*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

alyna, eu nu ma mai aplec !!! mi le leaga Alex ! si inainte tot el mi le lega...

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Doamne Dumnezeule!
Am citit povestea postata de Dianalaura!A citit-o careva?
Nu pot sa cred cu s-au purtat aia de la Polizu!
Si fata respectiva trebuia initial sa nasca cu dr mea!
Sper din suflet sa nu patesc la fel ca mor!Ce ma fac?Doctora pare draguta rau!Am ajuns la ea prin cineva si mereu a fost atenta(si eu cu ea)!Ma rog la dzeu sa nu fie plecata atunci cand nasc!
Ea mi-a zis sa stau linistita!

Kay,
ma misc din ce in ce mai greu parca!Si inca am tendinta , de ex, sa ma arunc pe scaunul de la sofer cand urc in masina ca asa fac de cand ma stiu, sa ma arunc in pat si abia pe urma realizez ca am burtik si ma cam doare!
Chiar mama mi-a zis azi sa amgrija cum merg pe strada sa ma feresc eu de lume ca nimeni nu ma fereste daca e aglomerat pe strada, la coada undeva.......etc!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ramsy, in legatura cu problema ta, eu zic sa mergi la dr sa iti dea trimitere pt niste analize...mie cam imi miroase a infectie urinara dupa cum zici tu.....dar normal ca e mai buna parerea unui expert.

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

alyna, am citit-o eu acum 2 zile cred. m-a speriat groaznic !

de aruncat in pat.. si eu am patit-o. mi-era foarte somn si din obisnuinta m-am aruncat in pat, pe-o parte !!! cand a inceput sa ma doara burtica mi-am dat seama ce prostie am facut !

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Alyna, si eu m-am gandit la tine cand am vazut ca si tu o sa nasti in acelasi spital...dar poate de anul trecut s-au mai imbunatatit lucrurile...poate tu ai mai mare noroc....si uita-te dupa asistentele descrise de mamica respectiva, poate faci cumva si te feresti de ele!

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

si scuza-ma daca te-am speriat prea tare, sincer nu asta a fost intentia, dar am fost profund indignata de povestea ei...si mai ales de modul cum i-a vorbit dr acela...cred ca eu nu ma abtineam si il trimiteam la locul de origini (ca tot era intr-o maternitate )

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

spuneam eu ca nu imi leg sireturile... da la examen am facut matanii !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay

spuneam eu ca nu imi leg sireturile... da la examen am facut matanii !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

=D> =D>

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianalaura

Alyna, si eu m-am gandit la tine cand am vazut ca si tu o sa nasti in acelasi spital...dar poate de anul trecut s-au mai imbunatatit lucrurile...poate tu ai mai mare noroc....si uita-te dupa asistentele descrise de mamica respectiva, poate faci cumva si te feresti de ele!

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Multam ca te-ai gandit la mine!
Sper sa fie ok la mine!Ca la noi toate de altfel!
Mai, despre asistentele astea.......nu-mi spune nimic nici o descriere a niciuneia desi am fost internata pe acolo!Acum poate o fi nascut la alt etaj decat 3 unde am fost eu!

Trebuie sa fie bine!

Kay, ai fost tare cu sireturile!

Mergi la inceput

fetle si ma duc la nani !!!

NOAPTE BUNA !

SI INCA O DATA SCUZE, ANDRADA !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput