Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, eu stiri am tot timpul, ca stiu aproape tot ce misca, danseaza, cinta... in Montreal, de pe net. Dar bilete iau mai rar, de fapt nu eu, sotul imi ia, ca pe mine nu ma lasa inima. Dar el stie ca imi lipsesc si din cind in cind imi mai ia cite un bilet la ce stie el ca imi place mult de tot. De obicei, ne uitam pe la inceputul toamnei pentru tot anul, ca atunci stii ce va fi si ce anume vrei sa vezi. Eu ma uit la sala Willfried Pelletier (Place des Arts), unde vin cei mai rasariti, dar si pretul biletelor e pe masura, iau catalogul cu opere, cu concerte, cu spectacolelel de dans, programele festivalurilor... si aleg de acolo cam ce as vrea sa vad. Din 10 placeri, ma aleg macar cu 2!

Ati vazut ca iar ninge!?! Din nou am senzatia ca aici nu mai are cum sa vina primavara sau vara. Ne distram cu ce avem, nu asta e problema, dar parca m-am saturat de haine groase si ude, de cizme, de caciuli si manusi si mai ales de imbracat si dezbracat copii! Si astia din magazine au bagat haine de vara, am vazut ieri niste rochite pentru fetite, de-mi venea sa le iau pe toate.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nelia, saluty, da' din coru' ala gospel mai traiesc toti ?
Ca tu le purtai noroc de veata lunga tuturor artistilor, nu gluma

Anyway, cand mi s-o face de sinucidere, te invit la mine la show.
Nu mai am mult, ca deja-s in depresie cu iarna asta urata...

Oare cine murise cand ai cumparat tu bilete ?

Faleu, ce vijelie. Mai e putin si vine Craciunul, zau asa .

O ce veeesteeeeeee miiiiiiiinuuunaaaaaaaaataaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Inca o intrebare...la o casa, ce e mai importanta...curtea sau strada din fata casei ? Cat stau copiii vostri in curte, exista sa se joace singuri in curte, sau alearga la copiii din fata ?

Am avea 2 optiuni de case, una cu curte cat o sura, dar la strada principala, si alta cu curte mica, dar strada e intima si nepericuloasa pt. copii dpdv masini.

Ma scuzatz de intrebarile tampite, da' mai bine intreb decat sa regret dupa aia.

Bises.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira,

cit e de mica curtea, eu am 3800 pi si mi se pare ok. curtea mare presupune tuns la iarba la greu, gazon mai mult de intretinut, si daca mai ai si copaci si frunze de adunat, gospodar te-ai facut ; casa la strada principala mai presupune zgomot, poluare, circulatie;
copilul, pai aici depinde- al meu sta de obicei in spate vara, la piscina, dar mai ca s-ar juca mereu pe aleea asfaltata baschet, plus tras cu ochiul la fatuca de peste drum, jucat impreuna etc; asta depinde si de copii din vecini, aici n-ai nici o garantie ca-ti va sta in spate sau in fatza.

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Se apropie si la noi botezul si as avea cateva intrebari la fetele care l-au organizat la o biserica in Montreal.

Imi puteti da si mie mai multe detalii despre ce presupune organizarea la biserica? Am avea de ales intre cea de langa Atwater unde mergem noi de obicei (preotul Vasiliu) si cea unde este preotul Stoleru care este mai aproape de nasi.

Este cineva care sa le stie pe amandoua si sa-mi dea si mie niste detalii? Sau macar desprea cea de pe MacDonald parca unde este preotul Stoleru?

Ar trebui sa mergem intr-o duminca la slujba la preotul Stoleru sa vedem cum este dar cu asta mica este cam greu doecamdata.

Se plateste o taxa fixa la biserica pentru botez sau se da la preot cat se considera necesar?

Multumesc tare mult pentru info,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ira

Nelia, saluty, da' din coru' ala gospel mai traiesc toti ?
Ca tu le purtai noroc de veata lunga tuturor artistilor, nu gluma

Anyway, cand mi s-o face de sinucidere, te invit la mine la show.
Nu mai am mult, ca deja-s in depresie cu iarna asta urata...

Oare cine murise cand ai cumparat tu bilete ?

Faleu, ce vijelie. Mai e putin si vine Craciunul, zau asa .

O ce veeesteeeeeee miiiiiiiinuuunaaaaaaaaataaaaaaaaa!

Ah, daa si al mine vine Craciunul. Am facut sarmele ieri, mirosea in toata casa.

Irina eu nu as alege casa de la strada, copilul tau nu va sta izolat numai in curtea ta, cu siguranta isi va face prieteni pe strada si nu vrei mereu sa stai cu frica in sin cind iese din casa.

Irina ai aranjat cu banca deja? Stii ca ii poti convinge sa-ti plateasca si notarul? (sau macar o parte din el ca costa in jur de 1,000)

Oana unde ai fost si cum a fost in Punta Cana? Ne-am luat si noi bilete in iunie la Gran bahia Principe,au un feedback extraordinar pe tripadvisor.Ti-ai facut si vaccinele ?

Copiii mei au facut tunele in zapada simbata. Nici nu-mi amintesc daca de cind sunt in Canada ma mai vazut asa ceva.

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pitilache,

Noi botezul l-am facut acasa, cu preotul Vasiliu. Nu imi aduc aminte detalii despre cit a costat (il voi intreba pe sot, ca el este responsabil cu partea financiara...). Noi am avut in jur de 20 de invitati si a fost f.comod acasa, cind copilul a obosit l-am culcat si am putut sta cu musafirii...Acum si in carut poate dormi f.bine, deci depinde de gusturile fiecaruia...Luminarea am cumparat-o si eu m-am ocupat de ornat cu flori, ca nasii sint f.tineri si nu se pricepeau la mai nimic.

Ana Stroe,

Cit timp mai esti singurica? Da-mi un telefon (ca am constatat ca eu nu am numarul tau), ca ne-am intors din vacanta si poate ne vedem saptamina asta.

Podeanu,

Noi am fost la hotelul Catalonia, cam cel mai la sud din Punta Cana, este al treilea an cind mergem la acelasi hotel. A fost tare frumos...Noi nu me-am facut nici un vaccin.

Mai greu este cu intorsul la cruda realitate canadiana...Simbata Antonia a facut un mare om de zapada pe care l-am fotografiat si l-am trimis la prieteni alaturi de pozele de la mare. Eu am refuzat sa ies din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana pai la preot platesc nasii si am inteles ca e o suma fixa, eu sper ca am inteles gresit suma, cica undeva la 200$ la biserica unde e preotul Stoleru.
Inainte de botez ar trebui sa-ti citeasca preotul, asta daca nu ai facut-o deja.Cu preotul vorbesc nasii si stabilesc totul, ora, ziua ce le trebuie sa aduca, tu te duci doar cu copilul.Apoi la petrecere e rindul tau sa te ocupi de toate.
Spor la organizat!

Ira pai notarul nu-l plateste agentul? daca nu, zi-mi mie si-ti dau un agent care plateste notar, plateste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Cricor si Oana Gabriela, ce frumos ca v-ati intalnit in vacata ! A fost o chestie planificata sau intamplatoare ?
Cred ca v-a parut tare rau ca ati plecat cand ati vazut ce iarna avem iar aici !
Nu-mi vine sa cred ce vijelie e afara...si pana la vara mai e asa muuuult !
Ira, era vorba de James Brown; btw, l-au mai ingropat sau tot se cearta pe averea lui ?
Nelia, te invidiez ca mergi la asa spectacole, eu cu plangaretul asta mic nu pot misca nimic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - FOARTE IMPORTANT - inainte de a semna ceva mergi cu un inspector autorizat sa-ti evalueze casa (si sa-ti arate si bune si rele - dar mai ales RELE)! NU te hazarda sa cumeri nimic fara a avea evaluarea inspectorului... care de altfel te poate ajuta chiar sa negociezi un picut pretul in favoarea ta!
Multa bafta,
Lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput