*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Lilky - e bine sa cauti pediatrul inainte sa nasti. Si ca sa o inscrii nu o sa trebuiasca decat cerificatul de nastere si foaia de externare a copilului (care ramane la ea, asa ca daca vrei amintire sa iti faci o copie inainte). Daca nu te intelegi cu medicul tau poate incerci sa vb cu asistenta lui, ca si ele stiu multe...

Andrada -si eu cand am nascut mi-am luat trusa de machiaj dupa mine dar nu am avut timp sa o deschid (si cred ca nici chef). O sa o car si acum dupa mine, ca cine stie

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

eimotto Acum am vazut mesajul..Cred ca ai un doctor de familie ok, la mine nu cred ca ar face asa ceva, e vb de cascaval stii tu...
De ce sa-l scape din mana, asadar nu mi-ar recomanda pe nimeni.Trebuie sa ma descurc singura .
andradapTi-ai luat lucruri folositoare si au vreau sa arat bine pt.marea intalnire cu comoara mea din burtica.Asa ca ma risc sa merg si la pedichiura, desi pana acum 1 luna nu am mai fost niciodata ca preferam sa-mi fac singura acasa.....dar ce sa fac.Dienuta merita sacrificii, mama ei trb. sa ramana frumoasa.La cosmetica a fost un chin ca nu puteam sa stau intinsa pe masa decat cu picioarele ridicate, dar rabda baba la frumusete...
la toate!
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lilky, suntem vecine! Eu stau peste drum de Albinuta si Sensi Blu de pe Str. C-tin Titel Petrescu, cea care se face de la Drumetul spre Stadionul Ghencea. O fi existand pe aici prin zona vreo circa/clinica de copii? O sa intreb o vecina care are copil mic.

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput

eimotto Mereu citesc dupa ce-mi trimiti mesajul.Multumesc pt. ajutor .Dar asistenta doctorului de familie e matusa ei .Asadar trebuie sa-mi caut medic pediatru...
Liliana30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Buna ancamari, eu stau chiar vizavi de restaurantul Drumetul...ce mica-i lumea. Nu-mi vine sa cred! Ce bine-mi pare, suntem aproape, ne putem vizita...uraaaaaa.Eu stiu ca exista o policlinica la Targul Neamt dar sunt 5 statii de masina. Am auzit ca ar mai fi una mai aproape printre blocuri dar nici eu nu stiu exact pe unde...Trebuie sa ne interesam .
Liliana 30+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Anca - eu tin minte ca am scos-o afara de pe la 2 sapt...dar era iarna... Si in marsupiu am scos-o parca pe la 2 luni (dar nu sunt sigura, oricum am intrebat pediatrul inainte). Dar nu mi-a placut deloc. Eu am sanii foarte mari si era extrem de incomod (atat pentru mine cat si pentru ea). Deci marsupiul meu a fost folosit de ori, o data eu, o data sotul. Am ajuns amandoi la concluzia ca este mult mai bine cu carutul. Iar la cumparaturi o tineam in scaunel

Lilky - mai ce afacere de familie si-a tras doctorul tau

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

lilky, "inscrisul" asta e valabil doar pt doctorii de familie, altfel nu e nevoie (eu de exemplu il mai duc pe Matei la CMU al pediatrie, insa retetele nu sunt gratuite). Ca si adultul, si copilul trebuie sa aiba un medic de familie. Daca dr de fam nu are specializarea peditrie, atunci va trebui sa faci drumuri la ambii doctori. Matei e inscris la Pol Malcoci la o dr pediatra care e si dr de fam (deci si pt adulti), motiv pt care e f aglomerata. Nu vreau sa o schimb insa pt ca e buna dpdv profesional si imi poate furniza o a doua opinie (dupa CMU) in caz ca M sufera de ceva. In primul an de viata mi-a dat trimiteri la dr pediatri specilizati si pe alte ramuri (ortopedie, ORL, etc) in fct de necesitati si de asemeni mi-a dat hartiuta cu care ridicam laptele gratuit dat de primarie. Ce fericire pe tine ca stai la Drumetul, eu trebuie sa vin din Rahova ca sa-l aduc pe M la cresa de acolo (care BTW e FFF buna). Peste 2 ani insa vom fi vecine si poate ne vom duce amandoua copiii acolo (eu pe BB2).
Andradap, nu-ti faci griji, e ok. Cat priveste "aranjatul" pt intalnirea cu BB, e ok, insa in chinurile "facerii" ti se va duce tot "aranjatul" si nevoia de el. Un aspect important: la nastere sa nu ai unghiile facute si nici netaiate demult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Asa e eimotto, o afacere pe cinste..
Liliana30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Am venit si eu acasa dupa ceva umblaturi prin oras cu treaba si ceva cumparaturi casnice!
AM fost si la dr de familie sa-mi iau medical si sunt foarte suparata!N-a vrut sa-mi dea medical pt perioada 24-28 Feb pe motiv ca nu strica o foaie de CM pt 4 zile ca ea are un singur carnet pe luna......etcCa imi da din 1 martie-14 zile dar nu de maine de cand imi trebuia mie sa am continuitate!Ce ma fac??????Si sora mea s-a certat cu ea dar n-a vrut sa-mi dea!M-a trimis la un spital la cineva sa-mi dea 4 zile de CM dar ma costa 1 mil lei!Pai in alea 4 zile de medical nu castig atat!Cum sa dau atat?Doamne, ce idiotii sunt unii si nenorociti!
Acuma nu raspunde nici dr mea sa-mi fac o internare iar!Offfffff!!!!
Numai belele am cu medicalele astea!

Andrada, vad ca te pregatesti intens!Bravo!
Poate reusesti sa pui listuta facuta de.....(nu mai stiu care din voi) cu cele necesare dupa ce aducem bebeii acasa!Ar fi mai la indemana asa!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana, imi pare bine ca stii de cresa de la Drumetul (e la 3 min de mine), chiar ma intrebam daca e buna de ceva. De la ce varsta ii primeste pe cei mai mici? Cred ca baieteii nostri si fetita Lilianei vor fi colegi la grupa mica, nu-i asa? Desi sotul meu ii da intr-una cu bona, dar nu stiu daca o sa ne-o permitem pe termen lung. Desi stiu ca si la cresa dai cateva milioane pe luna. Chiar, cam cat?

Anca, 27s+Andrei Cristian

Mergi la inceput