Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 17
Emilly spune:
Ira m-ai bagat total in ceata.Ce sunt alea maison de ville?scuza-mi ingnoranta.Vreau si eu casa frumoasa la 150mii.Da-mi mai multe informatii te rog.Mercic mult!
Roxana bb nu-i al nostru, e al cumetrilor nostri si vor face botezul undeva dupa Paste.Da, au si cor la preotul Stoleru.
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ira
Multumesc mult de tot de sfaturi.
Nu am gasit inca casa, cautam, una care ne placea mlt nu se mai vinde si alta are tapis-uri prin ea si ma nerfeaza ca nu le suport. Chiar daca e noua, de 5 ani.
Emmily, noi cautam numai maisons de ville, ... vrem sa avem interiorul f aranjat, taxele mici si caldura fff mica, nu mai mult de 100$ pe luna. Transport la poarta care implica 1 singura masina. Decat sa incalzesc 5 dormitoare si un basement si sa le vad doar seara - cu statut de sclav la banca, mai bine stau eu linistita cu 150 mii prêt si vom fi siguri ca oricand, orice s-ar intampla, ipoteca va fi platita. Un mortgage de 200 mii aduce dupa sine un stress imens, chiar daca ai salar de 100 K. Cine-ti poate garanta ca o recesiune economica nu te va lasa pe drumuri ? Linistea sufleteasca nu are pret. Deviza noastra : Proprietari la pretul unei chirii.
Daca stiam ca vrei maison de viile te invitam la mine in cartier.Daca cunosti zona (ca am inteles ca dai meditatii in St Hubert) in spatele parcului de la Cite se construiesc niste maisons de viile f frumoase, cu parchet.Curat, liniste, iesi direct in parc, aproape de autobuze,magazine dar stii cum sunt maison de ville lipite intre ele. Daca tu vrei sa dai meditatii acasa nu crezi ca peretii sunt cam subtiri?
Denisa, felicitari ptr baietel. Noi am fost in Montego Bay resortul Holiday Inn Sunspree Resort.Noi ne-am simtit f bine, il recomand ptr familii cu copiii intrucit au activitati f variate si atragatoare ptr copii.Spune-mi daca vrei sa-ti trimit poze pe privat.
Asa ca idee mie nu mi se pare mult 200 la botez. Noi am cununat in 2004 si popa ne-a taxat de 250 si pe noi si pe fini.
Dana si gemenii
Emilly spune:
Dana pai pe fini de ce i-a taxat? no comment!
Aha, deci alea sunt maison de ville...si sunt multe lipite intre ele?au si ceva curticica?
Denisam spune:
DANA- multumesc de felicitari si de intentzie, am gasit albumul vostru din Jamaica cu Holidayy Inn(dc mai ai mai elocvente, sigur ca le primesc cu placere)- noi stim lantul ca am fost in Aruba si am fost tare multumitzi-am vazut ca au pretzuri bune 1100 cu taxe- pe noi ne intereseaza plaja si sa fie curat si papa buna pt tati, si dc putem face o excursie safe cu copil de 15 luni dupa noi-am zis sa mai schimabm si noi mexic si dominicana si cuba- mai era st martin eplista dar cred ca e mai bien vara ca vad ca acum e 1400 fara taxe si nu stiu dc se merita 1 sapt fiind linga aeroport(desi avem prieteni fara copii care au fost si au zis ok).
Voi ce excursii atzi facut?Iuliana ce mai face?Sper ca e totul ok!
Pupicei si numai bine!
Denisa
Denisa 21+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ktrinel spune:
denisa, mie imi place TEO, te sustin la o adica...
ira, tu atata vrei sa coste casa, sau mai pui si avans? ca la pretul asta..o vand si eu pe a mea si iau ca a ta...daca gasesti.
laurajr spune:
Ira, noi cand ne-am facut estimarile de mortagage sa stii ca intre 160 si 180 mii , plata lunara diferea ff putin . Noi la 160 n-am gasit nik ( doar case vechi pe care pe urma le vinzi ff greu si nu se stie cati bani ai de bagat in ele ) .
Eu de ex stau la semidetachet si cand fug fetitele de alaturi se aude, in rest am vecini tare linistiti .
A, si clar as alege straduta laturalnik ca loc de amplasare al casei .
La botezul lui David la fel a fost taxa,200cad pare mare dar cand ne gandim ca biserica alte venituri nu are, par de inteles ; insa n-am inteles de ce preotul ala a taxat si finii ???
Denisam, norocoaso , pleci in vacanta...ce va invidiez ...sotul meu abia in iulie are concediu !
Emilly spune:
ktrinel scuza-ma ca nu ti-am raspuns, am omis gandindu-ma la casa Irei de 150mii.La job e bine, dar e loc de mult mai bine, asa ca...
mama Denisa deja ai 21 de samptamini!! bravo mamico, sarcina usoara in continuare!
nelia spune:
150 000!?! Vreau si eu!!! Si cit ar fi rata cu totul pe luna la 150 000? Ca miine ma duc sa-mi iau!
Am primit rezultatul de la Scoala Internationala! Agata este a 21-a din 60! Deci nu a intrat pe lista de asteptare, care e de 12 locuri. Dar baietelul nasilor Tudorei (Ira, al lui Carmen si Dan) a intrat!!! Pe lista vreau sa spun, e al 10-lea! Numai ca e trist ca nu e nici un loc macar disponibil, cel putin pina in acest moment, deci ne-am bucurat numai de rezultate. Eu la zaluda mea nici nu ma asteptam sa fie atit de buna! Mai ales ca ea nu intelege din prima chiar tot ce se spune in franceza, ca tot engleza ii vine mai la indemina. Dar cum buletinul de note de la scoala a fost cam in concordonta cu nota de la test, zic totusi ca e un test bun, realist. Bineinteles ca nu spune nimic despre personalitatea copilului, pina la urma cred ca nu e vorba despre nici un test psihologic. Si zic ca e bun si pentru ca Agata a luat nota mica la Suivre des directives. Oare de ce nu ma mir!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
mikiion spune:
quote:
Originally posted by nelia
Fetele, cele care ati facut imprumut pentru studii in Quebec, va trebuie o hirtie pentru declaratia de impozit? Ca eu nu am primit nimic de la ei, trebuie sa ma duc sa cer de la serviciul de aide financiere? Eu nu am lucrat, singurul lucru pe care l-am facut nou fata de anul trecut a fost scoala si acest imprumut si bursa. Asa, si a doua intrebare: care e data limita la care trebuie sa primesc toate hirtiile necesare declaratiei de impozit?
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORAwww.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete
Daca te mai intereseaza raspunsul. Trebuie sa iti dea un releve( parca 5) cu plata studiilor( Universitatea), care se deduce, iar Aide finaciaire iti trimite un releve cu bursa( intra la case 28 parca , alte venituri, nu stiu sigur ca nu am completat), dar asta numai daca ti-a facut deja conversia pretului in bursa si ti-au intrat bani in banca ( ca sa scada din datorie)Mie in primul an nu mi-au trimis nimic, pt. ca nu imi returnasera echivalentul bursei. Abia anul asta mi-au trimis.
Teoretic pana la 1 martie trebuia sa primesti toate actele.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
ange spune:
nelia, pt. clasele 1-a si a 2-a s-au dat rezultatele?
ai primit acasa raspunsul sau sunt afisate tabele pe geam ca in Ro?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."