg iar bb are doar 10 kg si carutul .

Fetele din Toronto, ati fost la Canada Bloom ? A fost superb, nu stiam la ce flori sa stam mai mult, niste aranjamente si sugestii de gradini de m-am imbolnavit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ktrinel, in iulie ni se termina preaprobarea sau cum s-o numi...de la banca. Pana atunci, sper sa gasim ceva, saptamana asta nu pot cauta ca sunt fff ocupata.

La urma urmei imi cumpar o casa noua in Terrebonne si cu asta basta. Chiar daca nu vreau asta, ca nu stiu ce scoli is p-acolo, macar sunt sigura ca nu ma ating de renovari la ea 15 ani d-aci-nnainte.
L-am sunat pe constructor si e de 2 saptamani in sud, si mai sta si saptamana asta. Deci n-am ce face decat sa astept.

Daca aflati insa de vreun maison de ville dragut, puteti sa ma anuntati, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laurajr, cam naspa ...adica pana la urma e voie cu carutz, ca tot nu am inteles...si cum adica bb10 kg, atata sa aiba ca greutate, sau si pe el il considera bagaj de mana ? ...ce face davidutzu? sunteti bine? pune si tu niste poze cu el. il alaptezi sau ai trecut pe formula, ca nu imi mai amintesc...

canada bloom? suna ca o gluma...apropo de flori, fetele care aveti gradina,sau jardiniere, ma rog, acolo ceva flori...cand sa incep si eu sa pun flori in gradina...stiu ca raspunsul e teoretic primavara, dar nu deschid discutia cu "cand e primavara in canada" asa ca sfatuiti-ma si pe mine cand sa incep lucrarile in agricultura si de pe unde sa imi procur seminte/bulbi, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

EU am luat bilet mamei pt 28 iunie(ultima zi cu reduceri) cu 1130 de la Alitalia, is mult mai ieftine( asa zicea agenta mea), is ok si au escala 2h si la dus si la intors- si anul trecut am fost cu lufthansa in mai si intoarcere in mijl lui iunie- 1000 cad pt mine si 100 pt emma- nu stiu de ce LAURA- tu platesti 200 pt David, nu e normal iar patutzul ala din perete treb dat oricum- mie mi l-au putut retzine- dar ce escala avetzi de ai ales KLM, pe vremea mea in 2001 era mare 5-6h.Mi-a zis agenta ca dc il cumperi tu biletul direct de la ei de pe net, platesti cu vreo 60-80 cad mai putizn, ca asta e comisionul lor- asta dc mergetzi 2-3 pers se simte.
O saptamina buna tuturor si numai bine!

Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput