*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ibelciug, n-am inteles bine cred!Nu trebuie sa ne facem unghiile si trebuie(nu trebuie) sa avem unghiile taiate ???

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

lbelciug Deci este complicat daca doctora de familie nu are specializarea pediatrie...Dar oare o sa am nevoie de trimitere de la ea de fiecare data cd vreu sa-l duc pe bebe la doctor...e cam complicat. Esti o fericita ca ai deja experienta de la Matei, sa-ti traiasca, sa te bucuri de ambii puiuti, cred ca abia astepti oricum sa il tii in brate si pe al 2-lea.
Ziceai ca am o cresa buna?Aici la Drumetul? Si unde e? Vezi ca nu stiu nimic, dar incerc, serios....Mi-ar face mare placere sa fim vecine .
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, ii primeste de la 8 luni. Stiu sigur caci am intrebat cand Matei avea 6 luni si inca nu-i gasisem bona. Costul e f mic: 50.000 lei pe zi frecventata de copil.
Alyna24, trebuie sa ai unghiile taiate scurt (ca sa nu-l ranesti pe BB) si nevopsite pt ca in timpul travaliuliu aspectul lor e important ca moasa/doctorul sa-si dea seama de starea ta.
Lilky, cresa e in spatele Hanului Drumetului de pe bv 1 Mai.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Liviana In spatele Hanului Drumetul e un bloc...uite chiar nu stiu unde este...Ai putea sa-mi dai un nr. de telefon, te rog?
Anca Tu cred ca te referi la gradinita, ca altceva nu stiu pe strada unde stai tu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mersik de raspuns, Ibelciug!Acum am pricipit!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana PLEASE verifica PM-ul (). Mersi pt. sfatul cu unghiile... oi fi eu cocheta dar aici m-ai nimerit Am prostul obicei sa-mi cam ciugulesc unghiile, si niciodata nu sunt lungi... La nunta chiar mi-am pus unghii false . Iar cu oja chiar ma dau din joi in Pasti.

Alyna24, ma pregatesc din timp, ca sa nu se adune toate pe ultima suta de metri... Oricum ce e mai scump urmeaza sa cumparam la urmatorul salariu al sotului...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

lilky, in stanga hanului, in spate e o alee si acolo e cresa. Adresa exacta a cresei este Aleea Compozitorilor nr 18. Nu stiu nr de telefon (deocamdata) dar sigur il gasesti pe net sau la informatii RomTelecom.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Liviana cum isi da doctorul seama de starea ta dupa unghii?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eimotto, raportez ca pe linga incheietura sold+picioare, ma dor si pe mine soldurile de nu mai pot. Ziua nu, dar noaptea timpesc, nu pot dormi de durere. Si nu unul, amindoua De vreo 3 zile a crescut bebel, si burta e mai mare si mai grea, nu ma pot intoarce in apt fara dureri de burta, parca ridic o galeata

Brambushca,tu ai aceeasi varsta la sarcina si sex la bebe cu mine - nici al meu nu face valuri, dimpotriva! Mai pedaleaza noaptea (numai daca am insomnii ma prind), putin dimineata si citeva mingaieri peste zi. ATIT. Doctorita zice ca la eco misca si ca e ok. Dar vezi tu, fetele la care fac valuri, sint fie slabe, fie au sarcina cu o luna mai mare decit noi. Eu as zice sa nu te stresezi.

Chiqui - impotriva durerii. Tu cum te epilezi pe burta? Ca eu daca ma apuc, tre' sa o "fac" pe toata... Eu am citit ca aparatele le plac la bebei, chiar si dupa ce il nasti, daca pui un radio sa mearga in gol sau uscatorul de par, se linsiteste imediat!!!

Sobi, am cumpara si eu ceai de zmeura, ca aici nu sint decit verzi si negre (nu e bun nicicare acum...). Din pacate am citit fel de fel de chestii despre el pe internet, si desi pe cutie zice ca e bun, concluzia mea e ca relaxeaza uterul - ceea ce poate fi primejdios. O sa-l beau dupa saptamina 36.

Cristalina si Dianalaura, mie mi se umfla doar mainile (ca la Ramsy)! I-am zis la doctorita si nu ma lasa sa beau nici un fel de ceai diuretic. Zice sa lupt cu apa - si cu cit retin mai multa, sa beau si mai multa. Zice ca se acumuleaza apa in tesuturi peste zi, si in timpul noptii se umfla extremitatile Si eu nu beau absolut nimic acidulat, dar am observat ca asta mi se intimpla cind "iau in greutate" ...la mine e asa ca observ o crestere in vreo 3 zile, apoi stam la acelasi nr de kilograme...

Apropos, la mine la carte zice ca din luna a 6a nu trebuie sa luam mai mult de 1 kg, 1,2ookg pe luna....Ca daca e mai mult, trebuie ajustata cantitatea de glucide si lipide...Si cica in ultima luna nu pui deloc...O fi adevarat???e am +7 deja ...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

alyna24Imi pare rau, trebuie sa rezolvi ceva cu concediul..puteai sa-i ceri doctoritei o trimitere catre alt doctor de ex.ORL-ist, ca poate orice doctor sa-ti dea medical.Eu as renunta la ea...seamana cu fosta mea doctorita de familie...nu ea te tine, tu o tii pe ea, asadar...Ma rog eu sunt cam rea, dar totusi nu avem nici un cuvant de spus, ca noi ii platim?

Mergi la inceput