*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)
Raspunsuri - Pagina 15
byu spune:
Lilkieu ma impac cu medicul de famili, imi vine acasa in prima luna apoi merg eu la ea pt tot ce trebuie , masuratori vaccin etc(asta stiu de la finuta mea ca suntem la acelasi medic si ea mi-a zis ca procedeaza asa)Eu stiu ca e obligatia medicului de fam.sa procedeze asa.
Byu
24+ cu
CASIAN
Poze
chiquitita spune:
PAULY
, D-zeu stie... De abia astept sa iti vad pozicile!
lilky, eu stiu ca poti sa iti alegi si pediatra, ca e mai priceputa. DAu daca preferi, dr de familie.
24+
lbelciug spune:
lilky, daca inscrii copilul la un dr pediatru care e in acelasi timp si dr de familie, atunci el iti va putea prescrie si retete gratuite/compensate. Altfel, din cate stiu eu, nu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
eimotto spune:
Chiqui - exista si tetine cu mai multe gaurele si unele in forma de stea sau cruce (astea se folosesc cand dai lapte cu cereale sau supica sau suc mai gros). Ideea este ca cel putin astea de firma au scris pe cutie pentru ce varsta sunt (0- 2 luni, etc) Ca si suzetele.
Si ca o parere personala, mie mi-au placut mult mai mult tetinele din latex si cred ca si mandrei mele la fel ![]()
Mai bine astepti sa vezi daca ai laptic si dupa sa cumperi.
Si ca fapt divers, mandra mea pana la aproape 1 an nu a vrut sa bea laptele simplu decat cu tetina de nou nascut
. Suc, ceai sau apa din tetine cu gauri mari dar nu laptele... si nu mai tin minte cum am dezobisnuit-o...parca i le-am gaurit pe toate si a carait ea cateva zile...dar nu mai suportam, bea laptele ala cate 20-30 de minute la 1 an
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
mica0307 spune:
Iulia intre 24-37 saptamani se considera nastere prematura.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
lbelciug spune:
Hai ca azi mai dau in barci, scriu cat n-am scris in restul zilelor.
Apropo de suzi, Matei a acceptat din prima suzeta clasica in forma de para care imita sfarcul f bine (deci nu din aia turtita). I-am dat-o de nevoie, inca de la 1 luna, caci ma zapacise cu suptul si il mai amageam cu ea. Nenorocirea a venit cand s-a stricat suzeta si nu i-am gasit imediat una la fel. Am umblat o gramada pana am gasit si atunci am cumparat vreo 2-3, ca sa am rezerve. Era de la PrimiiPasi, tricolora.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
Gata fetelor... am revenit de la cumparaturi.... Nu m-am putut abtine si mi-am luat cate ceva si pentru mine, pentru bagajul de spital IUPIIIIII... Nu mai e mult, nu-i asa??? ![]()
Iata ce mi-am luat azi:
-sosete;
-papuci de plastic, cu care sa pot intra si la dus;
-servetele umede (anti-bacterial... eu zic ca trebuie, nu?
);
-niste bentite, ca sa-mi tina parul...
...
Am mai luat si niste creme de fata, geluri de curatare, dar astea le voi folosi inainte sa am tenul frumos pentru cand apare puiul meu!!! Eu una am emotii, de parca m-as gati pentru intalnirea cu un barbat!!! Nu stiu... vo isimtit la fel... ca trebuie sa fiti aranjate cand va vede PUIUL VOSTRU? Sau sunt eu DUSA CU PLUTA???
PS: Liiviana, eu nu m-am putut abtine si ti-am dat PM...
SORRY!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
eimotto spune:
Mica - din pacate la noi sub 28 de saptamani se pare ca se considera tot avort
. Sau poate ca doar in unele spitale si de catre unii dintre medici.
Lilky - eu am vb cu medicul meu de familie, sa imi recomande pe cineva. A facut 2 recomandari, m-am dus si am vb cu fiecare si am ales. Asta inainte sa nasc. Si e dr. intr-o policlinica (sunt mai multe cabinete, au si asistente, etc)
Si medicul meu de familie nu cred ca are speccialitate pediatrie ca nu are pacienti copii. Si dr pediatru nu are adulti in grija...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
lilky spune:
Buna fetelor,
byu,chiquitita Problema e ca nu ma impac cu medicul de familie si as prefera un doctor care sa vina acasa desigur decat sa alerg eu cu micuta...
lbelciug Asadar pentru retete gratuite trebuie sa o inscriu la un pediatru,nu?Si cum o inscriu, intrebare de baraj...
Cred ca ar trebui sa-mi caut de acum un medic pediatru si habar n-am de nimic, NU AM PIC DE EXPERIENTA.
Eu stau in sectorul 6, la Drumetul, ma poate ajuta cineva va rog cu un sfat? Cunoasteti doctori buni?plssssss
Referitor la suzete...nu ma pricep
...decat sa zic prostii mai bine tac.
Liliana
30+ cu micuta
Diana
ancamari spune:
Am si eu o intrebare: de la cate saptamani ai voie sa iesi cu bebe afara? Si inca una: de cand ai voie sa-l cari cu tine in marsupiu?
V-am scris eu aseara ca o sa fiu cam singurica in primele 2 luni si din cauza asta trebuie sa ma asigur ca am suficiente lucrusoare de stricta necesitate pt bebe in casa. Am un Sensi Blu chiar peste drum, dar cum o sa ma impart? Ca doar nu o sa las pe bebe singur in casa. Si in mai-iunie o sa fie deja vara.
Cred ca o sa intreb prin vecini unde e cea mai apropiata circa medicala si testez terenul pe acolo dupa un dr pediatru. Ca sa fie aproape. Dr de fam iese din discutie pt ca e foarte departe. Nici nu se pune problema sa traversez orasul cu bebe in brate pana la el.
Anca, 27s+
Andrei Cristian