*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

NOAPTE BUNA, KAY!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ramsy am vorbit cu el si am hotarat sa nasc natural.

alyna24 maine promit sa pun pozele cu bluzitele.

amely ii super balansoarul...toata ziua ma dau uta uta in el.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Kay, se vede ca te-ai obosit azi de mergi la culcare asa devreme..misto faza cu sireturile...cum a venit Auras (sotul meu) acasa ce credeti ca i-am spus primul lucru? Sotii fetelor le leaga la sireturi..tu de ce nu te apleci sa-mi ridici fermoarul la cizme?
Pana acum cand venea acasa ma intreba: "ce-ai mai facut azi?"Acum ma intreaba la fel, dar ma mai si intreaba "ce fac fetele, ce mai zic fetele?". Eu credeam ca se refera la verisoarele mele, cu care mai vb pe messenger..dar el "nu...fetele de pe forum". Si l-am prins tragand cu ochiul la ce mai scriem noi pe aici...
Asa a fost de dulce acum...stateam intinsi amandoi in pat si ne uitam la stiri si a inceput Stefy sa "mute mobila" din nou. Auras s-a ridicat, a mangaiat si a pupat burtica si a inceput sa vb "Ce faci mai stefy..te joci?" A fost asa un moment de tandrete intre el si baietelul lui...

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

NU MAI E NIMENI?
M-ATI LASAT SINGURIK?

Atunci va urez o seara placuta si....NOAPTE BUNA!

Sper sa dorm si eu mai mult in noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Azi am reusit sa ajung mai repede acasa ,pe la 17...asa ca am mai citi pe aici...
Noi suntem bine crestem mari,dar eu sunt inca obosita am un program extrem de incarcat.
Liviana ,LA MULTI ANI pentru flacau!
Va pup pe toate ,vorbaretelor
Aporpos de durerile,amorteala inghinala,cred ca e de ligamnete sau ceva legat de circulatie in zona aceea.Imi aduc aminte ca le-am avut si cu Iris.

poze
Iri +27 si Iris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianalaura

Kay, se vede ca te-ai obosit azi de mergi la culcare asa devreme..misto faza cu sireturile...cum a venit Auras (sotul meu) acasa ce credeti ca i-am spus primul lucru? Sotii fetelor le leaga la sireturi..tu de ce nu te apleci sa-mi ridici fermoarul la cizme?
Pana acum cand venea acasa ma intreba: "ce-ai mai facut azi?"Acum ma intreaba la fel, dar ma mai si intreaba "ce fac fetele, ce mai zic fetele?". Eu credeam ca se refera la verisoarele mele, cu care mai vb pe messenger..dar el "nu...fetele de pe forum". Si l-am prins tragand cu ochiul la ce mai scriem noi pe aici...
Asa a fost de dulce acum...stateam intinsi amandoi in pat si ne uitam la stiri si a inceput Stefy sa "mute mobila" din nou. Auras s-a ridicat, a mangaiat si a pupat burtica si a inceput sa vb "Ce faci mai stefy..te joci?" A fost asa un moment de tandrete intre el si baietelul lui...

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Ce dulce , Auras!
Numai tu ai ramas pe aici Diana si cu mine!

Dar inchei si eu ca incepe telenovela si vine si puyu de la sv!

Mergi la inceput

pai Alyna daca si tu pleci atunci inseamna ca eu raman singura...sotul - Aurelian dar toata lumea ii zice Auras!
Hai ca ies si eu, poate ma lasa sotul sa trag cu ochiul si la meciul lui Dinamo, ca pe al stelei tre sa il ascultam, de la 21:45.
Noapte buna atunci tuturor!

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Sunteti somnoroase in seara asta! Sa fie trimestrul III de vina? Sotul meu nici nu a plecat de la seviciu, asa ca noi il asteptam sa-l hranim si pe el. Eu am niste arsuri groaznice in stomac de cateva zile, nici nu mai stiu ce sa mananc. Bebelusul tropaie de zor, cum va ziceam, nu doarme mai deloc in timpul zilei.
Am vizitat mamicile de ian-febr, se mai pregateau unele de nastere dar vad ca nu are cine sa le ordoneze lista. Si in rest e chin mare cu bebelusii mititei. Asa ca dormiti voi acum linistite ca dupa aia o sa stam toata noaptea pe net. Si am citit tot la ele ca nu o sa mai putem face treaba in casa mai deloc si ca o menajera, macar la cateva zile, ar fi indicata. Ca la inceput bona mai mult incurca. Trebuie sa studiez subiectul asta si mai discutam noi. Aveti vreuna menajera? Eu nu am avut niciodata si nici prin familiile noastre. Oricum la mine in casa tot eu fac cel mai bine, dar sotul meu nu are deloc timp pt asa ceva si s-ar putea sa nu ne descurcam prea bine numai noi doi, mai ales ca mamele noastre lucreaza si mai au de gand sa se duca ani buni la serviciu de acum incolo.

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Ancamari...menajera..ce bine suna! Dar il transform pe sotul meu in menajera, si asa e maniac el in privinta curateniei.si nu pot sa ma plang..da cu aspiratorul, cu matura...cu mopul...mai spala si vase (o data, de 2 ori pe an, da le spala). Deci nu pot sa ma plang..si in plus avantajul ca stam cu parintii mei...chiar daca si mama mai merge la serviciu, tot acasa vine si normal ca ma va ajuta...si mama o sa mai fie si bona cand o sa vrem sa iesim si noi pe afara intre 2 alaptari, iar bebe o sa stea acasa.

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Vezi tu draga dianalaura ca sunt si avantaje si dezavantaje daca stai cu parintii sau nu. Noi ne-am mutat impreuna cu 2-3 zile inainte de nunta mai ales pt ca nu aveam timp sa vorbim intre noi despre marele eveniment decat noaptea. Asa ca de aproape 4 ani stam singuri si cred ca pt noi a fost cea mai buna alegere pana acum, dar uite ca se schimba roata. Si mai nasol e ca sotul meu o sa fie plecat de la mijlocul lunii iunie pana la sfrasitul lui august in strainatate, cate 3 zile pe saptamana. Eu pe 21 mai trebuie sa nasc. Si in celelalte 2 zile pe sapt probabil ca va avea de recuperat la serviciu, si aproape ca va dormi acolo. Deci el saracul nu o sa ma poata ajuta prea mult. Nici cu botezul nu stiu cum o sa ne descurcam pt ca trebuie sa-l facem pana la 1 august (cand incepe postul Sf Maria) pt ca atunci pot nasii care locuiesc in Grecia. Si mai e si perioada de nunti atunci, cred ca pana trece vara ma imbolnavesc de nervi pt ca toate vor fi in capul meu.
Acum am niste edeme oribile la picioare, o singura data am mai avut asa de rau, acum vreo luna. In afara sa stau cu ele mai sus se mai poate face ceva?

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput