*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Deci daca alaptez, mu imi trebuie biberon la inceput. In cazul in care imi trebuie, are sens sa cumpar unele potrivite fiecarei luni sau sa iau direct unul cu mai multe gauri in tetina?

IULIABRAILA, eu aveam durerea asta si inainte de a ramane gravi, dar nu ma intelegea nici un dr asa ca, banuiesc ca e la fel si acum...

Paulyci unde esti?
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Eimotto eu am gasit in ceva lista de pe alt site Novocalminul.Dar era vorba de supozitoare pentru copii care am inteles ca sunt foarte indicate pentru combaterea starilor febrile la copiii sub 4 ani. Acolo se spunea ca e bine sa-l ai in casa si de aceea l-am pus si eu pe lista. Dar ma gandesc ca toate medicamentele pe care le vom da la copiii nostri le vom da numai la indicatia medicului. Asa ca putem sa-l scoatem si pe asta de pe lista.

Oana 24+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

chiquitita, nu e musai sa ai cumparat totul dinainte. Pe masura ce trece timpul vei vedea singurica ce-ti trebuie si ce nu. Eu tetine si bibe i-am luat lui M dupa ce s-a nascut. Eu una n-am vazut sa existe tetine cu mai multe gauri (de ce ar exista?), ci doar cu dimens diferite ale gaurilor, in fct de varsta celui mic.
brambushca, nu e cu suparare, fiecare cumpara ce considera, eu mi-am expus doar parerea personala. Scutece de finet eu le-am avut facute de la mama mea, si sunt pe masura celor din comert. Poate ar mai fi de adaugat un cos de gunoi de camera. Sa nu radeti, eu l-am folosit doar ca sa pun temporar pampersul murdar deasupra lui, dar acum pt ca Matei va misuna pe langa mine, il voi pune in cos si apoi il voi arunca la ghena. Ideea e ca trebuie sa-ti eliberezi repede mana de pampi murdar caci cu cealalta mana il veti tine pe BB de picioare si va trebui sa-l stergeti/curatati cu servetele umede. Sper ca am fost explicita...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

lbelciug nu cred ca am explicat eu bine: mi-a zis cineva de niste biberoane ale caror tetine au pt prima luna o gaura, apoi trei gaurele asezate cumva in cerc si ultima varianta cu multe gaurele dipuse in forma de stea. La fel ma gandeam si cu gramajul. As lua unele mai maricele, ca sa nu le schimb mereu. Ideea e ca nu vreau sa cumpar o gramada de lucruri pe care nu le voi folosi.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele......am intrat la mamici de martie-aprilie si a nascut o tipa la 34 de sapt. prin cezariana, dar i se rupsese apa. bebitza ei are 2,3 kg. grasuta . si sanatoasa.
mai, eu zic sa nu ne mai facem socoteli si sa facem bagajelul.
sa va zic o noutate : la braila a nascut o tipa, 34 ani, la 25 de sapt, bebe avea 540 grame si traieste, au externat-o pe ea si bebele dupa 3 luni, cu bebe la 1,9 kg. asta ca sa mai ridic moralul , nu numai la americani se intimpla minuni.
o sa aflu mai multe cind ma voi intilni cu gineco, sapt viitoare. sint curioasa cum si ce fel, ca sigur a "avortat" in pat, in salon. minunea a fost ca l-au bagat pe bebe la incubator...off doamne....
deci bebe se considera bebe si nu avorton dupa 28 sapt, dpdv medical vorbind.
o sa va tin la curent,
IULIA

25+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chiquitita, sincer, n-am auzit de asa ceva. O fi existand, nu te contrazic, dar cel mai bine le cumperi la mom potrivit. Acum nu ai de unde sti cand si ce marime iti va folosi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Liviana . Binenteles ca nu e cu suparare. Voi stiti cel mai bine cele care ati trecut odata prin toate astea, nu? Probabil ca nici eu nu voi cumpara pentru inceput decat chiar strictul necesar urmand ca pe parcurs in functie de necesitati si binenteles si de posibilitati sa mai cumparam lucruri.
Am gasit intradevar si cosul de gunoi pentru scutece in ceva lista de necesitati dar n-am stiut daca e util. Acum stiu

Oana 24+
poze.

Mergi la inceput

liviana, asa ma gandeam si eu, astept sa nasc si iau atunci, desi nici nepregatita nu as avrea sa fiu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Vroiam sa va intreb ceva..ce ma macina de ceva timp.
Voi aveti medic pediatru pt. bebita sau cum o sa faceti?
Doctorul de familie nu e totuna cu medicul pediatru,nu? Altfel spus trebuie sa-mi caut un medic pediatru?Pe bebe il insriu la medicul de familie?Sau il inscriu la medicul pediatru...off sper ca nu v-am ametit si pe voi!
Pupici pe burtici!
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui am fost putin prin oras...cautam cadou ptr nasa, ca maine ii ziua ei.mai tarziu pun pozele cu bluzicile.oare de la ce te doare oiciorul cu ovarul?

felicitari fetelor care au implinit 30 de sapt!!!sa va dea Dumnezeu sanatate si sarcina usoara in continuare.

byu eu am luat pana de curand gravibinon , dar acuma nu mai ii necesar.
mica cred ca tu simti beblina cum sughita..nu inimioara

pup fetele...ma intind putin ca sunt rupta de somn.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput