Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 23
Ira spune:
Nu va zic sa nu cobesc, ptiu, ptiu.
Casa ne place fff mult si suntem plini de emotie, ca i-am dat proprietarului oferta cu 20 de mii sub pret. Cred ca l-a bufnit rasu' cand a citit-o.
Va povestesc eu ...dupa... ce se intampla.
Acum mi-e frica cu cablul, internetul, voi stiti vreo oferta buna ? Exista posturi TV care se prind fara cablu ? Si ce fac, bag o furculita in fereastra si una in TV ? Internet ieftin cunoasteti ? Ca high speed fara limita de download si cablu TV cu 300 de programe nu mai pup eu, la felul cum o sa ne creasca cheltuielile. Dar i-am zis lui Sibin, renunt la orice, numa' la Chanelu' si machiajele mele nu, faleu, ce stress a trait. A devenit dintr-o data alb cu ceva tente de albastru...De parca i-as fi zis ca m-am abonat la cazino, nu alta.
Moama, ce emotii am, nu pot sa va descriu. Stati ca vedeti voi intrebari daca ne accepta proprietarul. Am o energie de parca as fi baut 5 cafele espresso simultan. Daca dispar brusc de pe DC sa stiti ca m-am mutat si n-am avut bani de net.
Cami, la multi ani si sanatate, ca-i cea mai importanta !!!
Pupici si imbratisari tuturor !
Denisam spune:
Ira- deci tzinem pumnii sa accepte oferta proprietarul- dar zii mai multe detalii totusiBaga si la mine niste energie ca eu azi pic de somn-maine mai mergem si la botez!
Ktrinel- mersi mult de ganduri si eu zic de pe acum sotzului LA MULTZI ANI CU SANATATE SI NUMAI BINE IN ORICE DOMENIU!SPER SA TE ASCULTE SI SA MERGETZI IN INSULE- NU IN RO
Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pitilache spune:
Ira multa bafta la casa. Chiar daca nu iti accepta oferta ta, poate mai negociati si va intalniti la mijloc undeva!
Ange, La multi ani si multa sanatate!
Roxana
nelia spune:
Da, asta voia sa spun si eu Ira, mai lasa el, mai dati si voi, da' nu prea mult... si poate o luati pina la urma. Eu va tin pumnii!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
columbiana spune:
Ira, bafta la cumparat,
(desi ma indoiesc ca lasa ala 20.000 din pret, eventual o sa va faca o contraoferta; de obicei se negociaza pina la 5% din pretul casei, dar nu se stie niciodata....);
eu prind cu antena normala vreo sase posturi (noua ne ajung, nu prea suntem fani TV); internet avem high speed fara limita la 38%/luna.
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
columbiana spune:
fetelor,
am iar probleme de sanatate cu fiul meu, e la al patru-cincilea rosu in git/streptococ pe iarna asta si nu stiu ce sa mai fac, deja a luat multe antibiotice; aici in Canada se practica scosul amigdalelor ? (chiar daca ma ingrozeste perspectiva unei noi internari cu el, trebuie sa fac ceva); am impresia ca are si polipi, din cauza lor sufla pe gura si asa achizitioneaza microbii urgent.
voi ce dati copiilor pentru asta? doar antibioticele...?
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Emilly spune:
Ana urita treaba cu amigdalele, asa mi-s si eu si parca uneori regret ca nu mi le-a scos mama cind eram mica.Daca nu e puroi ci doar inflamatie incearca si cele babesti, gen cartofi taiati rondele cu spirt pusi la git si bagat in pat, sau gargara cu sare, am inteles ca si asta ajuta.
Si da, eu stiu ca se scot si amigdalele in Canada, doar ca se cam asteapta sau depinde de spital.
Nici noi nu suntem bine, febra mare, tuse si tot tacimul, mergem la medic sa vedem ce ne zice.
Ira bafta cu casa.Abia astept sa ne dai amanunte.Poate totusi treci peste superstitii si ne povestesti mai multe, daca e sa fie a voastra o sa fie stai linistita.
Dana frumoasa casa voastra.Asa ceva cautam eu in St.Dorothee dar preturile ne-au coplesit 250-270mii.Probabil ca ne vom schimba locatia cu toate ca am fi vrut acolo.
Emilly spune:
Mai, ziua lui Ange e miine...acum zic si eu La multi ani Ange! multa sanatate si multe impliniri!!si hai da de baut ca doar faci 33 de primaveri
oanagabriela spune:
Ira,
Mult noroc cu casa! Daca sinteti hotariti, chiar daca nu va fii neaparat asta, tot veti gasi ceva sa va placa.
Ana Stroe,
Lui Antonia, incepind cu virsta de 4 ani, din septembrie pina in aprilie, eu ii fac cite o cura cu multe medicamente naturale (luate din Romania, la recomandarea unui dr pediatru): Imunobaby, Septilin, Imunogrip, Propol Pur, etc, plus cite un vaccin oral (2 ani i-am dat Bronhovaxom, din toamna asta i-am dat Lantigen B). Pot sa spun ca numarul imbolnavirilor a scazut in fiecare an semnificativ, cu marea realizare ca din toamna si pina acum sa nu fie bolnava decit odata acum 3 saptamini(si atunci s-a plins doar de durere in git, dar cum plecam in citeva zile in Dominicana, am preferat sa nu riscam si i-am dat antibiotic). I-am facut si vaccinul antigripal in fiecare incepind cu 2 ani cred.
Altfel i-a mai curs nasul, a mai tusit putin, dar nu a vut febra deloc si nici o infectie respiratorie. As vrea sa nu ma laud prea mult, ca Doamne fereste se procopseste cu cine stie ce boala la sfirsitul iernii....
Multa sanatate la mamici, copii, tatici si restul familiei .