Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 25
ange spune:
multumim ,multumim frumos
hai ca Emily da beutura si eu vin cu macinicul
nelia,apa+sare+faina framanti pana devine un aluat elastic.intinzi foaia,decupezi 8-uri(cu aparatul daca ai daca nu bagi lucru manual) ii bagi la cuptor la uscat(eu i-am lasat la temp.camerei 24 ore) si gata.
In apa clocotita adaugi zahar+coaja lamaie+esenta de rom,arunci macinicii si ii fierbi 10 min maxim.Scortisoara si nuca o pui in farfurie ca altfel se baleste zama
Simplu si buni rau.
Aseara am prestat vreo 300.daca locuiai aproape de mine iti dadeam eu gata facuti...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
oanagabriela spune:
Emily,
La multi ani! Multa sanatate, bucurii si noroc alaturi de cei dragi!
Cind ajung acasa va scriu ce si cum i-am dat eu Antoniei (lista o am acasa). Noi am fost in Romania la fiecare 2 ani si de fiecare data am fost la control la d-na dr.Culcer (de care am fost f.multumiti). Ea mi-a dat lista de medicamente si eu am stabilit ordinea si durata (dupa prospecte). In plus i-am facut si cite o hemograma. Din trei analize, doar odata i-a iesit o usoara anemie si i-am dat Fe Haussman.
Multa santate la copilasii bolnavi.
nelia spune:
Ange, multumesc, daca nu am aparat, cum prestez la mina? 300!?! Si ai mai avut putere sa scrii?
Uite www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">aici si sfintii mei de astazi si creatiile Agatei. Ieri am facut cu Agata si cu Tudor (baietelul nasilor Tudorei) alta portie de sfinti (care au iesit mult mai pufosi) si un unicorn, o sirena, doua pisici... Astazi Agata a facut un ursulet cu umbreluta pentru Tudora si o pisica pentru ea.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
oanagabriela spune:
Cum am promis, va scriu aici programul de imunizare pe care l-am folosit eu pentru Antonia incepind cu septembrie (Lantigen B este singurul medicament, restul sint extracte de plante sau fructe, propolis, etc).
Dimineata si seara
Septilin 1 pastila x 2 ori pe zii 3 luni (sept oct nov)
Imuno-baby 5 ml x 2 pe zii timp de 6 luni (sept oct nov feb mar apr)
Dimineata
Lantigen B 15 pic pe zii, sublingual pentru 1 luna, cu 14 zile pauza si se repeta inca 2-3 sapt (oct nov feb mar)
Imunogrip 2ml pe zii 4 zile/saptamina timp de 8 sapt (dec ian)
Baracca 1 capsula pe zii timp de 1 luna (dec ian)
Propol Pur 2 lingurite pe zii timp de 1 luna (dec)
Ca sa stiti cite cutii/sticle sa cumparati trebuie sa vorbiti cu farmicistul si in functie de perioada de tratament va calcula cantitatea necesara. Din pacate eu nu mai am lista si cum am folosit o mare parte din ele, nu mai stiu exact cite cutii/sticle am avut.
Acesta este doar un exemplu, puteti sa-l adaptati la ceea ce credeti voi necesar copiilor vostri.
Multa sanatate la toti copiii.
Ira spune:
Multa sanatate, fericire si bucurie atat aniversatilor cat si restului de babutze de sezatoare. Exclus eu, care nu-s in categoria babutza, svp. Just kiddin, ma exclud ca nu stiu sa cos, atata tot.
Pa noi ne-a refuzat avocatul (ca era casa unui avocat) cu brio, cred ca si-a pus oferta noastra cu magnet pe frigider sa rada in fiecare zi de ea, futui. Am ras si noi de noi... si merem mai departe. La urmatoarea casa fac cu 19 mii mai putin oferta, sa-ntepenesc. Imi vor ramane deci 18 oferte pana cand imi voi lua casa.
Ma-c sa ma culc ca-s varza....aaa...murata. Noapte buna |
ange spune:
neata.
am trecut sa va cinstesc.azi chiar ca am motiv serios
sa aveti o zi buna.
multumesc pt ganduri .
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Ktrinel spune:
ange, sa fie primit! incepem de dimineata ...??
ira, lasa ca vine ea si casa...nu chiar a 18-a , da' vine...auzi, dar agentul nu v-a zis nimic ca e cam mare diferenta, ca de obicei , isi dau si ei cu parerea, ca sa nu se faca de kk in fata la alti agenti...si a fost o contra-oferta? sau un feed-back ceva...sa stii cam pe unde se situa oferta voastra? acu' ca a picat poate ne spui si despre ce casa era vorba
nelia spune:
Ange, multumim pentru cinste, eu intrasem sa-ti urez si astazi
La multi ani!
Ira, imi pare rau, dar vorba aceea, incercarea moarte n-are, macar nu are de ce sa-ti para rau dupa aceea ca nu ai incercat sa scazi din pret. Probabil avea la indemina alta oferta mai buna, pentru ca altfel nu se explica de ce nu v-a facut si el o contraoferta... Hai, cautati, ca urmatoarea vizita vreau sa fie in casa noua!
Astazi se duce sotul sa faca declaratia de impozit, abia astept sa vad cit ne iese, adica daca plecam sau nu in Romania la vara. E un lux pentru noi si de aceea nu ni-l permitem decit daca ni se intorc niste bani dupa ce trimitem aceasta declaratie. Nu mai pot de emotie! Au trecut 5 ani de cind am plecat! 5 ani!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Denisam spune:
EMILY- LA MULTZI ANI CU SANATATE SI NUMAI BINE!
Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!