Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 16
Ktrinel spune:
ira, asa scurta a fost cautarea casei...v-ati si hotarat? bravo ...sa fie intr=un ceas bun! foarte important ce spunea si Lorelai, sa faceti inspectia casei. pe noi ne-a costat 300cad cu taxe cu tot si desi casa era in perfecta stare, tot a meritat ca ne-a mai vandut si nenea ala cateva ponturi pt viitor referitor la posibile reparatii, etc.
emilly, cum e la job ?
laurajr, ce face David? sunteti bine? ca noi am facut o gastro urmata de o intoleranta secundara la lactoza si am trecut pe lapte de soia...asteptam sa se refaca si sa revenim la laptele normal. pediatrul ne-a zis ca nici dintii nu sunt departe...asa ca asteptam "distractia" ...
mona72 spune:
Fetelor din Ottawa, m-am mutat in Ottawa si am avut deja 2 experiente mai mult decat nefericite la coafor.Stie cineva un loc bun (poate o Romancutza coafeza)? Multumesc mult!
Magdone spune:
Bine v-ati intors din concedii fetelor!
Eu pot sa zic ca n-am simtit asa o diferenta mare iarna asta fata de iarna din Romania, chira ma asteptam sa fie mai nasol
pana acum nu pot sa zic ca m-am depresat din cauza zapezii, chiar din contra imi pare rau ca n-am apucat sa mergem mai mult si noi prin diverse locuri, la patinaj, ski, nici macar la un derdelus n-am ajuns.
Ira, ideal ar fi una cu curte mare si nu la strada
dar intre cele 2 as alege parca straduta mai mica, ca am mai vazut copii jucandu-se pe strada in fata caselor si e si un prilej de a-si face prieteni, zic eu. Bafta, noi inca nu ne-am hotarat la nici una.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
pitilache spune:
Oanagabriela multumesc mult. De tarif nu stii nimic? Eu intelesesem ca daca iti platesti memrbia, botezul nu costa nimic la Atwater. Asa e?
Emilly merci mult de info. Si mie mi se pare mult $200 pentru botez, poata asta-i suma pentru nunta. Daca mai aflii ceva, spune-mi si mie, te rog. Stiu ca nasii platesc dar nu as vrea sa bagam la cheltuiala si de asta ma interesez inainte de a hotara locatia.
Inca o data multumiri,
Roxana
Emilly spune:
Roxana din sursa sigura botezul la Preotul Stoleru e 200$ iar daca esti membru e 100$.Dincolo nu stiu cit e.Avem si noi un bb ce va fi botezat de curind si inainte de a-ti scrie am vorbit cu nasii si i-am intrebat pe ei caci auzisem eu ceva in we dar am zis sa fiu sigura pe informatia ce ti-o dau.Eu gasesc ca e cumplit de mult.
Ira tie citi bani ti-a dat banca pentru casa? si unde ai gasit casa asa ieftina?intreb doar pentru a-mi face o ideie.Noua ne-a dat banca doar 180 si eu casa sub 240 nu gasesc sa-mi placa asa ca zic pas anul asta si poate ne-o creste veniturile pina la anul cu toate ca si casele se vor mai scumpi intre timp.
seara faina in continuare!
pitilache spune:
Emilly multumesc mult. Da, si mie mi s-a parut mult, de asta am zis ca poate-i pentru nunta. Voi cand o sa faceti botezul? La preotul Stoleru au si cor?
Roxana
Ktrinel spune:
pitilache. eu am facut si nunta si botez aici, dar in alta locatie decat cele mentionate de voi si sunt aceleasi preturi..membrie (daca nu esti ) si taxa , plus poate ce le dai la cantori/cor..niste cash acolo 10-20cad...asa ca astea sunt preturile peste tot...nu cred ca poti gasi undeva fff diferit.
de mentionat ca lumanari, icoane si alte maruntisuri ca la noi se gasesc la greci.
Ira spune:
Multumesc mult de tot de sfaturi.
Nu am gasit inca casa, cautam, una care ne placea mlt nu se mai vinde si alta are tapis-uri prin ea si ma nerfeaza ca nu le suport
. Chiar daca e noua, de 5 ani.
Emmily, noi cautam numai maisons de ville, ... vrem sa avem interiorul f aranjat, taxele mici si caldura fff mica, nu mai mult de 100$ pe luna. Transport la poarta care implica 1 singura masina. Decat sa incalzesc 5 dormitoare si un basement si sa le vad doar seara - cu statut de sclav la banca, mai bine stau eu linistita cu 150 mii prêt si vom fi siguri ca oricand, orice s-ar intampla, ipoteca va fi platita. Un mortgage de 200 mii aduce dupa sine un stress imens, chiar daca ai salar de 100 K. Cine-ti poate garanta ca o recesiune economica nu te va lasa pe drumuri ? Linistea sufleteasca nu are pret. Deviza noastra : Proprietari la pretul unei chirii
.
Denisam spune:
Salutare si de la noi,
Eu ieri si azi am fost pe la medici si asa am aflat ca pe 5 iulie se va naste flacaul
, deocamdata eu ii zic TEO dar nu ne-am hotarat la nume, nici macar nu suntem siguri ca actualii nasi il vor boteza,
desi ei vor saracii, eu ma gandeam la altzi prieteni buni care au baiat si deci au experientza![]()
Legat de botez-si aici sunt taxe intre 150-200, depinde de preot, dar vb de bisericile romanesti, iar la nunta e standard 300. Nasii platesc totul, eu asa stiu, si cum zicea si ktrinel- lumanari si restul se gasesc la greci la greu si tinutze de botez si sunt super, chiar dc nu sunt prea ieftine, merita, odata ii botezam, nu?
Ira- bafta cu casele, si eu tot pe cea de pe pe stradutza laterala as alege-o, iar cu mortgage ai dreptate dc e sub 160k e super ok in ce priveste si ratele si dobinda, dc e peste dai o groaza de bani inapoi!
Dana- zi-mi si mie te rog la ce resort atzi fost in Jamaica si a fost ok?
Dar in varadero- cine imi poate recomanda ceva fain din toate pdv- plaja, mincare, apa,curatenie?V-atzi risca gravida si cu copil mic?
Multumesc frumos is o zi buan tuturor- of nu mai vine primavara, dar cica vineri si simbata avem +++5-7C
oare?
Sanatate la copilasi bolnaviorisi pupicei!
Denisa
Denisa
21+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!