Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hihi Ira, mie incep sa-mi placa din ce in ce mai mult "snow days"- urile , ca n-avem clienti si la 12 plec acasa...iuhuuu , cred ca nici sa fi cautat nu gaseam job mai bun

Weekend placut sa aveti

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Uf, chestia e ca mie-mi place sa ma duc la scoala, ca avem o gasca cool de profi si ne distram non stop. Iar cu elevii ma inteleg f bine, ca sunt super simpatici, si chiar mi se face dor de ei.

Io ma duc oricum, ca inca n-am primit telefon. Sper sa nu primesc in ultima clipa sa stau acasa ca morrrrrrrrrr. Mai sunt si singura, Sibin e pe autoroute de vreo 2 ore catre west island si Sofia la gradi. Pana ajunge el la job, numa bine tre sa se intoarca si sa stea si la intoarcere in traficu' lu peste, ca sa nu platim taxe de stat suplimentar la gradi la Sofia. Nu mai pot de draci cu KKtul asta alb de zapada care ne intra pe gat, in ochi, in case, masini, buzunare si urechi. M-am saturat de dezapezit, lopeti,haine, caciuli, degeraturi, muci si autoroute blocate.

- Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Ira
Nu mai pot de draci cu KKtul asta alb de zapada care ne intra pe gat, in ochi, in case, masini, buzunare si urechi. M-am saturat de dezapezit, lopeti,haine, caciuli, degeraturi, muci si autoroute blocate.

acum eu nu vreau sa te depresez mai tare dar sa vezi ce dezapezit te asteapta cind ti-oi lua casa!!!

am prieteni care si-au luat o casuta mica cocheta in Hull, cu curte rezonabil de mare, copaci superbi cu frunze care se fac toamna rosii si driveway cit 5 masini de lung. au uitat ca stau in tara zapezii. noroc cu serviciile de dezapezire. plateste $1500 pe sezon sa vina altii sa curete pt el. altfel nu ar mai ajunge la servici. in plus, mai plateste vreo $500 sa vina altii sa-i adune frunzele de la copaci toamna. el nu face fata. aduna zeci de pungi de frunze in fiecare toamna. asta ce mai ramine dupa ce mai duce vintul la vecini si pe strada.

asa ca ai grija si la elementele astea cind cauti casa.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Lorelai

quote:
Originally posted by Ira
Nu mai pot de draci cu KKtul asta alb de zapada care ne intra pe gat, in ochi, in case, masini, buzunare si urechi. M-am saturat de dezapezit, lopeti,haine, caciuli, degeraturi, muci si autoroute blocate.

acum eu nu vreau sa te depresez mai tare dar sa vezi ce dezapezit te asteapta cind ti-oi lua casa!!!

am prieteni care si-au luat o casuta mica cocheta in Hull, cu curte rezonabil de mare, copaci superbi cu frunze care se fac toamna rosii si driveway cit 5 masini de lung. au uitat ca stau in tara zapezii. noroc cu serviciile de dezapezire. plateste $1500 pe sezon sa vina altii sa curete pt el. altfel nu ar mai ajunge la servici. in plus, mai plateste vreo $500 sa vina altii sa-i adune frunzele de la copaci toamna. el nu face fata. aduna zeci de pungi de frunze in fiecare toamna. asta ce mai ramine dupa ce mai duce vintul la vecini si pe strada.

asa ca ai grija si la elementele astea cind cauti casa.

ma indoiesc ca 1,500 e pe sezon,sau o mai fi ceva inclus in banii aia. Si eu platesc deneigement, am parcarea mare si platesc 240/ iarna (in 2 cecuri)

Cu frunzele rezolvi repede Irina, nu-ti plantezi pomi sau ii smulgi pe aia pusi.

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vai ce vreme...eu sunt racita cobza, fii-mea are diaree, sotul da zapada,cam asta e tabloul zilei.
....si mie mi se pare mult pt dezapezit...si eu am auzit tot de suma de care zicea si Dana/Podeanu...doar daca nu si=or fi luat vreun ditamai domeniul...

ira, sa nu te prind ca tai copaciiii...nu ti-am zis cat costa unul? hai ca nu e chiar asa rau cu frunzele...ce daca le mai lasi pe jos...imagineaza-ti toamna , cand te poti arunca in ele...cand fosnesc...
apropo de toamna , intr-o zi de primavara ...nu e asa ca nu am mai avut de vreo cativa ani "toamna indiana/ a indienilor"...cum i-o zice..sau mi se pare mie? o fi fost la o ora cand nu am iesit eu .., intr-o zi de joi ??...ce-mi placea puseul ala de caldura , dupa un val de frig...am luat-o razna,,,am niste pusee de stranut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Podeanu
ma indoiesc ca 1,500 e pe sezon,sau o mai fi ceva inclus in banii aia. Si eu platesc deneigement, am parcarea mare si platesc 240/ iarna (in 2 cecuri)

el asa zice, nu stiu daca minte sau nu. are driveway mare cam de 3-4 ori decit al meu dar ingust, nu trec 2 masini una linga alta. la voi e ieftin, cred ca e oferta mai mare. la mine in cartier nu gasesti pe nimeni sa vina sub $350 pt un driveway de dublu garaj, drivewayul lung cit o masina. asta fara sa faca si potecuta spre intrarea din casa, numai asfaltul, acolo unde merg masinile.

copaci as vrea sa planetz si eu in primavara asta, o magnolie si un fructifer, sa vad ce gasesc. si mai vreau o iasomie, s-o gasi pe aici? aia cu flori albe si frumos mirositoare.

la noi tocmai s-a oprit ninsoarea. ma duc acasa, va doresc la toate un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Lorelai, mi-ai facut si mie pofta de magnolie dar mai ales de-o iasomie ...s-or gasi la Home Depot sau la nursery? Mai am un liliac dar as vrea sa mai plantez ceva anul asta.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Buna ,fetelor!

am inceput si eu sa va citesc povestirile nu de mult timp si imi sunteti tare simpatice! eu sunt nou venita in Toronto ,de doar 4 luni ,si mai am inca pana sa imi pun problema cumpararii unei case..deocamdata ma stresez cu gasirea unui job!!
si azi parca am chiar cazut in butoiul deprimarii in privinta asta...dar imi revin eu!
zapada de ieri m-a prins pe drum, tocmai mergeam la un interviu...asta da, iarna in Canada! si cand te gandesti ca-n 1 martie simteam deja mirosul primaverii in romania...

Mergi la inceput

A- ha ! Familiprix ! A- a- a- aaaaaaaaaaa !

Donc ! Daca ochiti freo casa in care numa cladirea sa valoreze 120 mii cu teren de maxim 20 de mii, si care sa nu aiba taxe de condo, sa fie noua si nu departe de Montreal, sa-mi ziceti si mie !

Io ma'c maine sa mai vizitez 2 case, ce weekenduri cool am, nope ? Imi vine sa ma sinucid ! Alea de maine sunt in Auteuil, Laval, si in Bois de Filion.

Bois sper ca nu vine de la bois, nuuuuuuuuuuu ? Ca nu vreau sa dau di lupi p-acolo, decat daca-s impaiati, yééé

Azi am fost la scoala si mi-au si venit elevii, yessssssss

O sa cant canonul de Pachelbel cu o eleva de-a mea la vioara la concert, yupiiii

Ia-s va pun un canticel aici, sa-mi spuneti ce parere aveti de el :

Eu il iubesc rau !

Je suis fatigué de devoir
Fatigué d’entendre tout le monde me dire
De comment respirer
Comment j'devrais agir

J’ai envie de retrouver
Ce que j’étais tout ce que je voulais devenir
Retrouver la sainte paix
Juste une bonne fois pour de vrai

Envoye embarque ma belle j’t’amène n’importe où
On va bucher du bois gueuler avec les loups ouais
Je veux jamais t’entendre dire jamais
Ma vieille Volks m'appelle viens donc faire un tour
On va faire les fous on va faire l’amour
Puis j'te jure qu’on va vivre vieux

A mort la mornitude
Viens te coller dans ma solitude
On pourrait prendre la route
Jusqu’à temps qu’on trouve le boute

On va se creuser un trou
Perdu quelque part au bout du monde
On aura pas d’argent
On f'ra pousser des enfants

Je te jure qu’on va vivre heureux

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jessie

Buna ,fetelor!

am inceput si eu sa va citesc povestirile nu de mult timp si imi sunteti tare simpatice! eu sunt nou venita in Toronto ,de doar 4 luni ,si mai am inca pana sa imi pun problema cumpararii unei case..deocamdata ma stresez cu gasirea unui job!!
si azi parca am chiar cazut in butoiul deprimarii in privinta asta...dar imi revin eu!
zapada de ieri m-a prins pe drum, tocmai mergeam la un interviu...asta da, iarna in Canada! si cand te gandesti ca-n 1 martie simteam deja mirosul primaverii in romania...

Jessie, ia sa mai fac o recapitulare ale punctelor pozitive ale frigului, poate le cred si io de data asta:

Frigul intinereste, invigoreaza, pastreaza creeri fresh, alunga gandacii, serpii, soparlili, hotii, infractorii si alte animale, aduce zapada si sporturile de iarna, face obrajii rosii si nu consuma curent pt. aer conditionat.

I-haaaaaaaaa

ps. da de cantecu' ala din ro de 1 martie iti mai amintesti ? Daca nu, iaca (ce sadica sunt) :

Vine vine priiiiiimavaraaaaaaaa
Se asterne-n toaaaaaaata tzaraaaaaaaaa
Floricele pe caaaaaaampiiiiiiiiiii
Hai sa nu mai visam prostii, copiiiiiiii

Mergi la inceput