*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Sobi spune:
ce fac fetele? eu sunt la servici am toata ziua interviuri pana la 7 seara si ma amuza ca toti candidatii se uita non-stop la burtica mea! am incercat sa o maschez, dar e ca un oblio!
legat de anestezie, imi dau si eu cu parerea, desi sper sa nasc normal. am facut de doua ori anestezie totala (o data m-am trezit in timpul operatiei si m-au intubat iarasi
), si sa stiti ca recuperarea a fost tare grea. practic 2-3 zile dupa am fost o leguma in pat nu stiam ce e cu mine... poate la rahie e mai simplu.
felicitari mamicilor care au schimbat saptamana!
cristalina, cum se face ca apar in mesaje atat de multi maimutoi / icon-uri / smilies sau cum sa le zic imediat sub numele tau?
Andreea 22+
Vlad
POZE
cristalina spune:
Sobi, acolo sub nume apar chestiile alea pe care mi le-au pus moderatorii/administratorii dupa ce am facut cate o donatie, am contribuit la o campanie...pe forum sunt fete cu mult mai multe, ca eu nu am contribuit la toate campaniile...
Mie mi-e frica de anestezie generala, sa nu radeti de mine, pentru ca am impresia ca nu o sa ma mai trezesc. Am sa cer si acum sa-mi faca operatia "pe viu" (un fel de a spune...:)))
Oricum dupa durerile de la taietura au fost crancene, dar in rest m-am simtit bine.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
IULIABRAILA spune:
nu mai pot, ma depasiti total, scrieti ceva de speriat. bag aici un mesaj, asta asa, ca sa vad unde am ajuns cu cititul ...
la noi vreme nasoala, a plouat si nins toata noaptea, acum bate vintul de te ridica pe sus...si eu vroiam sa plec la plimbarica, dar se pare ca s-a cam taiat .
deseara, cu masina cu sotulica.
ieri bebe a fost f cumintel, nici nu prea l-am simtit, asa...citeodata. azi de dimineata de la 6 treaz, bum-bum...
am avut dureri aseara in zona stomacului, sub coaste. astea sint de la cresterea de uter?
ma duc sa pap, nu stiu ce, trebuie inventat ceva.
aaa, am schimbat saptamina,
IULIA
25+
cu bebe FLORIN MARIO
vas spune:
BUNa fetelor. Hai ca v-ati mai linistit cuu scrisul , apuc si eu sa va citesc.
Cand ne-am trezit ne-a fost cam rau , dar parca ne/am mai revenit un pic. Hai Mica poate ne tinem de urat. Pana luni ne revenim.
Apropo de epilat eu am renuntat la aparat pentru ca la aparitia firelor noi pe sub piele mi se inflameaza si uneori mi se infecteaza.Asa ca am renuntat dar spre surprinderea mea am foarte putine firicele de par. Asa ca folosim lama dar la "dansa" ajung din ce in ce mai greu. Dar ne descurcam.
Andradap, ca bine zici , o sa bem si noi azi putin Cola sau Pepsi, vedem noi.
Cu nasterea nu mai stiu ce sa zic. am doua prietene care au nascut si nu au putut normal asa ca au ajuns la cezariana. Mie mi-e tare frica ptc. nu vreau sa ma taie.
M-a pus in garda Cristalina cam cum e cu nasterea asa ca stiu ca o sa ma doara tare dar tot nu vreau cezariana. Nu stiu de ce dar mi.e tare frica de taieturi.
O sa fiu si eu mamica
cristalina spune:
Vas, eu sfatuiesc pe toata lumea fara probleme (inclusiv cele psihologice create de nasterea naturala) sa evite cezariana.
Daca va e frica tare iar gandul la cezariana va linisteste, buna si cezariana ca altfel ramai cu traume si alte alea...dar tot nasterea naturala e de dorit.
Si eu chiar nu am avut probleme dupa operatie, totul a fost okay...
Iulia, cel mai probabil durerile sunt de la marirea uterului...nu neaparat el te doare dar apasa pe acolo si nu e placut...
ramsy spune:
Ciao,fetelor!Am revenit si eu
.Cristalina si eu am probleme cu umflarea picioarelor,mie mi se umfla si mainile,mai ales seara si l-am intrebat pe doctor ce sa fac si mi-a zis sa evit bineinteles sarea cat pot de mult si sucurile acidulate.
La noi este fain afara,soare si placut,ma gandesc sa plec si eu la plimbarica.
petit_ange spune:
Buna dimineata,
vad ca azi nu mai sunteti asa harnicute ca zilele trecute, poate soarele e de vina
.
Am schimbat si eu saptamana si am ajuns la 22+ 
Cat despre anestezie, daca se va puteaas prefera peridurala sau rahianestezie in loc de anestezia generala.
Cristalina, si eu am probleme cu umflatul picioarelor, asa ca ar trebui sa cam renunt si eu sa mananc sarat. 
Bebe Isabella creste
22+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
cristalina spune:
Eu am ajuns aici (fac gaura in picioare cand apas cu degetul) si pentru ca am mancat sarat si de cand cu burtica am baut numai apa minerala si sucuri acidulate (ca taie greata!...:)))
Asa ca de acum trecem pe multa apa plata si sare mai putina...
Nu cred ca o sa-mi fie extrem de greu pentru ca eu acum cu dulciurile am o problema...![]()
![]()
dideip spune:
toate burticutele, ce mai faceti?
Noi suntem bine sanatosi si asteptam weekendul sa stam acasa sa ne odihnim.
Am citit tot ce ati scris de ieri de la ora 18 cand am plecat eu acasa si mi-a venit sa plang, asa de frumos ati vorbit de bebei nostri
Amely,Kay.Ar fi fost frumos daca bebei nostri ar fi crescut mari doar cu lapte si dragoste dar sunt atatea de facut pentru ei cum au facut mamele nostre pentru noi.
Ancamari daca nu ai cu cine sa mergi la cumparaturi inainte sa nasti, iti fac eu o invitatie
eu merg cu sora mea care are deja bebel de 1an si8luni si stie ce ne trebuie.
Sobi dar(nu te supara)unde lucrezi de te ocupi cu interviuri?
Se vorbea ieri sau alaltaieri(Kay)cum se descurca altii cu salarii medii, dar ganditi-va cum se descurca fetele care lucreaza In confectii(ex.unde lucrez eu)cu un salariu de 450lei si 21 de bonuri si mai au si copii acasa?????
Eu le compatimesc pe gravidutele care nu au nici un venit pentru ca le va fi foarte greu dar si le admir in acelasi timp ca in ciuda faptului ca nu au prea multi banuti fac bebei

.
Eu ca secretara am 7 milioane salariu si bonuri de masa iar sotul meu are 10 milioane fara bonuri si avem rate de platit la banca plus telefoanele, plus cumparaturile in casa(ca v-am mai spus socrii mei nu ne ajuta cu nimic doar cu paguba)si ii multumesc lui D-zeu suntem fericiti si ne iubim asta conteaza si sa avem si un bebel sanatos(ceea ce va doresc tuturor).
Paula
29+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
Gata fetelor, am terminat referatul! Sper sa fie bun...nu-mi trebuie 10, doar sa ma treaca...cica 7 e nota minima la el cu care te trece...
O sa il iau si sa il rasfoiesc putin, nu de alta dar cica trebuie si sustinut...si la prezentarea firmei trebuie sa ma mai uit, pt ca am avut o lucrare mai veche in calc cu datele unei firme si le-am copiat de acolo..si trebuie sa imi mai improspatez memoria...De e bine bine, daca nu..macar sa imi spuna cum trebuia facut!
Andrada, referitor la povestea aia cu nasterea, nici pe mine nu ma sperie durerile (si sunt constienta ca si ale mele vor fi mari...nu vor fi dureri de nastere, ca fac cezariana, insa durerile de dupa....si recuperarea mai dificila decat la o nastere normala..) insa m-a impresionat negativ modul cum s-au comportat medicii si asistentele din spital, nu durerile in sine.
cristinamaria, si tu tot cu ochii? macar eu cu auzul stau foarte bine...
, se mai compenseaza intre ele...
Fiindca tot vorbiti de vreme...deci la Timisoara e soare si la Iasi zapada! La Zalau e vremea in stand - by, ca nu stiu altfel cum sa o descriu! Adica ieri a plouat toata ziua, azi sta! Dar e innorat tare, si nu stiu de sunt nori de ploaie sau de zapada! Si nu stiu cat e de frig, n-am catadicsit sa ies nici macar pe balcon, sa vad. Dar oricum la 3 tre sa fiu la faculta.
Cristalina, eu beau mai nou zilnic un ceai, amestec din mai multe plante, "ceai pt picioare usoare" se numeste, si am observat ca dupa ce il beau nu imi mai sunt asa umflate picioarele..de fapt nu pot sa zic ca imi sunt umflate, dar a inceput sa ma stranga cizma pe pulpa si sa inchei cu greu fermoarul..iar daca am baut ceaiul asta am vazut ca mi-a fost mai lejer sa ma incalt.
Si eu m-am trezit de dimineata cu o semidurere in gat si cu nasul putin infundat, dar vad ca acum daca am baut cafeaua si ceaiul mi-a trecut!
Hai, va pup, spor la scris!
Poate mai revin si eu pana la 2.30, cand tre sa plec, dar mai intai merg sa imi fac ceva de mancare ca m-a apucat foamea. Raportez cu tristete ca am ajuns la 74 de kg (14 kg puse pana acum). Sper doar sa seman cu prietena mea, care in ultimul trimestru s-a ingrasat putin, doar ce a pus copilul...
diana
27+
STEFAN
bebe
poze