Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 14
valentinag spune:
Va aud ca strangeti frunzele la copaci si le puneti in pungi la gunoi!La Canadica nu se da foc la frunze toamna?Din cauza poluarii sau ce?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Donia spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Va aud ca strangeti frunzele la copaci si le puneti in pungi la gunoi!La Canadica nu se da foc la frunze toamna?Din cauza poluarii sau ce?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Din cate stiu eu motivul este riscul de incendiu. Focurile in aer liber trebuie sa fie autorizate de pompieri.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
oanagabriela spune:
Cine vorbeste de stress pe aici? Ca noi am fost plecati o saptamina la soare in Dominicana (sa ne destindem si sa alungam depresia de iarna) si am aterizat la Dorval vineri dimineata, cind incepea deja sa fulguie...Pa la ora 9 am facut ochi (dupa o noapte de nesomn) si cind m-am uitat pe fereastra am avut un soc: de la paradisul Caraibelor ma regaseam in infernul alb canadian...
Am jurat ca nu mai plecam in februarie, poate in aprilie, desi nu esti ferit de viscol nici atunci...
La Punta Cana ne-am intilnit cu Corina (Cricor) si am petrecut o vacanta minunata impreuna. Sint o familie superba si au un copil adorabil, foc de frumos si de destept. 
Ira,
Si noi mergem la Disney on Ice, dar pe 7 martie...
Cricor spune:
Buna fetelor, mare tristete pe aici cu zapada asta.
Oana, Antonia e bine/ Luca are febra, tuseste oribil si are si diaree. Am fost deja o data la doctor, acum ma gandesc sa ma duc iarasi sa ma asigur ca n-a facut otita de ieri pana azi. Nu mai bine ramaneam noi acolo la soare si mare cu animatorii aia de dansau continuu?
Mersi de complimente, eu acum ce sa zic... zic doar de Antonia ca e asa o scumpa, si de 'fetita' cam asa imi imaginez eu, mama de baiat, fetitele in general: perfecte. Luca m-a zapacit sa te intreb cand se duce Antonia la 'Disney cu gheata' ca sa mearga si el.
Corina
ange spune:
oana,Corina,sa va fie de bine.
si noi abia ne-am intors din Florida.am fost o sapt. la caldurica.
cand am plecat de la Montreal era destul de ok.Ieri cand ne-am intors am gasit zapada cat gardul
Oare cand se termina odata cu zapada asta?
Dana,si eu am companie de denejat
.Si am parcare in fatza casei pt 6 masini.Platesc 280$.Rezonabil zic eu.
Fetili,nu am apucat sa va urez de 1 martie.Asa ca o fac acum.Sa aveti o primavara fericita,plina de bucurii si de soare mult ca de zapada cred ca sunteti satule![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
khristin spune:
Oana, Corina si Ange va asteptam cu povestiri si puneti si voi poze de la soare
sa ne incalzim si noi un pic, please...eu una de-abia astept sa evadez din nameti peste o saptamana si un pic. Cred ca in curand vine primavara si la noi
O saptamana usoara sa aveti 
Cristina
noi si poze mai noi
nelia spune:
Am intrat si eu sa fac prezenta, ca de citit mai citesc, dar cu scrisul e e mai greu. Acum am venit de afara, unde am facut un om de zapada. Voi pune poze dupa ce le descarc din aparat. Am avut zilele pline de activitati. Aseara am fost la un concert de muzica gospel. A fost... divin!!!! Grupul se numeste www.sowetogospelchoir.com//" target="_blank">Soweto Gospel Choir, este din Africa de Sud. Tipa frumoasa care se vede in video (e un filmulet la Video - care nu spune nimic din amploarea si emotia unui spectacol cu ei) are cea mai frumoasa, complexa si completa voce pe care am auzit-o in viata mea. Nu va puteti imagina cum poate sa cinte!!!!!!! Si mai erau doua negrese grasecu niste voci divine, plus tobele, plus fluierul si alte instrumente tribale... si dansul... oh, felul in care dansau... focul mai lipsea... A fost absolut superb!!!!! Voci adevarate, pline, naturale, care sint departe de smiorcaielile multor dintre marile vedete pe care le auzi peste tot. In plus, solistii aia chiar traiau ce cintau. Sint extrem de senzuali, expresivi, sentimentali... cintau din suflet, pentru tara lor, prietenii lor, pentru pacea din lume si din suflete, pentru Dumnezeu. Frumos si emotionant!
Abia astept sa ma duc la cel cu tobe japoneze. Se numesc www.kodo.or.jp/" target="_blank">Kodo Drummers si am inteles de pe net ca sint faimosi. Imi plac tobele foarte mult, iar japoneze am mai vazut acum citiva ani, la ziua Japoniei, dar nu erau decit trei, si chiar si a asa a fost impresionanta prestatia.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
kim spune:
Multumiri pentru voturi Arinna, Cricor, Lorelai, Aida!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Emilly spune:
Nelia frumos, mi-ar fi placut sa-i vad si eu.Cind mai ai stiri despre concerte, evenimente, zi si aici.