Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

intrai sa va salut si cand ce gasesc felicitari
brrrrr mi se facu pielea de gaina breee.nu ma asteptam deloc sa inceapa cheful de astazi
sunteti tare,dar tareeee dragute
Multumesc din suflet.

Maine fac 35 de ani
Maine dau de baut virtual si real cum da caldurica la o iarba verde pe gazonul din curtea casei parol.

Emily,tu trebuie sa dai de baut pt cei 33 de ani impliniti chiar ieri hai sari ce stai ascunsa si taci malc?!

ira,bafta.de multe ori se intampla ca proprietarul sa fie presat de vanzarea casei si lasa la pret chiar si 20 000 $.asa ca ai sanse de ce nu?!

corina,ne vedem cum sa nu.vin in aprile la To cand mi se naste finuta si apoi la vara la botez.vorbim.abia astept.De Craciun am vazut-o pe Olga si pe parpalak.E fain de tot sa cunosti lumea virtuala in carne si oase.

am facut mucenici in zama.acum ii am la crescut pe cei moldovenesti.Vreau sa-mi impresionez sotul poate ,poate iese ceva pt maine
Nelia,mucenicii moldov. ii ungi doar cu miere si-i presari cu nuca sau ii scufunzi si-n sirop?

pup.dispar ca-mi pleaca mucenicii din lighean

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Multumesc Emilly, Oana,

am transmis deja in Romania sa-mi cumpere medicamentele respective (ei se intorc luni) si voi incerca, poate reusesc cu imunizare, sau macar sa raresc infectiile, pentru a evita (sau macar amina) interventie chirurgicala.

Ange,

LA MULTI ANI, sanantate si tot ce iti doresti,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ana,aoleu cate probleme si la voi...
uite chiar marti am fost la Dobreasca(pediatra romanca de la St.Justin) pt amigdalele Maiei si mi-a spus ca aici cu greu ,dar cu greuuuu se scot amigdalidele.Adica daca face o iarna complet luna de luna rosu in gat
In vara in Ro au vrut sa i le scoata Maiei moca,pe nepusa masa si dintr-o data Nu am acceptat sub nici o forma.In schimb i-am scos polipii si de atunci copila respira normal,pe nasuc ca toti copii.
Am fost asigurata ca amigdalele cu timpul se reduc in dimensiuni(ale Maiei sunt imense si nu dispar niciodata) si se pare ca, cu trecerea anilor si imbatranirea copilului dispar.ma indoiesc sa fie asa dar daca zic medicii!!! Doamne ajuta.
Sanatate maxima.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

emilly, e adevarat?? ieri? 33? LA MULTI ANI si tie , tot ce iti doresti sa se implineasca, sa fii sanatoasa si voioasa, bafta la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si la noi a scazut numarul imbolnavirilor. Vin si eu cu exemplele personale, pentru ca si noi am avut doi ani problema racelilor repetate si chiar cu complicatii tot in zona gitului. Agata a inceput gradinita la doi ani, pina atunci nu avusese nici o raceala, doar nasul infundat din cind in cind, mai ales iarna si o infectie urinara la 13 luni. Dupa ce a inceput gradinita, doi ani de zile a facut in medie cam 5 viroze pe an, nu gripe si alte infectii, dar viroze cu complicatii din cauza gitului sensibil la greu. Imi venea sa ma dau cu capul de pereti cind o vedeam ca racea atit de des. Dar anul trecut a avut doar doua si alea foarte simple, iar anul acesta a fost cel mai bun, a avut doar o singura viroza in octombrie. Practic a fost doar o saptamina bolnava, ceea ce e mare lucru. Si ea face inot, patinaj, sta afara cu orele... intra in contact cu cel putin 10 colectivitati diferite intr-o saptamina. Tudora anul trecut a scapat doar cu o singura viroza usoara, iar anul acesta pentru ca a inceput gradinita in septembrie, a avut si ea in octombrie o viroza destul de urita, care s-a terminat cu o otita si de atunci a facut cite o otita pe luna, fara nici un alt simptom, nici macar nas curgator sau febra. Pur si simplu plinge mai mult, mai ales noaptea, ma duc la doctor si ii gaseste urechea rosie! Agata a facut o singura otita in aproape 6 ani, iar Tudora are 6 intr-un an! Dar nu a avut niciodata gitul rosu, spre deosebire de Agata, care l-a avut copt pina la 5 ani si a luat o data si un streptococ, de care a scapat fff greu.

Deci, eu zic ca locul afectat mai des tine de sensibilitatea copilului, iar daca nu se exagereaza cu tratamentele (asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie tratata problema in limite normale) si i se da ocazia organismului sa-si construiasca singur imunitatea, in citiva ani se ajunge sa nu mai ia chiar orice trece pe linga el.

Ange, eu nu-i scufund in sirop, dar diluez mierea cu un pic de apa si ii ung bine-bine, de mai multe ori. Apoi ii iau din zeama respectiva, ii pun pe o farfurie uscata si ii ung cu miere groasa, apoi presar nuca multa. Am mincat si inmuiati in sirop, dar pentru gustul meu sint prea dulci si prea moi (mie nu-mi place piinea muiata in nimic). Cum se fac cei fierti!?!

La multi ani, Emilly!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

fetelor,

am iar probleme de sanatate cu fiul meu, e la al patru-cincilea rosu in git/streptococ pe iarna asta si nu stiu ce sa mai fac, deja a luat multe antibiotice; aici in Canada se practica scosul amigdalelor ? (chiar daca ma ingrozeste perspectiva unei noi internari cu el, trebuie sa fac ceva); am impresia ca are si polipi, din cauza lor sufla pe gura si asa achizitioneaza microbii urgent.

voi ce dati copiilor pentru asta? doar antibioticele...?

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Ana, noua ne-au propus sa-i scoatem amigdalele Roxanei dupa ce a facut doua amigdalite pe sezon. Au zis ca daca se mai repeta ar trebui sa ne gandim la operatie. Dar asta a fost cam acum 2 ierni si de atunci Roxana n-a mai facut amigdalita. Vroiam doar sa-ti spun ca se practica si aici.
Eu ii mai dau Roxanei sa suga ceva antiseptice cand o aud ca e ragusita sau cu vocea putin schimbata. Poate a ajutat si asta? Nu stiu, dar iarna asta a avut doar o singura raceala si aia nu prea serioasa, fara febra.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumesc fetele!

quote:
Originally posted by ange

Emily,tu trebuie sa dai de baut pt cei 33 de ani impliniti chiar ieri hai sari ce stai ascunsa si taci malc?!

ok, ia de acilea uite am vin rosu, alb, gin tonic sau o tuiculitza ce preferi? a, am uitat mai am si bereee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Oana ai o schema la toate medicamentele alea sau cum i le dai?am vazut ca e o perioada destul de lunga de timp si ma gindeam ca i le dai intr-o ordine anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

La multi ani sarbatoritelor Ange si Emily !!! Sa fiti fericite si iubite !
Eu aseara am fost cu colegele la un restaurant romanesc unde s-au intalnit vreo 40 de romance mai slaba fost inlocuit de o parada a modei tare frumoasa .
Fii-mu a fost singurul barbat din teritoriu ( pe cei care au facut foto si au facut foto pt tv si ziar nu-i pun la socoteala ) si a stat cu ochii cat sarmaua pe manechine 5 ore .
Ira, iti tin pumnii cu casa, ai sa vezi ca s-ar putea sa mai plimbati actele cu proprietarul, mai lasati voi 5 mii , mai lasa el...succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani, sarbatoritelor!!!!

Iar apar si eu cu o intrebare - ce sa fac , sunt noua pe la canadieni, in zona mica si fara romani
Cum primiti voi medicamente din Romania, prin ce curier? DHL merita? ca mie mi-a trimis o prietena un pachet in care a pus doua cutii de bromazepam- cu reteta desigur- si i-au facut morala la posta romana ca "alta data sa nu se mai intample"Cum pot sa primesc medicamente, ceaiuri, tincturi, fara probleme?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput