*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eimotto eu ma epilez cu ceara! Sora mea a avut insa iminenta de avort si a folosit crema d la veet fara probleme!! O ajutam eu!!
Sobi ( parca tu intrebai) mie mi-a spus Pop ca am ir-urile pe st crescute ! Ma uit diseara in ecografie si-ti dau si valorile! Ieri insa Chiteasca mi-a spus ca-s OK!! Nu stiu ce sa mai cred..
Ancamari ai vazut ca sunt pareri diferite in functie de doctor!! Eu n-am facut nimic special Sunt sigura ca si piticul tau e dodolot!!
Mica eu am dioptrii destul de mari si au crescut rapid in ultimii ani. DR Oftalmolog mi-a interzis nasterea normala! Acum parerile sunt impartite insa si eu prefer cezariana si cred ca asa va ramane!!( nu dati cu rosii va rog!!)!

cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

30 de saptamani sunt gata, inca 8 si vine bebe!...:)))...Sper ca totul va merge bine...:)

Mie mi se umfla picioarele in ultimul hal...seara daca apas cu degetul ramane gaura in glezna (e rau de la genunchi in jos)...asa ca probabil tre sa trec pe un regim ceva...
La Maria nu m-am umflat in halul asta.
Mai are cineva problema asta!?

Pupam burtici!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cristalina felicitari pentru cele 30 de saptamani. Chiar ma gandeam cine ajunge prima .

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor...

Uite, mai adineauri am ajuns si eu de la analize...
E prima oara cand dau probe de urina... si desi ma tinusem de simteam ca explodez, cand sa fac in recipient am stat o gramada sa ma rog... Doamne ce ciudat, sa faci la comanda

Acum, ma pregatesc sa plec la AUCHAN la cumparaturi!!! IUPIIII...
Dar nu va ganditi ca ma duc sa cumpar ceva pt. bebe (ca stiti voi... SUPERSTITIILE ). Nu mai avem mancare in casa.... Si daca tot merg singura o sa cumpar si o sticla mare de COLA . Ce sa-i faci am zis eu ca nu am avut pofte sau greturi in sarcina asta, dar COCA-COLA sau PEPSI... MOR de dragul lor... Culmea e ca inainte puteam sta bine mersi fara... Deci este pofta de gravida, nu? Sau... ca de obicei FRUCTUL INTERZIS atrage??? NU... nu e asta, ca altfel m-ar atrage si cafeaua...sau...

In fine, nu ma mai lungesc mult ca sa ajung si la cumparaturi, sa ma intorc sa fac si ceva de mancare, eventual sa mai schimb si un capitol - sau doua...

Ancamari, nu stiu ce eco mi-a facut doctorita luni... ca si 2d-ul si 3d-ul tot alb-negru sunt... Eu nu vad difgerente intre ele... Doar 4d este ala frumosul, dar care nu-ti da multe informatii ci doar ESTETIC

Dianalaura, povestea e intr-adevar impresionanta... dar recunosc ca pe mine nu ma sperie... Ma astept ca aceste dureri sa fie groaznice... si sper din suflet sa le pot face fata... ca la final sa-mi tin puiul in brate fericita!!!

Asa ca fetelor, eu zic ca oricat de mare ar fi durerea in final fericirea o acopera!!! IAr noi suntem oricum niste mamici curajoase (le includ aici si pe cele care fac cezariana ... pentru ca eu o vad tot ca pe un act de curaj... la ce frica mi-e mie de operatii si anestezii )

Kay, NU sunt suparata pe tine, nici nu am fost!!!

Ooof... mai voiam sa zic ceva, dar am uitat!!!

Aaah... gata mi-am amintit...

Vorbeam eu la inceput (cand am intrat prima oara pe dc) de posibilitatea de a face eco 3d si 4d GRATUIT. Atunci nu era nimeni interesat... Dar acum ma agndeam poate la BYU (apropos, cred ca am uitat sa-ti zic ieri ca ti-am trecut data nasterii ), care a zis ca nu are venituri...
Pe mine, recunosc ca ma paste gandul sa mai profit o data de o astfel de eco, ca sa-mi pozeze puiul 4d

Daca sunt fete interesate, cand ma intorc va dau detalii!!! Pupici!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

BNeatza burticuze!
Eu am fost matinala astazi, am fost la Fundeni sa ma intepe.
Acum am venit, am papat si am fost trimisa la pat...
Raportez o durere fff rea azi noapte in sold, pe exterior, nu pe interior cum se plange Etelka.

Ca sa vedeti ce nebuna sunt, am sunat un prieten care e plecat in austria, sa se duca la farmacie si sa imi ia tester pt lichid amniotic. Poate ma potolesc asa

Eu astept sa vina si la noi iarna aia

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cristalina, acum ama vazut mesajul tau... Edemee??? Bea si tu multa apa (daca ai putea 4 l pe zi ar fi ideal!!!) si renunta la sare... De tot nu vei putea pentru ca sare exista in mod natural si in legume (asta apropos de regimul lipsit de sare care nu e indicat gravidelor... nu mai stiu cine zicea ). AM vazut ca zici ca ai implinit 30 de sapt.FELICITARI!!!
Ai vrut sa zici ca ai intrat in sapt. 30, nu? Ca m-am uitat si ai UM cu o sapt. inaintea mea... deci ai o sapt in avans fata de mine (care am 28 de sapt si 6 zile). Asadar, sapt. viitoare intru si eu in sapt. 30... IUPIII

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ELTEKAii zic "ea" ca asta a fost ultimul pronostic! Mi-a fost lene sa sterg si carutul din lista mare!
cristalina numai ai mult. Saptamani usoare in continuare. Tu nasti cu cezariana sau natural? Daca e cezariana ce anestezie preferi? Eu incerc sa ma documentez de pe acum.
paulyde abia astept sa iti vad bluzitele! Da, am facut lama si pe prospectul pimafucinului spune ca se poate administra in sarcina.
Amely super bebic!
Fetele, eu pe picioare ma epilez cu ceara/aparat. La "dansa" ma fac cu lama, iar pe burtica cu cera sau aparat. Zgomotul de la aparat l-o enerva pe bebe? La ce probleme am eu acum, oare nici pe picioare nu ar trebui sa mai pun ceara/aparat?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata burticute...
Ce frumos este la noi ...o zapaza mareeee si luminaaaasi inca mai ninge
Andradapmultumesc pt idee dar eco 4D este numai la Bucuresti...si am vazut ca mi-ai pus data de nastere.
Cristalinafelicitari pt cele 30saptamani(nastere usoara)sa fiti sanatosi si asteptam cu nerabdare momentul cel mai fericitdar bineinteles la momentul potrivit...

Byu 24+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Io eram disperata cu sarea cam cum era Kay ca ne injectam cu aer in vene
Si eu sunt in saptamana 30

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Raportez, azi am implinit 30 de saptamani, intru in sapt 31...:)

Am sa beau apa...trebuie neaparat ca daca o tin asa ma interneaza. Si trebuie sa fac ceva pana ma duc la doftor ca sa nu ma prinda. In cazuri grave am auzit ca se poate bea si putin ceai diuretic slab...dar daca e cu contractii (si eu deja am una la ora sau mai des) nu e indicat deloc...eh...trece...:)

Chiqui, cu cezariana si as opta tot pentru d'aia in coloana, ca data trecuta a mers okay (era sa cam dau okii pe spate pe masa, dar anestezistii si-au facut treaba...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput