*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Ca de obicei eu intru tarziu (ma si mir ca sunt fete care merg asa devreme la culcare) si voi nu mai sunteti! Dar sunteti grozave ... un capitol pe zi! Bravos!
Am citit mai intai tot ce ati scris iar acum va scriu si eu cateva randuri ca sa fac act de prezenta ...
Ma simt si eu foarte obosita ... deh ... suntem in trimestrul III! Astazi la Suceava a nins ca in povesti (asa cum mi-as fi dorit sa ninga de Craciun dar nu s-a intamplat) si chiar mai tare m-a obosit condusul catre casa! Chiar am fost stresata! (Stiti ce evenimente am mai avut eu ...)Si mie imi place grozav sa conduc si sa am si o muzica buna ... chiar ma relaxa, dar cred ca sarcina ma face mai sensibila la stress!

Addinel, sa-ti traiasca Maria!

Ramsy, bine ai venit printre noi!

Multumesc fetelor care s-au gandit la mine si mi-au felicitat fetita de 27 de saptamani si o zi!!! De astazi mai am maxim 12 saptamani si 6 zile! Asa zice tickerul meu!

Va pup si eu de noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

motannel, mercik...

eu nu pot sa dorm. ma tot invart prin casa. si am citit din urma ce nu apucasem, dar a fost atat de mult ca oricum nu mai stiu ce si cui vroiam sa raspund e clar ca nu reusesc sub nici o forma sa tin pasul cu voi

dideip si eu... ziceai ca ne cunoastem?

pupici la burtici

23+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neata fetelor! si

Nu pot sa cred ca nu v-ati trezit pana acum. Eu cand ma trezeam intotdeauna aveam de citit cateva pagini, dar azi...

Va doresc o zi frumoasa si spor la scris

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Mihamora, si eu sunt treaza de mai devreme, dar pana am incalzit cafeaua, pana mi-am facut ceiutul..patul ..a trecut vremea...
Si eu am intrat doar sa va salut, la ora 3 trebuie sa imi predau un referat si eu inca nu l-am facut..sper sa reusesc pana atunci...
Sincer, puteam sa il termin mai demult, dar daca toata ziua scrieti scrieti...si eu trebuie sa citesc si sa mai si raspund...nu-mi mai sta capul la referat. Acum ca sunt stransa cu usa de voie de nevoie l-oi face. Daca nu reusesc..nu cred ca e nici o problema, il fac cand il pot si il trimit pe mail profesorului...sper sa nu fie problema (sunt la master).

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata fetele,

ne-am trezit si noi ...din pacate nu am dormit prea bine, ne-am tot trezit la pisu, am si baut multa apa..asta e.bebelina s-a trezit si ea si da din picioare.

dianalaura bafta la scris.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Dianalaura- spor la scris, bafta cu referatul.
Aici a nins foarte frumos, e iarna in toata regula.

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna dimineata! In Bucuresti e soare cu dinti si vant.
Desi am dormit cu picioarele puse mai sus, tot nu mi sa-u dus edemele decat putin. Bine ca azi stau acasa pt ca nici nu as fi avut cu ce sa ma incalt. Am adormit foarte greu (pe la 12) din cauza arsurilor de stomac si bebe miscator. Si acum e treaz de pe la 6, dar am mai stat in pat, am mai atipit, poate si el cate putin. Si tropaie cu putere, nu se misca doar asa incetisor.
Ce sa mai fac eu ca sa mi se duca edemle de la picioare!

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Scuze pt greselile de mai sus si semne de punctuatie aiurea, ma grabeam in bucatarie sa-mi iau cafeluta!

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Buna dimineata,fetelor!Nici eu nu am dormit prea bine,nu-mi mai gasesc pozitia si partea stanga imi este amortita.Am vrut si eu sa pun niste poze cu burtica mea,dar se pare ca nu se poate decat la sfarsitul lunii.Va doresc o zi buna, spor la scris si cat mai putine arsuri la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

,

Ne-am sculat si noi din pat. Azi nu ne ducem la serviciu. Aseara am avut un pic de temperatura si m-a deranjat putin gatul. Si cand am vazut si vantul de dimineata am zis ca mai bine stam acasa. Chiar ne prinde bine ziua asta libera. Desi probabil o sa o folosesc sa fac putina curatenie .

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput