*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay si mie mi-e drag de el...de nu mai pot! Cat despre ce a zis Iosup, are perfecta dreptate, stie ce spune. Degeaba ai bani daca nu stii sa-i oferi si multa dragoste. Ideal ar fi sa le ai pe amandoua, dar copilul cat este mic chiar nu stie de bani, vile, masini si piscine, pe el il intereseaza lapticul, joaca si cum spuneam, sa-si primeasca zilnic portia de dragoste. Deci... sa ne bucuram ca vom deveni parinti, restul vine de la sine!

Ancamari...nu-mi vine sa cred. Iar asistenta probabil a citit, dar e prea mare nesimtirea. Eu cred ca ma infigeam in ei, mai ales ca au afisul ala cat o zi de post pe masa receptionistelor, in care scrie clar ca gravidele au prioritate. Dar ce sa te mai enervezi...pana la urma iti faceai tu mai mult rau.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

27+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ai mare dreptate Kay, si eu ma apuc serios de cumparat ca nu se stie daca mai ajung pana pe 21 mai si daca-l trimit pe tati la cumparaturi el ia ce ii pica in mana indiferent cat costa si dupa aia zice ca nu i-au ajuns banii si el a luat doar o parte si asta e. Eu ma rog sa fie totul bine cu nasterea, ceea ce implica si diminuare cheltuieli, si sa am lapte suficient, ca altfel trebuie si lapte praf, biberoane, bibe, sterilizator, pompa de muls si nici nu mai stiu ce, gasisem pe la subiectul "bagajul de spital", toate astea fiind total necunoscute pt mine, habar nu am ce sa trimit sotul sa ia in caz de necesitate. Din cauza asta, ca nu ma pricep deloc (nu am nici rude si nici prietene cu copii mici) va intrebam si ce pampersi sa cumpar, ca sunt de la mai multe firme si eu ma uit la rafturi ca mata-n calendar.
Tot pentru economie am vazut la taraba in piata camasi de noapte din bumabac si cu 12 ron, si cu 20 ron, oricum mult mai putin decat in magazinele speciale. Eu stiu ca oricum ne trebuie 2-3 pt spital, unde se murdaresc, dar trebuie sa aiba nasturi in fata ca sa putem alapta. Ca daca nu citeam pe forumuri eram in stare sa ma duc cu pijamalele mele dragute dar care au pantaloni, si se pare ca sunt incomozi atunci, si fara nasturi.
Si cred ca si slapi (papuci) din plastic tot la piata o sa gasesc.

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Mare dreptate mai ai Kai

Byu 24+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - eu nasc prin cezariana pt. ca mai am o cezariana. Cristinamaria nu mai stiu nu mai stiu de ce face cezariana

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Amely, chiar nu am vrut sa ma mai enervez pt ca imi era si foame, vroiam si la baie, si era o aglomeratie acolo, plin de oameni batrani, mi-era si mila de ei. Vreau sa-ti zic ca am asteptat in picioare decat sa stau pe scaunele alea inghesuite cu toata lumea aia bolnava, ca mie asta imi mai lipseste.
Si de dragoste la bebei nu se pune problema, dar cum zicea si Kay noi vrem sa aiba tot ce le trebuie si in plus, ca sa ne simtim si noi bine pe langa ei. Mai ales ca am vazut acum 2-3 zile reportajul cu bebelusii abandonati la Giulesti care traiesc saracii numai cu laptic, ca dragoste de unde, si mi s-a rupt sufletul pt ei.

Mergi la inceput

Amely, e super dragut baietelul tau. Am vazut ca tinem amandoua aproape si ca varsta a bebelului si ca nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Amely, e scumpic foc baietelul tau!!

Ancamari... nu stiu eu cu ce s-a harnit Antonio de a crescut atata... Vedem maine la analize.. daca mai am ceva in sange...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andrada, ultima eco ti-a facut-o doctorita la 2d sau la 3d? Ca mie tot nu imi e clar care e diferenta, dar stiu ca la CMU dr are la dispozitie un 2d si as vrea sa stiu daca sa ma milogesc de el marti sa-mi faca si eco sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by Amely

Moaaamaaa, fetelor, cat ati mai scris de cand nu am mai intrat...am pierdut de mult sirul!

Iar am avut ceva probleme cu sangerarea de pe tractul urinar, cum ma agit putin apar pete de sange rozalii. Asa ca stau cumintica acasa pana la sfarsitul sarcinii, iar dupa aia o sa fac o cistoscopie sa vedem despre ce e vorba

Ceva dragut: am adaugat poza cu fetisoara lui bebe la 27 de saptamani (in "Poze cu bebe") daca sunteti curioase Are nasucul carn ca mami si buzele lui tati (cel putin asa mi se pare acum, ca cine stie cum se mai schimba fizionomia dupa nastere) Sper sa va placa!

Ancamari, la ce clinica ai facut analizele? de curiozitate... Tare nesimtiti, pe mine la Medicover m-au luat prima, acum la analizele de 28 de saptamani, nu m-au lasat deloc sa astept. Ar fi fost si culmea! la cati bani le bagam in buzunare, vorba ta...

Cristinamaria, sa-ti traiasca bebelinul cel dolofan!

Pauly, am remarcat ca balansoarul pt. alaptat si relaxare comandat de tine seamana mult cu cel al Sandei Ladosi, daca ai vazut filmuletul dinaintea si din timpul nasterii (daca nu, intra la "barfe si mondenitati"). Oricum, e super!

Pup burticile harnice!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

27+ si David Cristian

Scumpic foc , Davidutul tau, Amely!
Sa va traiasca!

E la moda numele "DAVID"!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am fost si eu s-o iau pe mama de la sv si am revenit!
Am constatat ca mi se pare cam greu sa merg cu masina pe zi ce trece!Incepuse bebe sa de-a din ce-o da el acolo cand conduceam!Eu sunt si cam nervoasa la volan de fel insa acum merg mai incordata!Normal sunt relaxata la volan caci imi place sa conduc!Sper sa mai conduc o vreme totusi caci altfel.....inseamna ca voi cam sta pe acasa.... si nu vreau inca sa zac!

Pauly, niste pozici cu hainutele, ceva....?????

Referitor la epilat, cred ca tot la cosmetica trebuie sa ajung ca altfel.....nu reusesc!Abia ma aplec sa-mi inchei sireturile!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput